Oplevelsesgaver til ham – Find spændende oplevelsesgaver

Det første du skal gøre når du skal finde den perfekte oplevelsesgave til ham er at finde ud af, hvad han interesserer sig for. Er han til action og adrenalinpumpende oplevelser, er han til eventyr, til forkælelse eller til noget helt fjerde? Uanset hvad kan du finde en gave til ham der har alt eller ham der trænger til en oplevelse han sent vil glemme.

Indhold for oplevelsesgaver til ham:

Hvad interesserer han sig for?
Sted og pris
Action og adrenalin oplevelser
Eventyroplevelser til ham
Forkælelsesoplevelser til ham
Madoplevelser for ham
De 4 mest populære oplevelsesgaver til ham
Oplevelsesgaver under 500 kr.
Oplevelsesgaver for mere end 500 kr.

Hvad interesserer han sig for?

Det første du skal gøre for at kunne finde en perfekt oplevelsesgave til en mand, er at sætte dig ind i hvad manden interesserer sig for. Hvis du skal finde den perfekte oplevelsesgave, som rammer plet og overrasker manden, så er der to ting der skal til:

  1. Det skal være en overraskelse
  2. Det skal være noget han kan lide

Overraskelsesmomentet er ofte det der gør en god gave til en perfekt gave. Havde han ingen idé om hvad han fik? Var det ikke noget han havde ønsket sig og blev han glad, ja så har du ramt plet. En god forudsætning for at ramme plet er at kende til personen og det gør du vel, når du vil give ham en gave? Tænk over et par interesser han har og husk dem, så bliver det meget lettere at vælge en god gave, når du om et øjeblik bliver præsenteret for gaver der alle har potentiale til at blive en perfekt oplevelsesgave til ham.

Sted og pris

Inden vi i fællesskab finder den ideelle oplevelse til ham, så skal vi lige se på lidt begrænsningerne. Er der nogle stedmæssige begrænsninger du skal tage hensyn til? Ofte vil de fleste oplevelser kunne opleves i de fleste byer, men der er dog undtagelser og derfor kan det være godt lige at tjekke, hvor den enkelte oplevelse udbydes førend man køber den. Er der ikke lige en oplevelse i nærheden, så er det muligt at lave en tur ud af det og få endnu flere oplevelser. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Har du ingen krav til, hvor din oplevelsesgave skal kunne indløses, så springer du bare dette afsnit over og springer direkte til Action og Adrenalinpumpende oplevelser!

Oplevelsesgaver i storbyerne

En stor del af oplevelsesgaverne er kun mulig at opleve i storbyerne, men bare rolig det er ikke alt der sker i storbyerne. Nedenfor er en liste over, hvad du kan opleve af oplevelser i storbyerne efterfulgt af en liste over oplevelser i andre områder. Sidst men ikke mindst er der en liste over oplevelser i udlandet. Du bestemmer helt selv hvor i landet eller udlandet du vil have din næste oplevelse.

Vores samarbejdspartner DuGlemmerDetAldrig.dk, har er stort udvalg af oplevelsesgaver i alle dele af det danske land, såvel som i Udlandet. Hvis du klikker her har du mulighed for at se alle deres oplevelser. På siden er det let at sorterer oplevelserne så du kun får resultater fra Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Fyn, Sjælland eller hovedstaden.

Tag et kig på det store udvalg af oplevelsesgaver og vælg, hvor i Danmark din næste oplevelse skal finde sted.
Det hele foregår på siden her.

Prisen på oplevelsesgaver

Prisen kan dog også sætte lidt grænser. Den dyreste oplevelsesgave koster i skrivende stund 14.999 kr. men så får du også “Vinterophold på Fjällnäs“, som består af 4 nætter i smukke omgivelser i Sverige for 2 voksne og 2 børn. Heldigvis findes der et hav af oplevelsesgaver, som ikke koster en formue, og dem vil vi gerne se lidt nærmere på. Priserne på oplevelsesgaver starter fra 95 kr., så alle kan være med på vognen.

Er du ude efter gaver i et bestemt prisniveau? Vi har gjort det let ved at lave en liste med oplevelsesgaver til mindre end 500 kr. Samt oplevelsesgaver til mere end 500 kr.

Action og adrenalin oplevelsesgaver til ham

Action og adrenalinprægede oplevelser er ofte noget drengerøve sætter stor pris på. Selv ældre mænd elsker at slippe deres indre drengerøv løs og give den gas. Mærke suset i en lækker Ferrari eller i en f-16 flysimulator. Tror du ikke lige at han er til action og fart, så springer du bare let og elegant dette afsnit over.

Kør i fede biler
Rigtig mange mænd elsker fart og lækre biler. Disse to ting er der rig mulighed for indenfor oplevelsesgaver. Lad manden mærke kræfterne fra disse superbiler, som accelerer og presser ham tilbage i sædet. Han vil uden tvivl elske en tur i sin drømmebil.

Lad ham prøve en Ferrari

tur-i-ferrari-2

Lad ham prøvekøre dette pragteksemplar af en Ferrari. Manden får selv lov til at køre bilen og mærke dens kræfter. Slip manden løs på landevejene med kyndig instruktion fra en professionel. Han vil uden tvivl elske det. Lad manden udleve sin indre drengedrøm og lad ham køre en Ferrari.

Lad ham tage en tur i en Ferrari, læs meget mere her.

Er han under 18 eller har han ikke kørekort kan han også blive passager i en Ferrari.

 

 

koer-lamborghini5Slip ham løs i en superbil

Lad ham opleve den ultimative adrenalinoplevelse indenfor bilverdenen. Lad ham mærke hvordan det føles at køre en Lamborghini med 560 HK. Dette er i sandheden enhver mands indre drøm.

Læs endnu mere om en tur i en Lamborghini.

Det er også muligt at opleve turen i en Lamborghini som passager. Føreren af bilen kommer til at give ham en uforglemmelig oplevelse. Oplevelsen finder du her.

 

Hvis du ikke lige føler, at han skal ud at køre Ferrari eller Lamborghini findes der en masse andre biloplevelser, som kan ses her.

 

Prøv en virkelighedstro simulator

Er det til en ældre herre, eller tror du at manden er til en lidt mindre “vild” oplevelse? Alternativt kan de virkelighedstro simulatorer anbefales. Det er så tæt på virkeligheden at man næsten føler det  som at sidde i en Ferrari eller befinde sig i en vægtløs tilstand. Formel-1 simulatoren kan i den grad anbefales. Manden oplever hvordan det er at sidde i en ægte Ferrari og give den gas, det føles helt realistisk. Instruktøren guider manden igennem og viser hvordan man får det optimale ud af denne formel-1 simulator.

formel-1-padborg-park-4Lad ham prøve hvordan en ægte formel-1 racerbil føles.Instruktøren guider dig og kommer med gode råd, men du er herre over din egen “formel-1” racersimulator. Du får oplevelsen af hvordan det føles i virkeligheden.

Køb oplevelsen eller læs meget mere her.

 

 

 

 

f16Oplev hvordan de danske jægere kæmper i luften

Lad manden prøve hvordan det føles at flyve et ægte kampfly. Denne simulator er det tætteste du kommer på et jægerfly uden at befinde dig i et. Du har fuld kontrol over “flyet” og en instruktør hjælper dig med hvad du skal vide. Lad din mand eller bekendte mærke suset i et jægerfly eller lad ham udfordre en ven til en luftduel.

Der er mere info her.

 

 

I Luften
Lad ham prøve det ultimative indenfor adrenalinkick, forær ham en gave der uden tvivl vil gøre indtryk. Rigtig mange mænd elsker højder og det kan kombineres med adrenalin på mange måder. Lad ham prøve faldskærmsudspring, en helikoptertur, Den Røde Baron, en ægte luftkamp i et ægte militærfly eller noget helt andet. Der er rigtig mange muligheder for at lade ham udforske sin fantasi og sit mod i luften:

faldskaermsudspringFaldskærmsudspring (Tandem) 
Lad en bekendt prøve den vildeste adrenalin oplevelse – Et faldskærmsudspring. Alle kan være med – men tør du? Mærk hvordan du falder mod jorden fra 4000 meters højde. Faldskærmsudspringet foregår i sikre omgivelser med en instruktør, så du behøver ikke at være bekymret. Lad ham blot slippe sin indre drengerøv løs.

Giv en oplevelse han kommer til at være stolt af, her!

 

 

 

 

bodyflight-7Bodyflight i vindtunnel 

Så er den sjove og virkelig populære oplevelse tilbage! Denne bodyflight-oplevelse kan glæde alle, når man får følelsen af det frie fald i vindtunnelen med meget kraftige motorer.
Alle tilbagemeldinger er yderst positive og fulde af begrejstring.

Læs mere om Bodyflight og køb den uforglemmelige “flyvetur” her.

 

 

bungyjump1Bungyjump

Denne oplevelse indeholder bestemt action og adrenalin, når han udfordres i at springe ud fra 69 meters højde.
Bungyjumpet foregår i København og der springes ud over vand.

Lad ham prøve en grænseoverskridende oplevelse, som han sent vil glemme her.

 

 

svaeveflyvning-3Svæveflyvning

Giv ham muligheden for at svæve lydløst hen over det danske landskab med denne svæveflyvning. Du kan både give en prøvetur, hvor man er i luften i ca. 10 minutter eller et prøvemedlemsskab i klubben, som giver 6 svæveture med mulighed for at få lov til at styre det store svævefly.

Find oplevelsen til svæveflyvning her. 

 

 

proev-hangglding-midtjysk-drageflyverklub-5Hanggliding

For kun 500 kr. kan du give ham muligheden for at prøve hanggliding. Han vil få sug i maven og kunne nyde den fantastiske udsigt ud over Midtjylland fra ca. 500 meters højde.

Læs mere om hanggliding her. 

 

 

 

Luftkamp i ægte militærfly

Slip manden løs. Lad ham prøve noget som ingen af hans kammerater har prøvet. Med denne oplevelse får den heldige modtager lov til at flyve et militærfly helt selv. Ja rent faktisk skal han forsøge at vinde over dem han kæmper imod. Dagen starter med professionel rådgivning og der er hele tiden en uddannet pilot om bord på flyet. Men han styrer selv flyet og lærer at lave loops og andre vilde manøvrer i luften. Lad ham slippe sin drengerøv løs i luftrummet over England. Tilbage på jorden igen bliver der uddelt diplomer og resultater. Samtidig med at din mand eller bekendte har fået en oplevelse han aldrig vil glemme! Lad ham blive den første i hans vennekreds!

Læs mere, det er garanteret den gave han skal have!

 

Helikopteroplevelser

Helikopteroplevelser er noget for sig selv, og noget af det som er allermest populært på flere af de sider, som sælger oplevelsesgaver. Derfor finder du naturligvis også et helt afsnit om disse typer oplevelser i denne artikel.

helikoptertur-4

Den helt klassiske helikopterrundflyvning rummer mange spændende elementer for passager, der ikke har prøvet at flyve med helikopter før. Oplevelsen kan opleves de fleste steder i Danmark, og måske er du sågar heldig at i flyver over hvor du bor?

Helikopterturen er i hvert fald en unik oplevelse som er en oplagt gave, hvis du skal give en gave i prisklassen 700 kroner.

Du kan læse meget mere om oplevelsen her

 

Leder du efter en lidt mere unik oplevelse, kan helikopterturen for op til 3 personer anbefales. Her for modtageren mulighed for at tage op til 2 andre personer med på en uforglemmelig oplevelse, hvor I er alene i helikopteren foruden piloten.

Netop piloten er det som mange af de tidligere deltagere på turen har rost.

Tag et kig på oplevelsen og læg mærke til de positive anmeldelser. Se dem her

 

Helikopterpilot for en dag

Lad manden, kæresten eller en bekendt opleve denne fantastiske oplevelse. Lad ham slippe sin indre drøm fri. Lad ham styre en helikopter. Han får lov til at flyve helikopteren i 30 min. En oplevelse han aldrig vil glemme.

Læs mere om hvordan han bliver pilot for en dag.

 

 

 

 

Eventyroplevelser for ham

Hvad ville din mand, kæreste, ven eller bekendte ikke sige til at få en oplevelse i gave som han aldrig vil glemme? Han vil uden tvivl blive rigtig glad og taknemmelig. Eventyroplevelser er oplevelser som han aldrig vil glemme.

Ballonflyvning
ballonflyvning-7

Lad manden, kæresten eller en bekendt prøve denne enestående oplevelse. Han kommer til at flyve i 400-500 meters højde i en vaskeægte varmlufts luftballon. Han får mulighed for at nyde det smukke udsyn imens det langsomt går af sted. Ballonflyvningen kan med fordel gives til flere personer. (Det kan være du selv skal med) Oplevelsen giver en unik naturoplevelse, og han kommer til at se Danmark som han aldrig har set det før!

Flere informationer findes her

 

 

proevedyk-2Prøv at dykke i havet

Et prøvedyk i havet er en unik oplevelse og noget som han aldrig vil glemme. Man kan slet ikke beskrive hvordan det føles at trække vejret under vand. Oplev og udforsk havbunden med hjælp fra en instruktør. Giv ham en anderledes oplevelse som han ikke havde ventet.

Læs mere om oplevelsen

Hvis han interesserer sig for dykning og længe har snakket om at tage et dykkercertifikat er det skam også muligt. Ved et klik her kan du læse mere om at give et dykkercertifikat i gave 

 

supsurf-kursus-1

Supsurf

En forholdsvis ny “opfindelse” er Supsurf. Den engelske sætning “Stand Up Paddle Surf” forklar meget præcist hvad det går ud på. Det er en form for stående surfing, hvor man padler sig frem.

Det er hylende morsomt og populært. Klik her og se videoen der forklarer og viser hvad det er.

 

 

bridgewalking-lille-baelt-6Bridgewalking

Denne oplevelse foregår i 60 meters højde med en skøn udsigt til Fyn, Jylland og skibene på vandet. Han får nemlig her lov til at få en guidet hen over lillebæltsbroen.

Lyder dette interessant, for ham du skal give en gave – så klik her for at læse mere og bridgewalking.

 

 

 

Forkælelsesoplevelsesgaver til ham

Ønsker du at give en gave til en bekendt, kæresten eller manden? Der findes et hav af disse “forkælelses oplevelsesgaver” hvor du har mulighed for at forkæle ham på rigtig mange måder og kun fantasien sætter grænser.

tempelmassage-nimat-6

Tempelmassage

Mange mænd vil uden tvivl nyde at få en god omgang massage. De mange timer foran en computer gør kroppen stiv. Med en omgang Tempelmassage får han løsnet op i alle muskler og føler sig som et nyt menneske når han er færdig.

Tempelmassage er en helkropsmassage som løsner op i alle musklerne.

Du finder denne dejlige afslappende oplevelsesgave på siden her.

 

fiskespa-5

Fiskespa

Lider han af sure tæer, eller skal han bare have en på opleveren, er denne oplevelse både sjov og særdeles gavnende for ham. Med FiskeSpa får hans fødder en ordentlig omgang. Fiskene spiser de døde hudceller på fødderne og underbenene. Bagefter har han lækre og bløde fødder.

Tag et kig på oplevelsen her, som kan bruges 15 forskellige steder rundt i landet.

 

 

Luksusbarbering 

En 5-stjernet oplevelse til en klassisk gammeldags barbering med ragekniv og barberkost. Gavekortet kan bruges 6 forskellige steder rundt i landet.

Find forkælelse til manden med skæg her. 

 

 

 

Du kan finde flere oplevelsesgaver i kategorien forkælelse her.

 

Madoplevelser for ham

Der er ingen tvivl om at de fleste mænd godt kan lide noget godt mad samt noget at skylle det ned med. Det er heldigvis også blive utroligt nemt at give en oplevelsesgave, som inkluderer god mad og eventuelt noget godt at drikke. Hvad end han er til en hyggelig tur på restaurant, ølsmagning, kaffekursus, vinsmagning eller noget helt andet, så er det med garanti en oplagt gaveidé til en du holder af. Lad ham smage på tilværelsen og giv ham en god oplevelse.

gourmetophold-paa-bandholm-hotel-4

Uforglemmelig gourmet 

Lad ham kombinerer 2 gode ting her i livet – mad og vin. Han får en lækker 5-7-retters menu med dertilhørende vin. En unik oplevelse til ham der fortjener en oplevelse han aldrig glemmer. Herligheden finder sted på Bandholm Hotel og oplevelsen indeholder også overnatning og lækker stor brunch morgenen efter.

Læs mere om den ultimative gourmetoplevelse her. 

 

 

ølsmagningSmagning af diverse væsker 

Giv ham en oplevelsesgave som er er flydende fryd for ganen. Der findes efterhånden masser af forskellige lækre smagningen rundt i landet.
Du kan bl.a give ham smagning af øl, vin, whisky, rom og gin.

 

 

 

 

chokoladesmagning-hos-peter-beier-6

Der findes heldigvis også oplevelser med smagning af andet end alkohol. Du kan f.eks. give ham chokoladesmagning hos Peter Beier, karamelsmagning hos Karamelleriet på Nørrebro og smagning af kaviar hos SmagPåDet.

 

 

 

 

 

boef-bernaise-1Kurser

Nogle gange er det ikke nok at smage, så vil man også gerne lære og selv have hænderne i lækkerierne. Det er der mulighed for med nedenstående gavekort, som alle indebærer et kursus til ham.
Du kan vælge mellem et kursus i flødeboller, kaffe, sushi, pølser, det franske køkken, pizza, bøf og bearnaise, hotdogs, mexicansk streetfood samt gavekort til en bageskole eller kokkeskole.
Ja der er nok at vælge imellem, så det er bare med at gå på udkig efter lige det kursus, du synes passer til ham, som du skal give en gave.

 

Du kan finde endnu flere madoplevelser i gave til ham ved et klik her.

 

De 4 mest populære oplevelsesgaver til ham

Vi har nu kigget på en masse oplagte gaveidéer til mænd, men bare rolig der er mange flere hvor de kommer fra, og vil du gerne lige have det sidste med, så tag da et kig på hvilke 4 oplevelser der er mest populære til mænd netop nu.;

 

ballonflyvning-7Nr. 1 Ballonflyvning

Yderst populær og unik oplevelse som alle burde prøve!

Sted: Jylland, Sjælland og Fyn

Læs mere om oplevelsen og de positive anmeldelser lige her

 

 

 

proev-klatring-blocs-and-walls-1Nr. 2 Prøv klatring 

Lær at klatre med hjælp fra dygtig instruktør

Sted: København

Læs mere om oplevelsen til Nordeuropas største klatrehal her. 

 

 

 

bridgewalking-lille-baelt-6Nr. 3  Bridgewalking 

Mærk suset i maven og nyd udsigten på en gåtur i 60 meters højde.

Sted: Lillebælt, Middelfart

Du finder oplevelsen her, som er den første af sin slags i Europa.

 

 

 

faldskaermsudspring-3Nr. 4 Faldskærmsspring (Tandem)

Prøv et faldskærmsudspring sammen med en instruktør.

Sted: Tureby, Ejstrupholm, Odense, Vamdrup, Herning

Se videoen af et udspring, læs anmeldelserne og køb oplevelsen lige her

 

 

 

Læs mere her
Fandt du ikke lige noget blandt de 5 mest populære oplevelsesgaver? Bare rolig der er mange flere at vælge imellem. Se en lang liste over populære oplevelsesgaver her. Ellers fortsætter du blot med at læse videre og kigger på oplevelser til under 500 kr. og oplevelser til over 500 kr, så skal du nok finde noget du kan lide, samt noget han vil sætte pris på.

 

Oplevelsesgaver under 500 kr. til ham

Mange gaver blive købt efter et budget. Det ved vi og det vil vi også gerne tilgodese her på siden. Derfor bringer vi noget inspiration til at købe en oplevelsesgave til en bestemt pris. Hvad end du leder efter en gave der skal koste 100, 200, 300 eller 400 kr. Så finder vi en oplevelsesgave, der matcher budgettet.  I skrivende stund er der mere end 20 oplevelsesgaver til under 500 kr. Så der er nok at vælge imellem. Læs med nedenfor og lad dig inspirere.

ølsmagning-3

 

Ølsmagning hos Braunstein i Køge er en populær oplevelsesgave til under 500 kroner.

Pris: Fra 299,- (2 personer inkluderet)

Sted: Køge

Find oplevelsen her

 

virtual-reality-khora

 

Oplev det virtuelle univers helt tæt på.

Pris: Fra 199 kr.

Sted: København

Læs mere om Virtual Reality her. 

 

 

whiskysmagning-4

 

Tilbage til smagsverdenen. Her gælder det whiskysmagning.

Pris: Fra 299,- (2 personer inkluderet)

Sted: Køge

Læs mere lige her

 

 

 

bodyflight-7

 

Utrolig sjov oplevelse i vindtunnel, hvor man får følelsen af frit fald.

Pris: Fra 445 kr.

Sted: Taastrup

Se video af oplevelsen og køb den her. 

 

 

Oplevelsesgaver over 500 kr. til ham

Oplevelsesgaver og gaver generelt bliver ofte købt efter et budget der skal overholdes. Det vil vi gerne hjælpe til her på gaveråd.dk og derfor har vi lavet et afsnit omkring oplevelsesgaver til under og over 500 kr. Skal du give en gave der koster mere end 500 kr? I så fald skal du bare kigge nedenfor, der finder du lidt inspiration til hvad der kunne være en god oplevelse at give til ham, når det skal koste mere end 500 kr.

 

barbaku-1

Denne enestående Gourmet oplevelse er noget helt for sig selv. I vil få en lækker grillmenu samt en halv flaske vin. Restauranten som ligger med udsigt ud til Livø ved Limfjorden er helt fantastisk og byder på en enestående og autentisk oplevelse.

Pris: Fra 565,- (for 2 personer)

Sted: Ranum (Nordjylland)

Læs mere om oplevelsen og de gode anmeldelser lige

 

 

ballonflyvning-7

En ballonflyvning behøver næppe yderligere introduktion, andet end du kan være sikker på at give en uforglemmelig oplevelse.

Pris: Fra 2395,- pr. person

Sted: Sjælland, Fyn og Jylland

Se mere om oplevelsen her

 

 

 

helikoptertur-4

Sidste oplevelse på listen er denne eksklusive flyvetur med en helikopter.

Pris: Fra 2850,- (for 3 personer)

Sted: Århus, Odense eller Roskilde

Læs mere om oplevelsen her

 

 

 

Mange spændende oplevelsesgaver til ham

Til lands, til vands og i luften – der er en oplevelse for alle, også for ham som ønsker sig det samme hvert år. Oplevelsesgaver er på mange måder nogle af de bedste gaver, man kan give. Dette skyldes blandt andet, at det er sjældent, at modtageren af gaven forventer at få en oplevelse udover det sædvanlige, men det skyldes i højere grad også, at oplevelsesgaver skaber minder for livet.

Mange mænd har helt fra barnsben været meget aktive både i skolen og i deres fritid. Dette hænger ofte ved i deres voksenliv, da der opstår et behov får engang imellem at få et adrenalinsus eller et behov for at få en oplevelse, som går udover deres normale hverdagsliv. Som gavegiver har du derfor med en oplevelsesgave gode muligheder for, at din gave vil blive taget imod med en glæde, som han knap nok kan beskrive.

Biler falder for det meste i god jord hos mange mænd, og især de hurtige biler er et hit. Muligheden for at få lov til at køre i sin drømmebil banker ikke ofte på døren, men når den gør, skal du ikke være i tvivl om, at han griber den. En tur i en Ferrari eller en Lamborghini vil være den perfekte oplevelsesgave til ham, som elsker fart på landevejene og vind i håret. Der er nemlig tale om en indre drengedrøm, som vil gå i opfyldelse.

Det kan også være, at han er mere til højder end til fart. Danmark er et af de fem lande i verden, som tilbyder bridgewalking. Der er derfor tale om en helt unik gavemulighed til ham, som godt kan lide at mærke adrenalinen pumpe helt ude i fingerspidserne. Bridgewalking er meget populært i Danmark, så han har med stor sikkerhed hørt om det. Dette er dog ikke ensbetydende med, at han nogensinde havde forstillet sig, at det en dag skulle blive ham, der skulle op og gå på Lillebæltsbroen.

Find en oplevelse som passer perfekt til ham

Er han til fart og adrenalin, eller er han til gourmet og afslapning? Det er vigtigt at kende til modtagerens interesser for at finde den perfekte gave. Det er for eksempel vigtigt, når du skal købe en oplevelsesgave, at du tænker over, om han er glad for vand, om han besvimer, når han er i luften, eller om han er kilden under fødderne.

Et prøvedyk i havet er noget, som han sent vil glemme, hvis han altså kan svømme. Det er en helt unik mulighed, som sjældent byder sig. Med rigtigt dykkerudstyr bliver han godt klædt på til at svømme med det danske dyreliv under vand. Ikke mange personer kan prale af, at de har prøvet at trække vejret under vand, men han bliver nu en del af dem, der kan. Hvis han er en rigtig vandhund, hvor nysgerrigheden er i top, så er dette den perfekte oplevelsesgave til ham.

Måske er han ikke så glad for vand men har derimod altid haft en drøm om at svæve frit i luften og se Danmark fra oven. I dette tilfælde kan både tandem spring og bungyjumping være lige noget for ham. Fra flere meters højde får han lov at opleve, hvordan det føles at være i frit fald i luften. Desuden er dette også ture, hvor han formentlig kommer hele følelsesregisteret igennem, der er derfor også knyttet mange minder til disse oplevelser efterfølgende, da han aldrig vil glemme den dag, hvor han i flere minutter styrtede mod jorden med vilje.

Det kan også være, at han har fået adrenalinsus nok for en livstid. I dette tilfælde kan du give ham en oplevelsesgave i form af ultimativ afslapning, som for mange tendere til at være luksusoplevelser. Med en tempelmassage kan han for eksempel få løsnet op i alle musklerne, som er anspændte efter en travl hverdag. Men du kan også vælge at forkæle ham med en tur i fiskespa, så hans fødder kan blive så gode som nye.

Oplevelser er en fantastisk gaveidé til ham

Oplevelser er næsten et andet ord for minder. Det er noget, vi som mennesker oplever og knytter til en masse gode følelser. Dette gør sig gældende uanset, om man for eksempel har bange anelser inden en oplevelse, eller om man bare nyder den til fulde hele vejen igennem. Oplevelser er desuden noget, vi elsker at dele med vores nærmeste, så der bliver tale om et fælles minde. Alt dette kan godt lyde meget sentimentalt, men ikke desto mindre gør det sig også gældende for mænd. Mange mænd elsker at mærke adrenalinen, der pumper i kroppen, og frygten som sætter sig i baghovedet, og oplevelsen bliver kun endnu bedre, når de kan dele deres tanker med andre, som har prøvet at have præcis de samme følelser. Oplevelsesgaver skaber således også et andet slags bånd mellem venner og familie.

Erfaringer med oplevelsesgaver:

Del dine erfaringer med oplevelsesgaver med de andre brugere her på siden. Vi vil rigtig gerne høre din mening. Hvilke oplevelsesgaver har du gode erfaringer med og kan anbefale til andre?

Kom med din mening og lad os starte en debat med masser af inspiration omkring oplevelsesgaver til mænd.

Mere om oplevelsesgaver til mænd

Fandt du ikke lige den gave du skulle bruge? I så fald kan vi anbefale dig artiklen Gave til ham, som hjælper dig med at få styr på gaven. Artiklen er den ultimative guide til gavevalget og indeholder mere end 100 gaveforslag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *