Indflyttergaver

Når man lige er flyttet hjemme fra eller snart skal til det, står man og mangler en masse ting til at udfylde alt den nye plads. Der skal bruges et hav af køkkenredskaber, som man ikke lige ligger inde med på teenageværelset hjemme ved mor og far, man skal have udstyret klar til badeværelset som badevægt og badeforhæng. Der er i det hele taget så mange ting, man lige pludselig skal være ejer af.

Denne artikel indeholder en masse sjove og praktiske ideer til indflyttergaver og skrub af gaver eller inspiration til dig, der snart selv flyver fra reden. Gaverne i artiklen er inddelt efter hvilket rum de passer til.

Indhold:
Til køkkenet
Til badeværelset
Til garderoben
Til (sove)værelset
Til stuen

Til køkkenet

Køkkengrejet er nok det mest populære at give som skrub af gave, da det er her de fleste teenagere starter på helt bar bund. Vi har samlet nogle praktiske ting til køkkenet, som tit glemmes i jagten efter service, bestik og gryder. Du kan også finde nogle anderledes gaver til at pifte køkkenet lidt op og gøre det sjovere at lave mad.

Til kagebag:

Der findes et hav af forskellige kager at bage i det nye køkken, ligeledes findes der enormt mange kageforme og forskellige udstiksforme til småkager. Se nogle udvalgte sjove kageforme nedenunder.

tal kageDin alder i kage:
Skal der gang i fødselsdagsbageriet i det nye køkken? Så ville det da være oplagt at bage kagen formet som fødselsdagsalderen. Hvis det er noget du vil fortsætte med i flere år, skal du dog til at have flere og flere talforme på lageret, men en sjov ide der kan gøre fødselsdagskagen lidt sjovere.

Læs mere om denne kageform og se hvilke flotte resultater, der kan komme ud af den. Prøv også at bage din kage som en borg, en rose eller et tog – se de smarte kageformer her.

 

Kager i sjove udformninger:kageform bidemærker
Hvis du skal give dig i kast med at bage småkager, er her et lille input til at gøre bagningen en smule sjovere. Bag småkagerne formet som kagemænd med bidemærker eller hvad med nogle frække kagefigurer til en sjov lejlighed.
Du kan også give dig i kast med kager formet som en iphone.

 

 

muffinform

Muffins med overraskelser:
Hvad ville du blive glad for at finde i din kage? Et stykke chokolade, et lækkert bær eller måske en skumfidus? Så er denne smarte muffinform lige noget for dig, her kan du gemme lækre overraskelser i midten af din kage.

Vær kreativ og overrask dine gæster med smagfulde muffins.

 

Den trofaste vogter:

Han er der når kaffen er for varm, når du skal passe på at den varme gryde ikke laver mærker på bordet eller du ikke kan finde din kuglepind. Se de mange ting den trofaste vogter kan holde for dig.

Voodoo-knivholder: knivholder
Giv dette flotte knivesæt bestående af 5 forskellige knive i rustfrit stål. Der medfølger den seje voodoo-knivholder, der nok er selve gaven i sig selv. Han ofrer sit liv for dine knive og fås i både sort, rød og krom.

Se mere om knive og materialet, hvis du er interesseret i denne seje knivblok.

 

bordskånerBordskåner med stil:
Nu skal det være slut med kedelige bordskånere af kork eller træ fra sløjdværkstedet. Hotman er navnet på denne smarte bordskåner, der bærer dine varme gryder med knæ og håndflader. Han står altid klar til at passe på dit bord. Skal du også have skiftet de kedelige bordskånere ud?

Se mere om Hotman her.

 

tandstikholder

Tandstikholderen:
Trænger du til at få udskiftet din tandstikholder, hvis du overhovedet har en? Så skift den ud med denne voodoo-model, hvor du samtidig kan more dig over at placere de 37 tandstikker rundt på hele kroppen af ham eller hende.

Skal du både ud med nogle aggressioner og har du brug for en sjov tandstikholder, så se mere her.

 

Smart køkkenudstyr:

Nu er det tid til at se på nogle geniale redskaber til det tomme køkken. Der er udstyr som tit bliver glemt i hele flytteprocessen og ting du slet ikke vidste fandtes. Få øjnene op for smarte køkkenredskaber og bliv inspireret i jagten efter en god indflyttergave eller skrub af gave.

 

sovsepiskerAutomatisk sovsepisker:
En genial gave til dem der ikke gider at røre i maden i evigheder, for at den ikke skal brænde på. Lav resten af din menu stille og roligt uden at stresse over at sovsen er ved at brænde på.

Se mere om dette smarte køkkenredskab der har 3 forskellige hastigheder.

 

 

2 i 1 køkkenredskab:
køkkenvægt Aldrig har det været så nemt at måle i køkkenet. Dette redskab er både målekande og køkkenvægt i et. Super smart og nemt når der skal laves mad og bages.

Tjek køkkenmåleren ud og se hvor meget den kan rumme.

 

 

Pift dine grøntsager op:Grøntsager
Synes du også de fleste grøntsager er ret kedelige at se på? Så er der her mulighed for at gøre dem lidt sjovere. Med dette køkkenredskab kan du nu twiste dine grøntsager og lave helt anderledes salater end du er vant til.

Vil du også gerne have dine kartofler til at ligne spaghetti, så tjek denne Veggie-Twister ud.

 

Sporken:
Her får du et køkkenredskab med tre funktioner, sporken er nemlig både kniv, ske og gaffel. Genial til madpakken, udflugter eller når du bare kun vil spise med et redskab. Sporken findes i et utal af farver.

Skal du eje denne kniv-ske-gaffel, så se hvor billig den er her. Hvis du vælger to i samme farve, så sparer du.

 

 

Klargør dine jordbær i en fart:jordbærpiller
Der bliver ikke meget plads i det nye køkken, hvis der skal være plads til alt det udstyr, der egentlig kun har én funktion. Men der bliver forhåbentlig plads til denne lille og handy jordbærpiller. Den er smidig og effektiv, uden der går meget af det lille lækre bær til spilde.

Se mere om den lille sommerhjælper her.

 

skål til skraldSmart serveringsskål:
En god ide til hvordan du kan servere snack med skrald som kirsebær, pistacienødder, ærter osv. Nu er du fri for at holde dig tilbage, bare fordi du har fyldt den ene hånd med sten, skaller eller bælge.

Få adskilt det gode fra skraldet, mens du nyder snacken med denne ”Double Dish serveringsskål”. Også en genial idé til mor, der nærmest ejer alt køkkenudstyr der findes.

 

 

Gadgets til køkkenet:

Nu til nogle ting, du helt sikkert sagtens kan leve foruden, men de gør bare dit køkken lidt sjovere at være i. Har du brug for noget, der gør du opholder dig mere i køkkenet eller gør det lidt federe at lave mad, så se med nedenfor.

køleskabsipadPlacér din ipad på køleskabet:
Tag teknologien med ind i køkkenet og hæng din ipad op på køleskabet uden meget besvær. Disse magneter holder din tablet der hvor den skal være og så kan du frit læse opskrifter på den, tjekke mail, se film eller hvad du nu har lyst til mens du laver mad.

Det er ikke uden grund denne gadget har fået 5 ud af 5 stjerner, se mere om hvordan du ubesværligt hænger din tablet op på køleskabet.

 

Pizzarundsav:pizzaslicer
Gør dig klar til at angribe pizzaen med det sejeste våben. En rigtig pizzaslicer skal da selvfølgelig ligne en rundsav. Den skarpe klinge saver sig den rette vej gennem pizzaer med al slags fyld og er til at tage af, så den nemt kan rengøres efter.

Skal du have magten over pizzaerne? Tjek rundsaven ud.

 

synes godt om kopFacebook koppen:
Synes du godt om kaffe eller te? Uanset hvad der er din favorit, så skal det da vises på bedste facebook-manér, så ingen er i tvivl om du er til kaffetår eller teselskab.


Tryk dig videre her, hvis du synes godt om disse krus.

 

Løgbriller:løgbriller
Nu er du fri for at skulle vræle når du skærer løg. Der findes mange metoder til at undgå gråd, når du hakker løg, du kan stå med en tændstik i munden, lade den kolde hane løbe osv. Men nu er det slut med halvdårlige metoder, der ikke holder i længden. Med disse løgbriller er du fri for våde øjne, når du laver mad med løg.

Er dette også gaven du har ventet på, så læs mere her.

 

Hjertestegepande:hjertepande
Gør noget særligt ud af morgenmaden, når du har gæster på besøg eller selv lige trænger til lidt forkælelese og kærlighed. Lav dine spejleæg eller pandekager i denne lille søde stegepande og spred kærligheden til din veninde, kæreste, mor eller dig selv.

En sjov lille ide og en ganske billig pande, tjek den ud her.

 

Til badeværelset

Nu er det tid til det næste rum, som tit bliver glemt, når der skal købes ind til at flytte hjemmefra eller gives en skrub af gave. Nogle ting i badeværelset er svært at leve uden f.eks. et bruseforhæng, andet er mere til at pifte lidt op i det lille rum og gøre det sjovere at bruge tiden i badet.

Badevægt ud over det sædvanlige:intelligent vægt2
Her får du en flot og elegant badevægt, som har styr på din vægt. Men denne vægt kan lidt mere end man lige tror, den har nemlig ikke kun styr på din vægt, som den er lige nu, den husker også alle tidligere gange du har stået på vægten og kan fortælle hvilken vej din vægt er ved at tage. Den har også styr på dit BMI-tal og kan genkende alle i husstanden, når de træder op på vægten.

Skal din badevægt og være lidt mere tekniske end de normale? Så se alt det WiFi-Badevægten kan, som de andre ikke kan.

 

brusehovedLysende brusehoved:
Nu kan du både få dit eget lille diskotek i brusekabinen og se hvilken temperatur vandet har, uden du behøves at ofre en legemsdel for at tjekke det. Når vandet er koldt lyser brusehovedet blåt, når det er lunkent lyser det grønt og når det er varmt vand (over 46 grader)der strømmer igennem, så lyser brusehovedet rødt.

Se mere om den geniale og billige opfindelse, så du er helt sikker på at vandet har din yndlings temperatur.

 

 

Sæbepumpe:sæbepumpe
Når man lige er flyttet hjemmefra er det ikke fordi at man svømmer i penge, så når der er mulighed for at spare, er der ingen grund til at lade være. Med denne flotte sæbepumpe, sparer du 75% på dit forbrug af sæbe, da sæben er blandet med vand og pumper blødt skum ud til at rengøre dine hænder. Pumpen findes i 4 forskellige farver og så er den også miljøvenlig.

Siger du også ja tak til at spare 75% sæbe, så klik her.

 

Andet til at pifte badekaret op:lysshow i bad
Vil du have lidt mere glæde, når du endelig får tid til et karbad ? Så er du på rette spor. Prøv f.eks. lidt diskolys i badet for at skabe den helt rigtige stemning.

Skal du have gang i badekaret med diskolys?

 

 

pusteabeNegletørrer:
Denne lille søde abe har et lige så lille formål, men kan være rigtig nyttig. Du kender det sikkert, hvis du ikke kan vente på at neglelakken tørrer og så er der neglelak på væggen, på tøjet osv. Det skal nu være slut, for pusteaben hjælper dig med at få neglene til at tørre i en fart.

Du kan finde pusteaben her.

 

Sjov sæbetud:sæbenæse

Det er altid surt at få sæbe i øjenene, men nu behøver det ikke længere være surt at have sæbe i næsen. I hvert fald ikke denne sæbenæse, der hænger fast med sugekopper i din brusekabine, klar til at donere shower gel til dig, når du har brug for det.

Kender du en der er sjov nok til at eje en sæbetud, så klik her.

 

 

sæbehyldeEnkel sæbeholder:
Behøver det hele ikke være sjovt og fylde for meget, så er denne lille sæbehylde lige noget for dig eller den du skal give en gave. Som en blæksprutte holdes der styr på sæben med sugekopper på begge sider.

Lille, nem og rigtig billig! Se mere her.

 

 

Tidsfordriv på badeværelset:toilet golf
Er du en af dem, der bliver lidt ekstra på badeværelset for at få et lille pusterum? Så kan du lige så godt have det lidt sjovt imens. Prøv med lidt sudoku på toiletpapiret. Hvad med et slag golf eller måske et lille kast mod basketkurven mens du sidder på toilettet?

 

 

 

badeforhængSkræk i badet:
Hvis man ikke vil have sprøjtet alle sine ting til mens man er i bad, kan man ikke være foruden et badeforhæng. Og når du nu er på jagt efter sådan et forhæng, kan man jo lige så godt vælge et lidt anderledes et.

Prøv et med blodige hænder eller en skrækindjagende skyggeblod
Og når vi nu er i gang med at skræmme på badeværelset, hvad så med shampoo der ligner en pose blod. Se mere her hvis du er interesseret i blodbad der dufter af kirsebær.

 

 

Til garderoben

Du tænker måske umiddelbart at det kan være mærkeligt at give en indflyttergave til garderoben, men her kan du bl.a. finde dørmåtter, knager, dørstoppere og malerier, som bestemt kan være gode gaveidéer til de der lige er flyttet hjemmefra eller har fået nyt hjem.

 

TV DØRMÅTTE (50x75 CM)Tør fødderne af i TV prøvebillede:
Denne sjove dørmåtte er fra Skriver Collection og måler 50 x 75 cm. Måtten har høj kvalitet, er meget slidstærkt og bagsiden er beklædt med genbrugsgummi.

Find dørmåtten her.

 

 

Find her mere inspiration til dørmåtter og gulvtæpper.

 

ZUNY MINI KRAGEKrage som dørvogter:
Dette læderdyr er en krage designet af Züny til at holde din dør åben eller sørge for at dine bøger ikke vælter på hylden. Hjertet af dørstopperen er en stålkugle, som er tung nok til at holde døren tilbage. Fyldet er polyester og yderst har vi et lag kunstlæder formet som en krage.

Find andre læderdyr som flodhest, blæksprutte og ugle her. 

 

 

 

Til (sove)værelset

Kom op til tiden:
flyvende vækkeur
Det kan være svært at flytte væk fra mors kødgryder, men nu er det også helt slut med at blive vækket om morgenen. Men selvom man er flyttet hjemmefra, skal man jo stadig møde til tiden og komme op inden hele dagen er fløjet af sted. Det er ikke altid nok med telefonen som vækkeur, her kan man jo nemt komme til at snooze hele dagen. Nej, der skal stærkere midler i brug som f.eks. Clocky, der er et stædigt vækkeur der kører ned fra dit sengebord og piler rundt indtil det bliver fanget. Eller hvad med et flyvende vækkeur, der sender en propel i luften og hyler indtil du har sat propellen fast til vækkeuret igen.

Har du brug for meget effektiv morgenvækning, så se om du er til Clocky eller det flyvende vækkeur.

 

 

Musik i puden: pudehøjtaler
Det kan være svært at enes om der skal være musik, inden man falder i søvn eller ej. Så ender det med, at musikelskeren må undvære eller ligge med høretelefoner, der irriterer når man skal sove. Der er en løsning og det er de smarte pudehøjtalere, der er to flade højtalere, som placeres under hovedpuden, hvorved lyden isoleres så der ikke er andre der generes.

Se om denne smarte og billige opfindelse er noget for dig.

 

 

Sexy time:sexspil
Hov, der sneg sig lige en helt anden slags gave ind, men som bestemt også hører hjemme i soveværelset. Pift sexlivet op med forspilsterninger eller forskellige sexspil bl.a. et baseret på bestselleren ”Fifty shades of grey”.

Se om der skal spilles terninger i sengen eller det ene eller det andet sexspil for at variere dit nøgensamvær.

 

 

solglasLys på glas:
Dette hyggelige syltetøjsglas samler solens stråler fra hele dagen og begynder så at lyse op når mørket falder på. Af 3 timers solopladning får du ca. 5 timers lys- og hyggetid, når det er blevet mørkt.

Har du også lyst til at have sollys et i glas? Læs mere her.

 

Til stuen

Skal du give gave til en af de heldige, der også har fået en stue med i købet, så se om du kan blive inspireret til en gave nedenunder. Ellers kan de jo også sagtens bruges i nogle af de andre rum. Der er i hvert fald tale om nogle sjove gaver, der kan pifte ethvert sted lidt op.

Svævende bøger:boghylde
Mangler du et sted at placere bøgerne, hvorfor så ikke ligge dem på en bog, som samtidig er en hylde? En genial svævehylde til bøger, som findes i forskellige farver. Er du også fascineret?

Tjek boghylden ud her og se hvor meget den kan bære.

 

 

Og der blev lys..tetris lampe
Nu skal det være slut med kedelige lamper og lampeskærme. Med disse klodser skaber du din egen lampe på bedste Tetris manér. Lampen er tændt, når klodserne er i kontakt og lyser ved hjælp af den nederste blok.

Køb den her og se hvad du eller din ven kan få ud af de 7 Tetrisblokke.

 

Mangler du mere inspiration til en indflyttergave, kan vi også anbefale at tage et kig på boshop.dk som har et stort udvalg af møbler og interiører til det nye hjem.

 

Del din erfaring:
Har du fået noget særligt i skrub af gave eller som indflyttergave, så del endelig din erfaring med os og andre læsere. Det kan også være vi har glemt en ting, som man simpelthen ikke kan undvære, når man skal flytte hjemmefra, så giv os endelig en besked med på vejen.

One thought on “Indflyttergaver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *