Konfirmationsgaver til hende (2020)

Tiden er ved at være inde til, at hele landets unge teenagere skal konfirmeres og det betyder gavetid. Der bliver i Danmark brugt milliarder af kroner på gaver til non- og konfirmander. Nogle af de unge er meget målrettede efter, hvad de vil have og har udleveret en specifik ønskeseddel til de inviterede, mens andre ikke har skåret ud i pap, hvad de ønsker sig. Hvis du skal finde en gave til sådan en konfirmand, er denne artikel til at give dig inspiration til forskellige konfirmationsgaver til piger. 

Hos pigerne kan der være mere tendens til, at de ønsker sig flere ”små” gaver i stedet for få store.

Indhold:
Pynteting
Smykker
Tasker
Isenkram
Oplevelsesgaver
Teknologi
Cykler
Tøj og sko
Mangler du stadig inspiration?

Pynteting

De næste gaveideer er ganske særligt for piger, der har en speciel kærlighed for alverdens pyntegenstande. Vi har samlet nogle forskellige gaver, der er gode til at stå til pynt og nogle kan heldigvis også lidt mere. Noget har været in for mange år siden og er igen kommet på mode, mens andet er helt nye produkter. Det vil klæde på konfirmandens værelse og kan nemt tages med videre, når hun engang forlader reden.

Hoptimisterhoptimist konfirmationsgave

Den første Hoptimist er fra 1968 og er designet af Gustav Ehrenreich.  Kendetegnende for modellerne er deres fjeder, så de kan stå og hoppe på skrivebordet. Sidenhen er der også blevet designet kopper, vækkeure, iphone-covers osv.

Denne Bumble Hoptimist i krom er 14 cm høj. Perfekt til et moderne pigeværelse. Hvis du synes Hoptimisten ser for kedelig ud, kan du pifte den op ved at skrive en lille besked på og vedlægge en tusch, så andre venner eller familiemedlemmer kan give et råd eller en besked med på vejen.

 

Er hun en optimist, så giv hende en Hoptimist!
Du finder Hoptimisten i hendes yndlingsfarve lige her.

 

wall stickers greneWall stickers

Hvis væggen på pigeværelset er blevet lidt for kedeligt, så pift det op med nogle wall stickers. Der findes mange søde varianter med skyer, dråber, stjerner og grene. Hvis hun på et tidspunkt ikke længere er på bølgelængde med grenene på sit værelse, kan de nemt tages ned igen.

De dekorative grene til væggen findes her. 

Hvis hun er mere praktisk anlagt, findes der forskellige wall stickers med kalendere og ”to do” lister.

Find flere stickers til væggen her.

 

 

Kay Bojesen

De forskellige dyr, der er lavet af træ, er designet af Kay Bojesen. Dyremodellerne er en pyntegenstand, der har været i mange danske hjem i mange år og vil fortsat være det mange år endnu. En god gave der holder fra barn til voksen.

kay bojesen abeAben

Det mest berømte af Kay Bojesens dyr er nok Aben, der blev skabt i 1951. Den er lavet af teak og limba. Her har han formået at få linjerne i træet til at fremstå som et smil. Aben findes i forskellige størrelser.

 

 

 

 

 

 

kay bojesen sopapegojeSøpapegøjen

Denne søde søpapegøje kom til verden tilbage i 1954 og er nu igen sat i produktion. Den er fremstillet i malet bøgetræ.

Søpapegøjen findes lige her 

 

 

 

 

 


kay bojesen flodhestFlodhesten

Den fine flodhest kom nogle år efter i 1955 og blev fremstillet til at holde Kay Bojesens blyant på skrivebordet. Den er lavet af egetræ.

Skal din konfirmand have dansk design til at holde blyanten på skrivebordet?

Flodhesten kan købes her.

 

 

 

 

kay bojesen sangfuglSangfuglen

Det er længe siden de søde og farverige songbirds blev designet, men først nu lang tid efter er de sat i produktion. Fuglene har hver deres navn og findes i forskellige farvesammensætninger.

Her finder du Georg, som er inspireret af Bojesens læretid hos Georg Jensen.

 

 

 

 

 

Lysestagerstribet lysestage konfirmation

Levende lys er altid med til at skabe en hyggeligere stemning. Giv hende en flot lysestage, der kan holde resten af livet. Vi har samlet nogle forslag til lysestager fra forskellige designere som du kan give hende i konfirmationsgave.

Disse stribede lysestager er fra serien Omaggio og er designet af Kähler. De findes i sort, guld, sølv og perlemor og kommer i tre forskellige størrelser, så du kan sammensætte din helt egen samling af lysestager.

Find stribede stager her.

 

 

 

 

 

house doctor lysestage

 

 

En moderne lysestage i messing look fra mærket House Doctor. Lysestagen fås i flere størrelser til stearin- og fyrfadslys.

Find House Doctor Anit lysestagen her. 

 

 

 

 

 

bloomingville lysestage lanterne

 

Er hun mere til et rå look? Så kan det være disse lanterne falder i hendes smag. De har et flot mønster som giver et smukt skær med lys i lanternen. De er fra Bloomingsville og er lavet i glas og metalt

Du kan finde lanterner til konfirmanden her.

 

 

Se et udvalg af fine lysestager her.

 

 

Puder

dot cushion pudePuder kan pifte sengen, sofaen og selv den kedeligste stol op og de findes i et utal af forskellige design, størrelser og materiale. Nedenunder kan du finde et lille udvalg af puder, som du kan forære i konfirmationsgave til hende.

Fyldt med dun finder du denne Dot Cushion på 60 x 45 cm fra Hay. Puden er lavet i lækkert materiale og er klar til at skabe liv på sengen, stolen eller i sofaen. Dot Cushion er lavet i forskellige farver og med en eller to knapper.

 

 

 

 

 

 

Er du ude efter en ungdommelig pude til konfirmandens værelse, så kan det være, du skal kigge nærmere på disse emoji-puder. Der er tale om puder med udtryk og følelser og du kan vælge mellem 7 forskellige smiley-puder her.

Vælg et motiv til puden, som hun helt sikkert kender og bruger flittigt.

 

 

 

 

Smykker

rabinovich flower ribbon armringDet er meget populært at give piger smykker og ure i konfirmationsgaver, derfor har vi skrevet en hel artikel om smykker, som du kan give til konfirmanden.

Læs artiklen om smykkegaver her. 

Du finder bl.a. denne armring fra Rabinovich.

 

 

 


hjort smykketrae qualySmykketræ

Til at holde styr på alle smykkerne, kan du forære konfirmanden et smykketræ. De findes i mange forskellige udformninger og farver.

Du kan f.eks. hænge halskæder, armbånd og ringe på dette søde smykketræ med en hjort fra Qualy.

 

 

 

Tasker

Om de skal på ryggen, over skulderen, trækkes efter eller holdes i hånden, så er tasker populære hos de fleste piger. Vi har prøvet at finde et lille udvalg af tasker med forskellige formål, så du kan blive inspireret, hvis du vil give konfirmanden en taske i gave.

skuldertaske konfirmationsgaveSkuldertaske 

En simpel og smart shopper hende, der elsker rummelige tasker. Tasken er fra House Doctor og fremstillet i bomuldskanvas. Hun kan bl.a. bruge skuldertasken til shoppeture, til skole, til sport, til weekendture og til stranden.

Er dette lige sagen for konfirmanden, så klik her.

 

 

 

 

 

spikes sparrow computertaskeStilfuld computertaske

Hjælp hende med at passe godt på sin computer, når hun skal transportere den væk fra skrivebordet. Du får et smart design med denne rå og rummelige  computertaske i skind fra mærket Spikes & Sparrow.

Nysgerrig? Så læs mere om computertasken her.

 

 

 

 

 

 

Clutch

En lille taske der lige passer til de mest nødvendige ting som mobiltelefon, pung, nøgler og andre småting. Denne clutch fra Tim & Simonsen er fremstillet i sort læder og har en lang regulerbar rem og en kort strop, som nemt tages af og på.

Find her den fine clutch taske til konfirmanden. 

 

 

 

 

 

Lifepack rygsæk

Denne rygsæk kan lidt mere end andre “normale” rygsække. Udover at have et godt beskyttet rum til laptop, så har tasken indbygget powerbank, som oplades ved solceller og desuden også kan bruges som bluetooth højtaler.

Læs mere om Lifepack rygsækken her, hvis hendes rygsæk skal kunne lidt mere end det sædvanelige. Tasken findes i sort og grå.

 

Rejsetaske

En stor lækker taske fra Tatonka fremstillet af presseningmateriale. Perfekt til weekendture, studierejser eller andet, hvor man skal have en lidt større opbakning med. Tasken er ekstrem holdbar og kan både anvendes som duffelbag og skuldertaske.

Giv en smart taske til konfirmanden her. Findes i forskellige farver.

 

 

Isenkram

Mange vil nok tænke at det er lidt for tidligt at give en konfirmand gryder, tallerkner og andet til den dag, hvor hun skal flytte hjemmefra. Men hvis man skal være ejer af alt til køkkenet den dag man flyver fra reden, så kan man næsten ikke komme i gang med at samle sammen for tidligt. Vi har derfor samlet lidt isenkram, som kunne være en start til den dag, hun smutter hjemmefra.


rod el kedel rustfrit staalRød el-kedel

Hvad med at give hende en rød smart el-kedel? Denne er fra Morphy Richards i rustfrit og børstet stål. Den har skjult varmelegeme og kan indeholde 1,5 liter vand som kan koges lige til det formål du ønsker.

Læs mere om el-kedlen her.

 

 

 

 


hammershoj karaffel kahlerKaraffel med låg

Her får den elegante Hammershøj karaffel fra Kähler. Karaflen er af glas og låget af keramik er i antracitgrå.

Se om den kan blive noget for din konfirmand.

 

 

 

 

 

 

sode sjove aeggebaegreSjove æggebægre 

Disse søde æggebægre vil klæde ethvert morgenbord. Humør-æggebægrene findes i forskellige varianter f.eks. kyssende og drømmende.

Find flere sjove æggebægre her! F.eks. som sumobrydere, King Arthur eller små Margrethe skåle.

 

 

 

 


normann copenhagen tivoliNormann Copenhagen boks

En flot og elegant boks fra Normann Copenhagen, som bestemt ikke er gået af mode, når tiden kommer til at konfirmanden skal stå på egne ben. Marquee boksen har et simpelt udtryk med et låg med en kugle på toppen. Kan bruges til opbevaring af alverdens småting.

Du finder Normann Copenhagen Tivoli boksen her.

Hvis denne ikke lige er sagen, kan du finde et stort udvalg af andre bokse, skåle og fade her.

 

 

Smoothie Twister

Med denne smarte blender fra OBH Nordica, kan hun hurtigt og nemt blande og blende de lækreste smoothie. Der blendes i et smart bægre, som med det samme er klar til at tage med på farten.

Giv hende en gave, så hun nemt kan lave en smoothie med veninderne, når hun kommer hjem fra en lang skoledag.

Køb blenderen til smoothies her. 

 

 

 

 

Candyfloss-maskine

Der findes forskellige maskiner med kun et formål, men et formål som vil sprede meget glæde. Her kan f.eks. være tale om sorbet-maskine, popcorn-maskine, chokoladefontæne og ovenstående smoothie blender.

Har hun en sød tand, så er denne maskine fra Kitchpro, der enkelt laver candyfloss, måske lige sagen for hende du skal give en konfirmationsgave.

 

 

Mangler du mere inspiration til tidlige skrub-af-gaver til konfirmanden, så kan du læse artiklen her.

Oplevelsesgaver

Det er blevet meget populært at give oplevelser i gave. Der er et hav af forskellige muligheder inden for afslapning, madoplevelser og noget der giver et adrenalinkick.

 

Du kan se en samlet video med 10 gode ideer til konfirmationsgaven til hende her. 

 

 

 

Bodyflight

En skøn og populær oplevelse, hvor man får muligheden for at mærke følelsen af det frie fald. Oplevelsen foregår i en vindtunnel, hvor 5 kraftige propeller skaber en så stor luftstrøm, at du kommer til at flyve i den 13 meter høje tunnel.
Vi hos Gaveråd har også prøvet denne oplevelse og den kan i den grad anbefales!

Køb gavekortet til bodyflight her. 

 

 

Lækker spadag

Denne oplevelsesgave inderholder en gennemført spaoplevelse til konfirmanden. Det foregår hos Lübker Square, hvor gavekortet giver adgang til wellness-center med spa og fitness. Der er badekåbe, håndklæde, frugt og andre forfriskninger til rådighed. Mulighed for tilkøb af behandlinger, mad og drikke.

 

Forkæl konfirmanden og giv hende en udsøgt spaoplevelse her.

 

 

Prøvedyk i Kattegatcentret

Er hende du skal give en konfirmationsgave ikke bange for at være på dybt vand, så kan det være denne oplevelse til Kattegatcentret lige er noget for hende. Gavekortet indeholder entré til centret, udlån af udstyr og 30 minutters dyk i det 1,5 millioner liter store Oceanarium med en erfaren dykkerinstruktør.

Læs mere om denne våde oplevelse her.

Er hun modig nok til at komme helt tæt på de fem forskellige hajarter?
Så klik her!

 

Flødebollekursus

Hvis hun er glad for det søde køkken, så har du mulighed for at give hende forskellige kurser inden for denne kategori.

Det kan f.eks. være dette flødebollekursus, hvor hun skal afprøve kunsten i at lave flotte høje flødeboller med forskellige smage. Kan foregå 4 forskellige steder rundt i landet.

 

 

 

Andre kagekurser

Du kan også vælge at give hende macaronkursus, cupcakekursus eller kagekursus hos Karoline Trier i konfirmationsgave.

 

 

 

 

 

Åbent gavekort

Hvis du synes det er en genial idé at give en oplevelse i gave til en konfirmand, så klik dig videre og se nogle af de mange muligheder her eller læs vores artikel om oplevelsesgaver til hende og find inspiration til den perfekte gave, der med sikkerhed vil skabe glæde og lykke.

 

Køb åbent gavekort til oplevelser her!

 

Du kan her se mere til bestsellere og populære oplevelsesgaver til ham eller hende i konfirmationsgave.

 

Teknologi

Man kan ikke lige frem sige at denne kategori indeholder de ”små” gaver, ikke desto mindre er der mange konfirmander, der ønsker sig forskellige former for elektronik. Konfirmander over hele landet bliver de nye ejere af fjernsyn, computere, telefoner, spillekonsoller, kameraer, musikafspillere, tablets osv. Ja listen er lang med de mange apparater, vi har nedenunder samlet et lille udvalg af produkter, som du kan give til en konfirmand eller få inspiration til andet elektronik, du kan forære hende.

 

iphone 8 plusIphone 8 Plus 

Dette populære Apple produkt vil med sikkerhed også sparke fødderne væk under din konfirmand. Med lækkert design, 12 MP kamera og 7 MP frontkamera, 5.5 tommer skærm, god grafik og høj hastighed med 4G, får du en smartphone i allerhøjeste kvalitet.

Klik her for at finde en iPhone 8 Plus i guld med 256 GB intern hukommelse.

Find her forskellige iphones i guld, space grå, rose, og sølv – ulåst og uden abonnement.

 

 

 

mobil telefon coverCover

En ny telefon er en meget stor gave og gives ofte af forældre eller bedsteforældre. Hvis du i stedet er ude efter en mindre gave indenfor kategorien teknologi, kan du give beskyttelse f.eks. et cover til mobiltelefonen.

Find dette cover, som er lavet af valnøddetræ.

Gå på udkig efter covers til forskellige smartphones her.

 

 

 

samsung galaxy s10Samsung Galaxy S10

Denne smartphone fra Samsung er testet af mobil.nu til at være den nye mobilkonge (se testen her)
Galaxy S10 er en slank og lækker telefon med en stor skærm med biografoplevelse. Den indeholder kamera i professionel klasse, så hun kan komme i gang med at tage en masse selfies.

Se mere om de forskellige funktioner og køb den vilde telefon her.

Er hun ude efter en anden galaxy model, så kan du give hende Samsung galaxy S9 her.

 

 

ipad pro konfirmationsgaveiPad Pro

Du får en ualmindelig tynd og elegant tablet med et flot design, 10,5 tommer skærm, 12 MP kamera, skarp opløsning og adgang til et utrolig stort udvalg af apps.

 

Find den supersmarte iPad Pro med 256 GB hukommelse her.

 

 

 

 

radio musik bluetooth streamingRadio

Radioen er noget ældre end de ovenstående apparater, men radioen er kommet for at blive, så hvad med at give hende en mulighed for at høre musik og radioprogrammer på værelset, i køkkenet, på terrassen eller hvor hun nu lige trænger til toner for øret. Denne flotte radio har forbedret lyd og er klar til at spille alle de nye hits, som konfirmanden kan synge med på.

Se mere om Tangent radioen her.

 

 

 


canon spejl refleks kameraSpejlrefleks kamera

Sevom de fleste telefoner i dag kan tage billeder af en rigtig god kvalitet, så er der nu stadig noget særligt ved at kunne tage nogle fantastiske smukke billeder med et spejlrefleks kamera som dette Canon EOS 4000D. Det tager billeder med 18 Megapixel opløsning og kan dele billederne øjeblikkeligt.

Læs flere lækre detaljer om kameraet fra Canon her. 

 

 

 

 

acer baerbar computerAcer bærbar

En bærbar computer vil helt sikkert glæde konfirmanden, som du skal give en gave. I de ældre klasser begynder eleverne i højere grad at bruge computere i undervisningen og de unge vil nok heller ikke klage over at have en ny bærbar til fritiden.

Denne Acer Swift bærbar er tynd, let og er en ultrabook i særklasse. Skærmen er 14 tommer og har en opløsning, der giver et fantastisk billede.

Læs her mere om denne Acer bærbar, som kun vejer 1,3 kg.

 

 

apple macbook proMacBook Pro

En gave som helt sikkert står øverst på mange af konfirmandernes ønskesedler er en Macbook Pro fra Apple. Der er i høj grad kælet for kvaliteten og denne nye MacBook er bygget på banebrydende ideer.

Find en MacBook til konfirmanden her og vær sikker på at sprede glæde.

 

 

 

 

Mikrofonblue snowball mikrofon

Mange unge forsøger sig med videooptagelser og er hun med på bølgen, skal lyden da være i orden. Denne Blue Snowball iCE mikrofon tilsluttes via USB-stick og giver lyd i særklasse.

Om end hun skal bruge bedre lyd til youtube-videoer eller musikoptagelser, så find mikrofonen fra Snowball her.

 

 

 

 

 

Cykler

En god og stor gave som forhåbentlig kan bruges mange år ud i fremtiden, er en cykel. Den er næsten ikke til at være foruden og den vil helt sikkert skabe meget glæde for hende, du skal give en konfirmationsgave.

 

retro sort dame cykelRetro sort damecykel

Kildemoes står bag denne klassiske shoppingcykel. Cyklen har 7 gode Shimano gear, fastmonteret kurv foran og justerbar sæde og styr. Denne populære kampagnemodel er specielt designet med brune dæk og brun sadel.

Læs mere om damecyklen her.

 

 

 

rod centurion lady bikeRød Centurion

Denne cykel har et enkelt og sporty design. Den røde cykel med sorte detaljer har 7 indvendige gear og et let stel af aluminium, som ikke ruster. 

Find den lette lady cykel lige her. 

 

 

 

 

lilla ebsen cykelLilla Ebsen cykel

En super flot og elegant cykel fra mærket Ebsen. Denne Nordic Prestige Damemodel fra 2018 er en solid model med 7 gear, både fod- og håndbremse, bagagebære, cykelkurv og skærm foran kæden.

Tænker du lilla til konfirmanden – klik her!

 

Find her flere skønne cykler til piger til konfirmationsgave.

 

Tøj og sko

De fleste unge piger kan altid bruge nyt tøj og nye sko, så med en gave inden for denne kategori, har du også en god gaveidé til konfirmationsgaver til piger.

sort luna kjole konfirmationKjole med ærmer 

Denne fine Luna kjole er fra Ichi og findes i forskellige farver. Kjolen er oversize med har høj hals, flæsekant og ærmer.

Giv den smukke kjole med glimmer til konfirmanden her. 

 

 

 

 

 

 

basic apparel sweatshirtSweatshirt

Her er en sweat i et smart design fra Basic Apparel. Blusen er i blødt materialer og lækker af have på. Et enkelt design med V-detalje. Køb den evt. sammen med et par matchende bukser.

Klik dig videre til denne sweat fra Basic Apparel. 

 

 

 

 

 

 

habit bukser konfirmationsgaveBukser

Et par lækre bløde bukser i habitlook og med god pasform. Gode til både hverdag og fest.

Køb bukserne fra Modström her. 

 

Find meget mere lækkert tøj til konfirmanden her. 

 

 

 

 

 

puma sporty skoPuma sko

Her finder du en sko som både er sporty og feminin. Den har forskellige rosa og ferskenfarvede detaljer. Skoen fra Puma har mange lækre detaljer og findes i forskellige farver.

Tjek den rosa Puma sko ud her. 

 

Se udvalget af sko til hende her, hvor du både finder sandaler, sneakers, stiletter og støvler.

 

 

 

 

cool newline tightsCool tights

Disse smarte og behagelige tights fra Newline er gode til mange aktiviteter eksempelvis yoga, fitness og løb. De har flade syninger som giver god komfort.

Giv hende et par flotte tights, som kan sætte lidt farve på træningen.

 

 

 

 

Mangler du stadig inspiration?

Den gave størstedelen af alle konfirmander får flest af, er pengegaver. Nogle finder det kedeligt blot at give penge. Hvis du har det sådan, så læs med her og se hvordan du kan pifte din pengegave op, så den bestemt ikke er kedelig.

 

hella joof bogDu kan også vælge at give “Hellas Katekismus”, som er en lille bog skrevet i et lettilgængeligt sprog om forskellige forestillinger om tro.

En super god og lille gaveide til konfirmanden skrevet af den folkekære Hella Joof.

 

 

 

 

 

 

Den gode gave til den kvindelige konfirmand

Når det kommer til gaver, er piger ofte gode til at lave lange ønskelister med en masse småting, og konfirmationen er ingen undtagelse. Piger kan altid bruge et stykke nips mere til at pryde deres vindueskarm, eller en lysestage så værelset kan få et mere voksent og stilfuldt udseende. Konfirmationen er menneskets overgang fra barn til voksen, og lige netop denne tanke har mange piger i hovedet, når de skal skrive en ønskeliste til deres konfirmation. Det er på tide med noget nyt, så de kan følge med tidens udvikling. Ud med legetøjet og ind smykker, teknologi, tasker og sko.

En konfirmationsgave til hende som hun med sikkerhed vil blive glad for er en ny smartphone. Mulighederne der kommer med en smartphone er mange, den kan således også være med til at øge hendes selvstændighed, da hun på en smartphone blandt andet selv kan bestille bus- og togbilletter, finde spisesteder hurtigt samt bestille en tid hos frisøren. Hun vil på denne måde også opleve at få mere frihed til selv at træffe beslutninger. En smartphone vil derfor være en god konfirmationsgave til hende, hvis du gerne vil vise hende, at du stoler på, at hun er klar til selv at tage mere ansvar.

En praktisk konfirmationsgave til hende kan også være en bærbar computer. Hun begynder at bevæge sig op i de høje klassetrin, hvilket kræver noget hjælp fra internettet og diverse skrive- og regneprogrammer. Både folkeskolen, gymnasierne og universiteterne er blevet digitaliserede, så hun vil kunne bruge en bærbar computer i mange år fremadrettet. Hvis du gerne vil hjælpe hende godt på vej i skolen, vil en bærbar computer derfor være den perfekte gave til konfirmanden.

En god og personlig konfirmationsgave til hende

Efter dåben er konfirmationen den næste store begivenhed i et barns liv. Det er ved konfirmationen at børn, eller små voksne som de nu er, selv kan få lov at bekræfte det, som deres forældre bekræftede ved deres dåb. Konfirmationen er for mange derfor en stor ting, som bliver fejret med personlige gaver fra familien. Et armbånd med gravering er en god gave og samtidig et minde for konfirmanden om hendes store dag. Der er desuden tale om en meget personlig gave, som udelukkende er hendes.

En personlig konfirmationsgave kan også være en gave, som afspejler en af konfirmandens hobbyer eller interesser. Det kan være, at konfirmanden drømmer om at blive en kendt fotograf eller bare elsker at tage billeder i sin fritid. Til hende vil et spejlrefleks kamera være den perfekte gave. Der er noget ved at få lov til at tage billeder med et rigtigt kamera i stedet for sin mobiltelefon, og med et spejlrefleks kamera kan hun tage fantastiske billeder, som ikke kan sammenlignes med de billeder, hun før har taget. Det er derfor i sig selv også en unik og privilegeret mulighed at eje et spejlrefleks kamera.

Det kan også være, at hun går med en lille youtuber i maven, som bare venter på at komme ud. Du har derfor chancen for at være den person, som sætter en karriere eller en hobby i gang for hende. Du kan nemlig give hende en rigtig youtuber mikrofon i konfirmationsgave. En mikrofon kan give anledning til mange sjove timer enten foran kameraet eller bare for sjov med veninderne hjemme i hendes værelse. Uanset hvad vil hun derfor kunne få en masse sjov ud af en mikrofon, og så er der også lige det aspekt, at hun formentlig aldrig glemmer, hvem hun fik sin første mikrofon af, hvis hun engang bliver en stor youtuber.

En oplevelse hun aldrig vil glemme

Hvis du gerne vil overraske hende, kan en oplevelsesgave være lige det, du leder efter. Oplevelsesgaver kommer i mange størrelser og kan fremkalde mange forskellige følelser hos konfirmanden alt efter, hvilken slags oplevelse der er tale om. Et flødebollekursus er en sød oplevelse, som hun helt sikkert vil elske. Her kan hun få lov til at udfolde sin kreative side, samtidig med at hun får lidt til den søde tand. Men hun kan også få en lignende oplevelse ved for eksempel et cupcakekursus eller kagekursus, hvis hun er mere til kage end flødeboller.

Det kan dog også være, at hendes kreative egenskaber ligger hende meget fjernt. Hun er måske mere til spænding og store livsoplevelser end til kager og krymmel. Hvis dette er tilfældet, kan den perfekte konfirmationsgave til hende være et prøvedyk i kattegatcenteret, hvor hun kan komme ned og dykke i det 1,5 millioner liter store Oceanarium, med diverse former for fisk og skaldyr som venter hende. Dette er med sikkerhed en oplevelse, hun aldrig vil glemme. Men hvis vand ikke lige er hende, så er bodyflight også et godt bud på en fantastisk oplevelse og dermed en fantastisk konfirmationsgave. Et kontrolleret frit fald er nemlig ikke noget, man lige oplever til hverdag.

Har du erfaring med konfirmationsgaver til piger, hvad der er in og out? Så del endelig din viden med os og de andre læsere.

Vi håber, du er kommet et skridt nærmere den perfekte konfirmationsgave til hende.

One thought on “Konfirmationsgaver til hende (2020)

 • februar 23, 2015 at 3:13 pm
  Permalink

  Det er nogle rigtig gode gaveideer – et andet forsalg kunne være høretelefoner. Det er noget de fleste kan bruge og bliver glad for. Prismæssigt er det også muligt at få noget rigtig lækkert for under 500 ,-

  Skal du f.eks. til konfirmation hos en der er glad for sport så ku man give et par sportshøretelefoner

  Mvh.
  Lasse

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *