Gave

Sådan finder du den rigtige gave til børn

Når en lille nyfødt kommer til verden, glæder alle sig helt sikkert til at få lov at se babyen. For mange ser de først den lille nye til barnedåben, og der skal selvfølgelig købes en lille dåbsgave til gavn og nytte for barnet eller de nybagte forældre. Men hvad skal man så give til dette lille, nye vidunder? Det er ikke altid lige nemt at finde ud af, men her kan du få lidt inspiration til gode dåbsgaver.

Den perfekte gave til en dreng

Barnedåben er stor dag for både forældrene og barnet, og derfor vil man selvfølgelig gerne give den rigtige gave. Nogle giver gerne en gave som går fint til både piger og drenge, så gaven kan gå i arv, mens andre ønsker at give en gave, som er personlig og rettet mod barnet. Er det en lille ny dreng, som skal fejres, kan man selvfølgelig starte med at tænke i ”drengefarver”. Farver som blå, grøn og gul er populære når der skal købes gaver til en baby dreng. Der er mange, som giver tøj og andet påklædning i dåbsgave, som kan pynte i garderoben. Dog er det sådan med babyer, at de hurtigt vokser i den alder og tøjet bliver hurtigt for småt. Det kan derfor være en mulighed, at finde noget legetøj som barnet kan bruge i en længere periode.

Den perfekte gave til en pige

”Den perfekte gave” findes nok ikke, men de samme vilkår gælder for en dåbsgave til en pige. Ønsker man at rette gaven mere mod det enkelte barn, kan man kigge mere på ”pigefarver”. Det er er farver som lyserød, rød og lilla som mange vælger her. Legetøj som dåbsgave er et godt valg, da det kan være brugbart i længere tid, og det kan også gå i arv, hvis man ønsker at give en gave, som ikke skal smides ud efter nogle måneder. Så er du på udkig efter den perfekte dåbsgave til enten en pige eller en dreng, kan du find babylegetøj lige her.