Indflyttergaver – Find en brugbar og god housewarming gave

Når man lige er flyttet hjemme fra eller snart skal til det, står man og mangler en masse ting til at udfylde alt den nye plads. Der skal bruges et hav af køkkenredskaber, som man ikke lige ligger inde med på teenageværelset hjemme ved mor og far, man skal have udstyret klar til badeværelset som badevægt og badeforhæng. Der er i det hele taget så mange ting, man lige pludselig skal være ejer af.

Denne artikel indeholder en masse sjove og praktiske ideer til indflyttergaver, housewarming gaver, skrub af gaver eller inspiration til dig, der snart selv flyver fra reden. Gaverne i artiklen er inddelt efter hvilket rum de passer til.

Indhold:
Til køkkenet
Til badeværelset
Til garderoben
Til (sove)værelset
Til stuen

Indflyttergave til køkkenet

Køkkengrejet er nok det mest populære at give som skrub af gave, da det er her de fleste teenagere starter på helt bar bund. Vi har samlet nogle praktiske ting til køkkenet, som tit glemmes i jagten efter service, bestik og gryder. Du kan også finde nogle anderledes gaver til at pifte køkkenet lidt op og gøre det sjovere at lave mad.

Til at bage kage:

Der findes et hav af forskellige kager at bage i det nye køkken, ligeledes findes der enormt mange kageforme og forskellige udstiksforme til småkager. Se nogle udvalgte kageforme nedenunder.

 

Silikone bageforme

Tre fleksibel bageforme i forskellig farve og størrelse. Formene i silikone måler 30 cm, 20 cm og 9,3 cm i diameter. De passer inden i hinanden, så der er mulighed for forskellige sammensætninger af kagen.

Klik dig videre til de klassiske og praktiske bageforme her. 

 

 

 

Dekorationssprøjte

Pynt kagerne på en sjov måde med denne Write On dekorationssprøjte fra Monkey Business. Et skønt redskab når der skal dekoreres kager, cookies, pandekager osv. Sprøjten formes som en blyant er lavet silikone og plast, så den tåler opvaskemaskine.

Skal der skrives på kager, så køb dekorationsblyanten her.

 

 

 

 

Kager i sjove udformninger

Hvis du skal give dig i kast med at bage småkager, er her et lille input til at gøre bagningen en smule sjovere. Bag 3D-formede småkager til jul formet som snemænd, juletræer, rensdyr og en slæde.

Du kan også forme småkagerne som et kamera med forskellige detaljer eller et sødt egern, der kan holde om en nød eller andet.

 

 

Smart køkkenudstyr til housewarming:

Nu er det tid til at se på nogle geniale redskaber til det tomme køkken. Der er udstyr som tit bliver glemt i hele flytteprocessen og ting du slet ikke vidste fandtes. Få øjnene op for smarte køkkenredskaber og bliv inspireret i jagten efter en god indflyttergave eller skrub af gave.

gryde med sovs og elektrisk pisker Automatisk sovsepisker

En genial gave til dem der ikke gider at røre i maden i evigheder, for at den ikke skal brænde på. Lav resten af din menu stille og roligt uden at stresse over at sovsen er ved at brænde på.

Se mere om dette smarte køkkenredskab der har 3 forskellige hastigheder.

 

 

 

 

 

2 i 1 køkkenredskab

køkkenvægtAldrig har det været så nemt at måle i køkkenet. Dette redskab er både målekande og køkkenvægt i et. Super smart og nemt når der skal laves mad og bages.

Tjek køkkenmåleren ud og se hvor meget den kan rumme.

 

 

 

 

 

 

Pift dine grøntsager opGrøntsager

Synes du også de fleste grøntsager er ret kedelige at se på? Så er der her mulighed for at gøre dem lidt sjovere. Med dette køkkenredskab kan du nu twiste dine grøntsager og lave helt anderledes salater end du er vant til.

Vil du også gerne have dine kartofler til at ligne spaghetti, så tjek denne Veggie-Twister ud.

 

 

Sporken

Her får du et køkkenredskab med tre funktioner, sporken er nemlig både kniv, ske og gaffel. Genial til madpakken, udflugter eller når du bare kun vil spise med et redskab. Sporken findes i et utal af farver.

Skal du eje denne kniv-ske-gaffel, så se hvor billig den er her. Hvis du vælger to i samme farve, så sparer du.

 

 

 

Klargør dine jordbær i en fartjordbærpiller

Der bliver ikke meget plads i det nye køkken, hvis der skal være plads til alt det udstyr, der egentlig kun har én funktion. Men der bliver forhåbentlig plads til denne lille og handy jordbærpiller. Den er smidig og effektiv, uden der går meget af det lille lækre bær til spilde.

Se mere om den lille sommerhjælper her.

 

Rød knivholder formet som mandVoodoo-knivholder

Giv dette flotte knivesæt bestående af 5 forskellige knive i rustfrit stål. Der medfølger den seje voodoo-knivholder, der nok er selve gaven i sig selv. Han ofrer sit liv for dine knive og fås i både sort, rød og krom.

Se mere om knive og materialet, hvis du er interesseret i denne seje knivblok.

 

 

 

 

Gadgets til køkkenet:

Nu til nogle ting, du helt sikkert sagtens kan leve foruden, men de gør bare dit køkken lidt sjovere at være i. Har du brug for noget, der gør du opholder dig mere i køkkenet eller gør det lidt federe at lave mad, så se med nedenfor.

Pizzaskaerer formet som gul cykelPizza-Fixie – Sjov indflyttergave

Gør dig klar til at cykle hen over pizzaen med denne fine gule fixiecykel. En pizzaskærer fra Doiy Design, der er trendy nok til at have stående fremme også når der ikke serveres pizza.

Kom først over pizzafeltet med denne anderledes pizzaskærer. 

Du kan også finde mange andre Fixie-pizzaskærer her f.eks. i kobber, regnbue eller tropisk design.

 

 

Hjertestegepandehjertepande

Gør noget særligt ud af morgenmaden, når du har gæster på besøg eller selv lige trænger til lidt forkælelese og kærlighed. Lav dine spejleæg eller pandekager i denne lille søde stegepande og spred kærligheden til din veninde, kæreste, mor eller dig selv.

En sjov lille ide og en ganske billig pande, tjek den ud her.

bowler dørslag - indflyttergave

 

 

 

Bowler dørslag

Et sjovt og anderledes dørslag formet som en bowlerhat. Hvis man er en gentleman uden for køkkenet, må man også være det i køkkenet, hvilket vel kræver dette stilede dørslag til at dræne pasta og grøntsager.

Få lige nu rabat på denne Bowler hat. 

 

 

 

mini grøntsagshakker i en skålGrøntsagshakker

Om der skal hakkes løg, nødder, frugt eller laves salsa og guacemole, så er denne grøntsagshakker fra Kitchpro klar til at hjælpe. Med hånddreven kraft hiver du i snoren og får hurtigt findelt madvarerne.

Køb det smarte redskab til køkkenet her.

 

 

 

maskine til at tilberede baconMikro bacon

Få perfekt stegt bacon hver gang med denne Piggy Wiggy Mikrobacon. Fordel baconskiver i din Piggy Wiggy og giv den lige så mange minutter som der er baconskiver – det er da nemt.

Giv en Piggy Wiggy i indflyttergave her. 

 

 

 

Til badeværelset

Nu er det tid til det næste rum, som tit bliver glemt, når der skal købes ind til at flytte hjemmefra eller gives en skrub af gave. Nogle ting i badeværelset er svært at leve uden f.eks. et bruseforhæng, andet er mere til at pifte lidt op i det lille rum og gøre det sjovere at bruge tiden på badeværelset.

gennemsigtig saebedispenser med sort dispenserSæbepumpe

Når man lige er flyttet hjemmefra er det ikke fordi at man svømmer i penge, så når der er mulighed for at spare, er der ingen grund til at lade være. Med denne flotte sæbepumpe, sparer du 75% på dit forbrug af sæbe, da sæben er blandet med vand og pumper blødt skum ud til at rengøre dine hænder. Pumpen findes i 3 forskellige farver og så er den også miljøvenlig.

Siger du også ja tak til at spare 75% sæbe, så klik her.

 

 

 

pusteabeNegletørrer

Denne lille søde abe har et lige så lille formål, men kan være rigtig nyttig. Du kender det sikkert, hvis du ikke kan vente på at neglelakken tørrer og så er der neglelak på væggen, på tøjet osv. Det skal nu være slut, for pusteaben hjælper dig med at få neglene til at tørre i en fart.

Du kan finde pusteaben her.

 

 

 

Sjov sæbetud  – sjov gaveidé til housewarmingsæbenæse

Det er altid surt at få sæbe i øjenene, men nu behøver det ikke længere være surt at have sæbe i næsen med denne indflyttergave. I hvert fald ikke denne sæbenæse, der hænger fast med sugekopper i din brusekabine, klar til at donere shower gel til dig, når du har brug for det.

Kender du en der er sjov nok til at eje en sæbetud, så klik her.

 

 

 

 

Tidsfordriv på badeværelsettoilet golf

Er du en af dem, der bliver lidt ekstra på badeværelset for at få et lille pusterum? Så kan du lige så godt have det lidt sjovt imens.

Prøv med lidt sudoku på toiletpapiret. Hvad med et slag golf, en lille melodi spillet på potty piano eller måske et lille kast mod basketkurven mens du sidder på toilettet?

 

 

 

 

duftepinde i en et lille glasDuftpinde

Hold en frisk duft på badeværelset med en duft diffuser. Denne er fra Skandinavisk og dufter af hav. Duftpindene findes i mange forskellige udgaver f.eks. ro, hygge, skog og fjord.

Skab en frisk duft af hav på badeværelset her. 

 

 

 

 

 

 

badeforhaeng - indflyttergaveBadeforhæng

Der er ingen, som bryder sig om vand på hele badeværelset. Så giv en gave, der kan glæde hver gang der skal bades. Dette badeforhæng er fra Zone med et simpelt mønster i sandfarve.

Køb badeforhænget her eller se på andre farver og design. 

 

 

 

komplet badevaerelse accessoriesUdstyr til badeværelset

Sammensæt en gave med forskelligt udstyr, som skal bruges på badeværelset. Det kan f.eks. være toiletspand, toiletbørste, sæbedispenser og krus til tandbørsten. Du kan finde det i forskellige udgaver og design eller sammensætte så det matcher.

Find andet udstyr til badeværelset her. 

 

 

 

 

Til garderoben

Du tænker måske umiddelbart at det kan være mærkeligt at give en indflyttergave til garderoben, men her kan du bl.a. finde dørmåtter, knager, dørstoppere og malerier, som bestemt kan være gode gaveidéer til de der lige er flyttet hjemmefra eller har fået nyt hjem.

doermaatte Tør fødderne af i TV-prøvebillede

Denne sjove dørmåtte er fra Skriver Collection og måler 50 x 75 cm. Måtten har høj kvalitet, er meget slidstærkt og bagsiden er beklædt med genbrugsgummi.

Find dørmåtten her.

 

 

Find her mere inspiration til dørmåtter og gulvtæpper.

 

Simpelt rundt spejlRundt spejl

Det er rart lige få et kig på spejlbilledet, inden man skal ud af døren, så hvad med at give et moderne rundt spejl i indflyttergave. Dette spejl i messing er fra Ib Laursen og måler 23 cm i diameter. Spejlet kan både stå og hænge.

Køb spejlet til væggen der her. 

 

 

 

 

 

doervogter formet som baeverBæver som dørvogter

Dette læderdyr er en bæver designet af Züny til at holde din dør åben eller sørge for at dine bøger ikke vælter på hylden. Hjertet af dørstopperen er en stålkugle, som er tung nok til at holde døren tilbage. Fyldet er polyester og yderst har vi et lag kunstlæder formet som en bæver.

Find andre læderdyr som flodhest, blæksprutte og ugle her. 

 

 

 

simpelt sort knageraekke

 

 

 

Knagerække

Der skal være noget til at hænge overtøjet på i garderoben. Så hvad med at give en knagerække i indflyttergave. Det kan f.eks. være denne Ib Laursen knagerække med 5 brørupknager.

Se her mere til knagerækken og andre varianter af enkelte knager eller knagerækker.

 

Nøgleholder

Hav styr på nøglerne med denne smarte nøgleholder, der er formet som klavertangenter. Designet er fra Qualy og kan sprede glæde i garderoben.

Se mere til nøgleholderen her. 

 

 

 

 

 

Til (sove)værelset

fancy rundt vaekkeur med lysKom op til tiden

Det kan være svært at flytte væk fra mors kødgryder, men nu er det også helt slut med at blive vækket om morgenen. Men selvom man er flyttet hjemmefra, skal man jo stadig møde til tiden og komme op, inden hele dagen er fløjet af sted. Det er ikke altid nok med telefonen som vækkeur, her kan man jo nemt komme til at snooze hele dagen. Nej, der skal stærkere midler i brug som f.eks. Denver Wake-up Light.

Bliv vækket med daggrysimulator og naturlyde med vækkeuret her. 

 

 

 

Musik i pudenpudehøjtaler

Det kan være svært at enes om der skal være musik, inden man falder i søvn eller ej. Så ender det med, at musikelskeren må undvære eller ligge med høretelefoner, der irriterer når man skal sove. Der er en løsning og det er de smarte pudehøjtalere, der er to flade højtalere, som placeres under hovedpuden, hvorved lyden isoleres så der ikke er andre der generes.

Se om denne smarte og billige opfindelse er noget for dig.

 

 

 

Sexy timesexspil

Hov, der sneg sig lige en helt anden slags gave ind, men som bestemt også hører hjemme i soveværelset. Pift sexlivet op med forspilsterninger eller forskellige sexspil bl.a. et baseret på bestselleren ”Fifty shades of grey”.

Se om der skal spilles terninger i sengen eller det ene eller det andet sexspil for at variere dit nøgensamvær.

 

 

 

solglasLys på glas

Dette hyggelige syltetøjsglas samler solens stråler fra hele dagen og begynder så at lyse op når mørket falder på. Af 3 timers solopladning får du ca. 5 timers lys- og hyggetid, når det er blevet mørkt.

Har du også lyst til at have sollys et i glas? Læs mere her.

 

Til stuen

Skal du give gave til en af de heldige, der også har fået en stue med i købet, så se om du kan blive inspireret til en gave nedenunder. Ellers kan de jo også sagtens bruges i nogle af de andre rum. Der er i hvert fald tale om nogle sjove gaver, der kan pifte ethvert sted lidt op.

3 etagers reol med pynt på

 

Enkel reol

Zig Zag har lavet denne fine lille reol med tre hylder. Den er god til nips og andre pynteting, men kan også klare bøger, fotorammer osv. Reolen måler 60 x 60 cm.

 

Køb reolen til stuen eller hvor den lige passer ind. 

 

 

 

 

Og der blev lys..

Nu skal det være slut med kedelige lamper og lampeskærme. Med denne bog åbner sig en vifte af hyggeligt lys.

Bogen hedder Mood Book Lamp og du finder den her. 

 

 

 

 

Tæppe til gulvet

Et tæppe på gulvet kan gøre meget for et rum. Du kan f.eks. give et enkelt vævet tæppe i gråt og hvidt bomuld fra Hübsch.

Klik her for at se nærmere på tæppet eller andre tæpper her. 

 

 

 

 

plakat med fynske slang ordPlakat

Der findes mange skønne og flotte plakater og malerier, som kan pryde væggene i det nye hjem. Du kan f.eks. købe de sjove plakater fra Dialægt med forskellige citater.

Vælg plakaten fra Fyn eller en af de andre Dialægt plakater her.

 

 

 

 

 

Mere end blot én indflyttergave

Indflyttergaver er ofte praktiske gaver, som vedkommende der flytter kan bruge i det nye hjem. Men en indflyttergave kan også være sjov og finurlig samtidig med, at den er praktisk. Men den perfekte indflyttergave kan også være meget forskellig alt efter, hvem det er der flytter. Måske er det en student, som flytter til en ny by for at studere, og som derfor mangler flere ting, eller måske er det et par, som allerede har prøvet at flytte før, og som har mange ting i forvejen. Der er altså her forskel på, hvad den studerende og parret lige står og mangler.

En nyudklækket student har formentlig fået flere skrub-af-gaver gennem de seneste år, men der vil altid være ting, som vedkommende lige står og mangler. Der er derfor også store muligheder for, at du kan finde en indflyttergave, som vil falde på et tørt sted. Et nyt badeforhæng kan man for eksempel altid bruge. Et badeforhæng skal skiftes forholdsvis tit, man kan derfor ikke have for mange ekstra liggende. Men udover at være praktisk så kan et badehæng også være sjovt at se på, da de findes med mange forskellige mønstrer og figurer. Et badeforhæng skaber således god stemning i det nye hjem.

Men noget som du heller aldrig går galt i byen med er køkkenredskaber. Det er ikke altid, at for eksempel en studerende laver meget mad, men med de rigtige køkkenredskaber kan du være med til at sætte lidt mere gang i en proces, som involverer friske råvarer i stedet for færdigretter. Med en automatisk sovsepisker bliver det sjovt at lave mad. Madlavning og elektronik går nemlig hånd i hånd. Madlavningen bliver således nemmere, når sovsen kan piskes på kort tid og være fri for klumper.

Måske er vedkommende, du gerne vil give en gave en stor fan af bagning. Der har i flere år kørt mange byggeprogrammer i fjernsynet, som har været en stor inspiration for mange amatørbagere. Med det rette udstyr kan disse amatørbagere dog også lave overdådige kager, som er ethvert tv program værdigt. Silikone bageforme kan være den perfekte indflyttergave, hvis du gerne vil støtte gavemodtageren i dennes passion omkring bagning. Men det kan også være, at vedkommende egentlig er mere til at pynte sine kager i stedet for selve bage processen. Her vil en sjov dekorationsfløjte være et godt bud på en indflyttergave. Med en dekorationsfløjte behøver vedkommende ikke at holde sig tilbage med pynten, hvilket der kan komme nogle kager ud af, som er udover det sædvanlige, og måske falder der også et stykke af til dig.

Derfor giver vi gaver ved indflytning

Indflyttergaver skal ses som en fin gestus og en hjælpende hånd, til den eller de personer der flytter. En indflyttergave kan være mange ting, alt efter hvad du synes, at vedkommende skal have med i deres nye hjem. En indflyttergave er ofte en mindre gave størrelsesmæssigt, medmindre man selvfølgelig har fået at vide, at vedkommende der flytter mangler en større ting. En indflyttergave er nemlig ikke til for at dominere i hjemmet men mere for enten at pryde det eller for at have en praktisk funktion.

En grøntsagshakker er en god og praktisk indflyttergave, som et hvert hjem har brug for. En grøntsagshakker er roden til meget god madlavning, da det går hurtigt at hakke for eksempel løg og friske krydderurter. Desuden kan en manuel grøntsagshakker også være super sjov at bruge, da man ikke bare skal trykke på en knap. Ved selv at skulle trække i snoren bliver man nemlig selv en større del af hakkeprocessen.

Men også en udstyrspakke til badeværelset vil formentlig falde i god jord som en indflyttergave. En sæbedispenser, toiletbørste, toiletspand og et krus til tandbørsten er noget, der er at finde i næsten alle hjem. En matchende udstyrspakke til badeværelset er derfor også en god indflyttergave, da dette er med til at skabe et meget stilfuldt og sammenhængende badeværelse. Desuden er alle tingene yderst praktiske samtidigt med, at de er med til at give badeværelset en mere hjemlig atmosfære.

Et ”must have” i ethvert hjem er et spejl enten i badeværelset, soveværelset eller i garderoben og allerhelst alle tre steder, hvis det er et meget kvindedomineret hjem. Men et spejl behøver ikke være kedeligt, sølv og firkantet. Hvis du gerne vil give et spejl i indflyttergave, kan du eventuelt lege lidt med tanken om, hvilken form det skal have, samt om det skal have en bestemt kantfarve. Et rundt spejl er for eksempel blevet meget moderne i nyere tid, da det på sin egen måde er lidt mere utraditionelt end andre spejle.

Indflyttergaver til par – sådan vælger du

Det kan være svært at finde en indflyttergave til et par, da der her er flere smage, der skal rammes. Et par kan også have en lidt blandet indretning i deres hjem, da der formentlig har været indgået en del kompromiser. Indflyttergaven til parret skal derfor være noget enkelt, som falder i begge parters smag.

En nøgleholder kan være meget stilfuld og praktisk og er ikke noget, der er tilregnet mere den ene eller den anden part. Der er derfor tale om en forholdsvis neutral gave, som udover at være praktisk også fungerer som vægpynt i hjemmet. Et nyt hjem har ofte mange tomme vægge, fordi billeder og malerier ikke lige har været førsteprioritet i indretningen. Men med en nøgleholder kommer der altså lidt farve på væggen.

Et vækkeur er også en meget neutral gave, som kan bruges af begge parter. Men for at vækkeuret ikke bare falder i et med væggen, kan du vælge et mere digitaliseret vækkeur som indflyttergave. Det er blandt andet ofte velset med et vækkeur, som viser klokkeslættet oppe i loftet. På denne måde kan begge parter også se, hvad klokken er, selvom vækkeuret kun står på den enes natbord. Men du kan også vælge et vækkeur med flere smarte indstillinger som for eksempel en wake-up lader. Dette vil blandt andet være en god gave til par, som elsker at vågne stille og roligt i deres eget tempo om morgenen.

Del din erfaring:

Har du fået noget særligt i skrub af gave eller som indflyttergave, så del endelig din erfaring med os og andre læsere. Det kan også være vi har glemt en ting, som man simpelthen ikke kan undvære, når man skal flytte hjemmefra, så giv os endelig en besked med på vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *