oplevelsesgaver til ham

Oplevelsesgaver til ham – Find spændende oplevelsesgaver

Det første du skal gøre når du skal finde den perfekte oplevelsesgave til ham er at finde ud af, hvad han interesserer sig for. Er han til action og adrenalinpumpende oplevelser, er han til eventyr, til forkælelse eller til noget helt fjerde? Uanset hvad kan du finde en gave til ham der har alt eller ham der trænger til en oplevelse han sent vil glemme.

Hvad interesserer han sig for?

Det første du skal gøre for at kunne finde en perfekt oplevelsesgave til en mand, er at sætte dig ind i hvad manden interesserer sig for. Hvis du skal finde den perfekte oplevelsesgave, som rammer plet og overrasker manden, så er der to ting der skal til:

  1. Det skal være en overraskelse
  2. Det skal være noget han kan lide

Overraskelsesmomentet er ofte det der gør en god gave til en perfekt gave. Havde han ingen idé om hvad han fik? Var det ikke noget han havde ønsket sig og blev han glad, ja så har du ramt plet. En god forudsætning for at ramme plet er at kende til personen og det gør du vel, når du vil give ham en gave? Tænk over et par interesser han har og husk dem, så bliver det meget lettere at vælge en god gave, når du om et øjeblik bliver præsenteret for gaver der alle har potentiale til at blive en perfekt oplevelsesgave til ham.

Sted og pris

Inden vi i fællesskab finder den ideelle oplevelse til ham, så skal vi lige se på lidt begrænsningerne. Er der nogle stedmæssige begrænsninger du skal tage hensyn til? Ofte vil de fleste oplevelser kunne opleves i de fleste byer, men der er dog undtagelser og derfor kan det være godt lige at tjekke, hvor den enkelte oplevelse udbydes førend man køber den. Er der ikke lige en oplevelse i nærheden, så er det muligt at lave en tur ud af det og få endnu flere oplevelser. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Har du ingen krav til, hvor din oplevelsesgave skal kunne indløses, så springer du bare dette afsnit over og springer direkte til Action og Adrenalinpumpende oplevelser!

Oplevelsesgaver i storbyerne

En stor del af oplevelsesgaverne er kun mulig at opleve i storbyerne, men bare rolig det er ikke alt der sker i storbyerne. Nedenfor er en liste over, hvad du kan opleve af oplevelser i storbyerne efterfulgt af en liste over oplevelser i andre områder. Sidst men ikke mindst er der en liste over oplevelser i udlandet. Du bestemmer helt selv hvor i landet eller udlandet du vil have din næste oplevelse.

Vores samarbejdspartner DuGlemmerDetAldrig.dk, har er stort udvalg af oplevelsesgaver i alle dele af det danske land, såvel som i Udlandet. Hvis du klikker her har du mulighed for at se alle deres oplevelser. På siden er det let at sorterer oplevelserne så du kun får resultater fra Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Fyn, Sjælland eller hovedstaden.

Tag et kig på det store udvalg af oplevelsesgaver og vælg, hvor i Danmark din næste oplevelse skal finde sted. Det hele foregår på siden her.

Spring til kategori

Action og adrenalin

Action og adrenalinprægede oplevelser er ofte noget drengerøve sætter stor pris på. Selv ældre mænd elsker at slippe deres indre drengerøv løs og give den gas. Mærke suset i en lækker Ferrari eller i en f-16 flysimulator. Tror du ikke lige at han er til action og fart, så springer du bare let og elegant dette afsnit over.

Kør i fede biler
Rigtig mange mænd elsker fart og lækre biler. Disse to ting er der rig mulighed for indenfor oplevelsesgaver. Lad manden mærke kræfterne fra disse superbiler, som accelerer og presser ham tilbage i sædet. Han vil uden tvivl elske en tur i sin drømmebil.

Få pulsen op...

Slip ham løs i en superbil

Lad ham opleve den ultimative adrenalinoplevelse indenfor bilverdenen. Lad ham mærke hvordan det føles at køre en Lamborghini med 560 HK. Dette er i sandheden enhver mands indre drøm.

Læs endnu mere om en tur i en Lamborghini.

Det er også muligt at opleve turen i en Lamborghini som passager. Føreren af bilen kommer til at give ham en uforglemmelig oplevelse. Oplevelsen finder du her.

Hvis du ikke lige føler, at han skal ud at køre Ferrari eller Lamborghini findes der en masse andre biloplevelser, som kan ses her.

Eventyrlige oplevelser

Hvad ville din mand, kæreste, ven eller bekendte ikke sige til at få en oplevelse i gave som han aldrig vil glemme? Han vil uden tvivl blive rigtig glad og taknemmelig. Eventyroplevelser er oplevelser som han aldrig vil glemme.

Oplevelser han ikke havde regnet med

Mange spændende oplevelsesgaver til ham

Til lands, til vands og i luften – der er en oplevelse for alle, også for ham som ønsker sig det samme hvert år. Oplevelsesgaver er på mange måder nogle af de bedste gaver, man kan give. Dette skyldes blandt andet, at det er sjældent, at modtageren af gaven forventer at få en oplevelse udover det sædvanlige, men det skyldes i højere grad også, at oplevelsesgaver skaber minder for livet.

Mange mænd har helt fra barnsben været meget aktive både i skolen og i deres fritid. Dette hænger ofte ved i deres voksenliv, da der opstår et behov får engang imellem at få et adrenalinsus eller et behov for at få en oplevelse, som går udover deres normale hverdagsliv. Som gavegiver har du derfor med en oplevelsesgave gode muligheder for, at din gave vil blive taget imod med en glæde, som han knap nok kan beskrive.

Biler falder for det meste i god jord hos mange mænd, og især de hurtige biler er et hit. Muligheden for at få lov til at køre i sin drømmebil banker ikke ofte på døren, men når den gør, skal du ikke være i tvivl om, at han griber den. En tur i en Ferrari eller en Lamborghini vil være den perfekte oplevelsesgave til ham, som elsker fart på landevejene og vind i håret. Der er nemlig tale om en indre drengedrøm, som vil gå i opfyldelse.

Det kan også være, at han er mere til højder end til fart. Danmark er et af de fem lande i verden, som tilbyder bridgewalking. Der er derfor tale om en helt unik gavemulighed til ham, som godt kan lide at mærke adrenalinen pumpe helt ude i fingerspidserne. Bridgewalking er meget populært i Danmark, så han har med stor sikkerhed hørt om det. Dette er dog ikke ensbetydende med, at han nogensinde havde forstillet sig, at det en dag skulle blive ham, der skulle op og gå på Lillebæltsbroen.

Find en oplevelse som passer perfekt til ham

Er han til fart og adrenalin, eller er han til gourmet og afslapning? Det er vigtigt at kende til modtagerens interesser for at finde den perfekte gave. Det er for eksempel vigtigt, når du skal købe en oplevelsesgave, at du tænker over, om han er glad for vand, om han besvimer, når han er i luften, eller om han er kilden under fødderne.

Et prøvedyk i havet er noget, som han sent vil glemme, hvis han altså kan svømme. Det er en helt unik mulighed, som sjældent byder sig. Med rigtigt dykkerudstyr bliver han godt klædt på til at svømme med det danske dyreliv under vand. Ikke mange personer kan prale af, at de har prøvet at trække vejret under vand, men han bliver nu en del af dem, der kan. Hvis han er en rigtig vandhund, hvor nysgerrigheden er i top, så er dette den perfekte oplevelsesgave til ham.

Måske er han ikke så glad for vand men har derimod altid haft en drøm om at svæve frit i luften og se Danmark fra oven. I dette tilfælde kan både tandem spring og bungyjumping være lige noget for ham. Fra flere meters højde får han lov at opleve, hvordan det føles at være i frit fald i luften. Desuden er dette også ture, hvor han formentlig kommer hele følelsesregisteret igennem, der er derfor også knyttet mange minder til disse oplevelser efterfølgende, da han aldrig vil glemme den dag, hvor han i flere minutter styrtede mod jorden med vilje.

Det kan også være, at han har fået adrenalinsus nok for en livstid. I dette tilfælde kan du give ham en oplevelsesgave i form af ultimativ afslapning, som for mange tendere til at være luksusoplevelser. Med en tempelmassage kan han for eksempel få løsnet op i alle musklerne, som er anspændte efter en travl hverdag. Men du kan også vælge at forkæle ham med en tur i fiskespa, så hans fødder kan blive så gode som nye.

Oplevelser er en fantastisk gaveidé til ham

Oplevelser er næsten et andet ord for minder. Det er noget, vi som mennesker oplever og knytter til en masse gode følelser. Dette gør sig gældende uanset, om man for eksempel har bange anelser inden en oplevelse, eller om man bare nyder den til fulde hele vejen igennem. Oplevelser er desuden noget, vi elsker at dele med vores nærmeste, så der bliver tale om et fælles minde. Alt dette kan godt lyde meget sentimentalt, men ikke desto mindre gør det sig også gældende for mænd. Mange mænd elsker at mærke adrenalinen, der pumper i kroppen, og frygten som sætter sig i baghovedet, og oplevelsen bliver kun endnu bedre, når de kan dele deres tanker med andre, som har prøvet at have præcis de samme følelser. Oplevelsesgaver skaber således også et andet slags bånd mellem venner og familie.

Erfaringer med oplevelsesgaver:

Del dine erfaringer med oplevelsesgaver med de andre brugere her på siden. Vi vil rigtig gerne høre din mening. Hvilke oplevelsesgaver har du gode erfaringer med og kan anbefale til andre?

Kom med din mening og lad os starte en debat med masser af inspiration omkring oplevelsesgaver til mænd.

Fandt du ikke lige den gave du skulle bruge? I så fald kan vi anbefale dig artiklen gave til ham, som hjælper dig med at få styr på gaven. Artiklen er den ultimative guide til gavevalget og indeholder mere end 100 gaveforslag.