Oplevelsesgaver for 2

Oplevelser er gaver der huskes langt ud i fremtiden og hvorfor så ikke også have en at dele oplevelsen med. Du kan give oplevelsesgaver for 2 til parret der skal giftes, dem der fejrer jubilæum eller hvad med at give oplevelsen til din partner, så du også selv får noget ud af gaven. Der er mange forskellige muligheder at vælge imellem og der er helt sikkert også en oplevelse, der passer perfekt til det par, som du skal forære en gave.

Indhold:
Lækre madoplevelser for 2
Romantiske ophold for 2
Adrenalin og eventyr for 2

Lækre madoplevelser for 2

Der er mulighed for at vælge imellem en masse dejlige middagsoplevelser for 2. Du finder en bred vifte af kolonariske oplevelser og der er helt sikkert også noget, der falder i god jord hos dig eller det par du skal give en gave til, om det skal være en lækker brunch, en saftig bøf, frisk sushi eller noget helt andet, så skal der nok være noget dine smagsløg falder for.

Luksusbrunch for 2 personer:

Her er der mulighed for at få den bedste start på dagen på en café et sted i Danmark, der vil gøre alt for at det heldige par føler sig godt til rette. Det er blot at læne sig tilbage og nyde selskabet og de mange lækre brunchretter der står til rådighed.

Find gavekort til brunch her

 

 

Lækre middagsoplevelser for 2:winemakers-dinner-5

Hvis parret skal have et større måltid, kan du blandt andet vælge mellem en 3-retters middag inklusiv vinmenu på Café Hack, som er landskendt for radioprogrammet af samme navn. Du kan også vælge en middagsoplevelse til Lyng Dal Restaurant, som skaber gourmet ud fra sæsonens råvarer.

Så der er altså rig mulighed for en hyggelig aften, hvor parret kan få lov til at slappe af og nyde et lækkert måltid.

Er du og din partner eller parret du skal give en gave til romantisk middag på Café Hack , Lyng Dal Restaurant eller et åbent gavekort til en romantisk middag et sted rundt i landet?

 

 

Spanske delikatesser eller japanske specialiteter:

Få serveret et lækkert måltid, som du ikke normalt har tid til at lave i den hektiske hverdag. Prøv den spanske restaurant med en masse forskellige små lækre tapasretter eller hvad med et skridt ind i det japanske køkken, hvor parret lærer at lave frisk sushi af høj standard. Nyd en aften hvor der er god tid både til maden og hinanden.

Skal den stå på tapas eller sushi?

 

 

Cocktails for 2:cocktails_4

En tur for to i byen, hvor aftenen vil byde på masser af hygge og lækre cocktails. Læn jer tilbage eller tag en sving om på dansegulvet, mens de dygtige bartendere shaker op til en fed aften.

Se mere om byturen her.

 

 

 


whiskysmagning-4Smagning af diverse drikkevarer:

Giv dem en oplevelse hvor parrets smagsløg skal være åbne for at blive udsat for forskellige dråber af en helt særlig drikkelse.

Der findes et hav af forskellige kurser og smagninger rundt i landet, så det er bare at vælge den drikkevare, som parret allerbedst kan lide.

Vælg mellem:
Vin
Whisky
Rom
Gin
Te
Portvin
Øl 

 

Romantiske ophold for 2

Her er en oplevelse, der giver mulighed for at komme lidt væk fra de vante rammer. Der er potentiale for hyggelige stunder omend du vælger en weekendtur for to her i Danmark eller måske en smuttur til udlandet. Turen kan både gå til kro, slot, spasted osv. og kan byde på lange cykelture, lækre gourmetoplevelser eller ultimativ forkælelse.

 

SpaopholdWellness og forkælelse for 2:

Harmoni, balance og afslapning er nogle af kodeordene for disse oplevelsesgaver, der giver jer den bedste velvære for krop og sjæl. Der er mulighed for luksuriøse ophold, der både byder på lækkert mad og den ypperste nydelse for kroppen.

Du kan også vælge at give et ophold til Hotel Skansen i Bådstad i Sydsverige. Opholdet indeholder en masse forkælelse og er perfekt til parret, der fortjener et døgn i luksuriøse omgivelser.

Her kan du læse om spaophold i Danmark og forkælelsesdag i Båstad

 

 

Ved et klik her kan du finde andre skønne og romantiske ophold i oplevelsesgave for 2.

 

Adrenalin og eventyr for 2

Vil du hellere give en oplevelsesgave, der får pulsen op at køre, en der kommer til at overskride grænser eller hvad med at give en helt unik oplevelse, som parret ellers ikke ville have oplevet, så er det under denne kategori, du skal på jagt efter den helt rigtige oplevelsesgave.

 

bigswing_thumbDit livs gyngetur:

Denne oplevelse kræver et par der har is i maven og tør træde ud over kanten og gynge fra 40 meters højde med en start på 8 meters frit fald. Udford dig selv og din partner og oplev vind i håret og et vildt sus i maven i et stort nedlagt skibsværk i København.

Se om “Big swing” er noget for dig eller måske kan bruges til en gave.

 

 

helikopterHøjt at flyve:

Skal oplevelsen foregå endnu højere oppe, så tag med på helikoptertur og se Danmark oppe fra (måske med start fra egen baghave) eller hvad med en forunderlig tur i luftballon.  Fold vingerne ud og se hvad I duer til i luften.

Er de til helikopter eller luftballon?

 

 

AlleSom du nok har en fornemmelse af, så er der rigtig mange muligheder, hvis du vil give en oplevelsesgave til et par eller din partner. Det kan måske være lidt svært at overskue, og hvis det ikke lige falder dig nemt, hvad du skal vælge, så kan du vælge et åbent gavekort, så parret helt selv kan vælge mellem de mange oplevelser.

Du køber det åbne oplevelsesgavekort her. 

 

 

 

 

Erfaringer med oplevelsesgaver:

Har du fået en rigtig god oplevelse i gave, så del endelig ris og ros med de andre brugere. Det kan også være du ligger inde med en fantastisk oplevelse, som du ikke synes andre kan gå glip af.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *