Valentinsgave til ham

Det er nok de færreste mænd, der går særlig meget op i d. 14. februar – nemlig valentinsdag. Derfor behøves du dog ikke at holde dig tilbage med din kærlighed, han skal nok blive glad for en lille gave og sætte pris på den alligevel.

I denne artikel kan du finde en valentinsgave til ham, som du vil fortælle, at du elsker.

Indhold:
De gyldne dråber
Cool gadgets
For kærligheden
Pleje til mænd
Oplevelser
Til erotikken

 

De gyldne dråber

Giv en valentinsgave til ham, som vil gavne ham i ganen. I denne kategori finder du forskelligt alkohol eller gaver der passer dertil.

 

Flydende kærlighed

Din kæreste eller mand vil sikkert sætte pris på denne flydende kærlighed bestående af en lækker specialøl, som har en god syrlighed og noter fra eksotiske frugter. Øllen hedder “Liquid Love” og du kan selv designe etiketten til den.

Lad ham blive fyldt af valentinsøllen her. 

 

 

 

 

 

Whiskyglas med indgraveringWhiskyglas med indgravering

Lad ham nyde de gyldne dråber i sit helt eget og personlige glas. Disse whiskyglas findes i forskellige design og så bliver de indgraveret med hans navn. Det er da en valentinsgave til ham, som ikke er til at stå for.

Har han en kærlighed for whisky, så giv ham det personlige whiskyglas her.

 

 

 

 

 

FlaskespilSpil til vinflaske 

Giv ham f.eks. en lækker flaske vin til valentinsdag, men med et lille twist. Vinen er nemlig fanget i dette flaskespil i træ, som gør at han ikke lige kan komme ind til væsken. Her er der bestemt tale om, at man skal yde før man kan nyde.

Køb flaskespillet til ham her. 

 

 

 

 

Valentinsgave til ham - Brewbarrel Bryg Dit Eget Øl , Bryg eget øl

Med dette ølsæt fra Brewbarrel kan han brygge sit helt eget øl derhjemme. Det er nemt at komme i gang og der er øl klar efter 7 dage. Ølsættet giver ca. 5 liter øl og kan købes i tre forskellige øltyper: Helles, IPA og Weissbier.

Giv ham Brewbarrel ølsættet her. 

 

 

 

 

Cool gadgets

Gadgets kan glæde de fleste mænd – de kan være sjove, mærkværdige men i særdeleshed også praktiske. Vælg herunder mellem et lille udsnit af de mange mange gadgets, som er at finde på internettet.

Zippo Feuerzeug mit Namensgravur

Zippolighter med navn

En zippolighter har holdt sit design i mange år og vil sikkert også holde mange endnu. Her kan han få sin egen personlige lighter med indgravering. Tilføj en cool gadget til hans samling og lad der blive ild på sofistikeret vis.

Køb zippolighteren med indgravering her. 

 

 

 

 

Valentinsgave til ham - Beard Master, Beard Master

Beard Master er et form for forklæde, som med sugekopper sættes fast på spejl eller væg under barbering, så han er fri for at skægget flyver til alle sider, og han derfor skal til at gøre grundigt rent efter.

Lad ham få taget på barberingen med denne Beard Master. 

 

 

 

Valentinsgave til ham - 101 Movies Scratch Poster, Scratch poster

Er han filmelsker, så er her en genial valentinsgave til ham. Det er en plakat, hvor han skal skrabe de film han har set. Plakaten er spækket med 101 film, som man bare skal se. Jo flere film du ser, des flottere bliver plakaten, så det er bare med at komme i gang.

Giv en gave, som ligger op til mange timers underholdning.
Køb 101 Movies Scratch Poster her. 

 

 

Valentinsgave til ham - Bike Balls, Bike balls

Et par hængende klodser under cykelsædet er da en sjov lille gave, at give til ham, hvis han ikke er til for meget romantik på valentinsdag. De er fremstillet i silikone og klar til at lyse op i mørket på tre forskellige niveauer. Højre side er mindre en venstre, men bare rolig – det er helt normalt.

Køb Bike Balls her. 

 

 

Find flere sjove og cool gadgets i valentinsgave til ham her. 

Hvis du er på udkig efter en anderledes valentinsgave, kan du tage et kig på 5 ideer her.

 

For kærligheden

Valentinsdag handler jo om kærlighed, så der er ingen grund til at holde dine følelser tilbage. Udtryk f.eks. din kærlighed med en af nedenstående valentinsgaver til ham.

Hjerteformet puslespil

Her er der tale om en ganske personlig valentinsgave. Du vælger helt selv hvilket billede, som nu skal blive til et hjerteformet puslespil, som han så skal samle. En sjov og sød lille gave som indeholder 63 brikker. Findes også i andre former og størrelser.

Lav dig og ham til et hjerteformet puslespil her. 

 

 

 

Valentinsgave til ham - I F*cking Love You-krus, Love-krus

Fortæl ham at du elsker ham på en måde, så han nok skal forstå det. Der er ingen grund til at holde følelserne tilbage, så hvad med at give ham dette krus med budskabet: “I fucking love you”.

Kom kruset nærmere her. 

 

 

 

Sig det med chokolade

Det kan være han er typen, der vil blive glad for en buket blomster (så kan du tage et kig her). Men hvis du tænker, at det er bedre at sige det med chokolade, så kan du i stedet skrive lige hvad du vil i chokolade, f.eks. “Jeg elsker dig”.

Se hvordan du udtrykker din kærlighed i chokolade her. 

 

 

 

 

 

Valentinsgave til ham - Undies for Two, Underbuks for to

En valentinsgave til ham i den sjove afdeling, som man måske har svært ved at forestille sig i praksis. Men disse Undies for two vil helt sikkert få et smil på hans læber. Med et slogan som “double the fun” er det ikke til at tage fejl.

Kom helt tæt på din mand eller kæreste med disse Undies for two. 

 

 

Har du brug for flere ideer til romantiske valentinsgaver, som fejrer kærligheden, så gå på udkig i det store udvalg af romantik her.

 

Pleje til mænd

Mænd nyder også selvforkælelse af krops og sjæl. I dette afsnit er det dog mest kroppen der skal plejes, men giver du ham en valentinsgave skal sjælen nok også følge med.

 

Njord Wash - Daily Facial Cleanser (150 ml)Ansigtspleje

Giv ham lidt selvforkælelse med denne gode ansigtsvask fra Njord. Den er velegnet til alle hudtyper, hvor den opfrisker ansigtet og fjerner urenheder.

Køb Face wash til ham her. Du kan også finde andre ansigtsprodukter i valentinsgave til ham.

 

 

 

Kropspleje til mænd

Kropspleje

Til en moderne mand der gerne vil have en velplejet krop, kan du give dette kropsplejesæt i et muskuløst design. Sættet består af showergel, fugtighedscreme og kropsolie med andre humoristiske navne.

Læs mere om kropsplejesættet her. 

 

 

 

 

 

Badesæt til mandenBadesæt

Her finder du et andet sæt til pleje af din mand. Dette blå badesæt indeholder sæbe, badebombe og showergel i forskellige udformninger f.eks. en håndgranat.

Find sættet her, som bl.a. er smart at have med på ferie.

 

 

 

 

 

Skægolie 

Går han op i et flot skæg, så er skægolie en ganske udmærket gaveidé til ham. Denne skægolie er fra det danske brand Golden Beards og har den lækre Toscana duft.

Giv ham en god skægolie her – fik vi nævnt, at den er økologisk.
Du kan også finde andre produkter til pleje af skæg her.

 

 

 

 

Oplevelser

Vil du virkelig gøre noget ud af valentinsdag, så overrask ham med en skøn oplevelse, som helt sikkert vil glæde ham. Du kan f.eks. også vælge en oplevelse, som I kan dele sammen. Kig på duglemmerdetaldrig.dk og find en perfekt valentinsgave til ham.

Bridgewalking

Giv en en yderst populær oplevelse, som får adrenalinen til at pumpe. Bridgewalking er ganske enkelt en gåtur hen over Den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. En oplevelse som ikke kan opleveles ander steder i Europa.

Køb en uforglemmelig gåtur til ham i valentinsgave her. 

 

 

 

Whiskysmagning

En oplevelse som også kan passe under kategorien De gyldne dråber. Her er tale om en whiskysmagning på Highlanders Bar. Oplevelsen varer ca. 1 time, hvor han vil komme igennem 4 forskellige whiskys fra et stort udvalg.

Forær ham en whiskysmagning her. 

 

 

 

Romantisk ophold

Du kan også vælge at gå all in på valentinsdag i år og give ham et romantisk ophold, som I kan dele med hinanden. Dette ophold er til Bandholm Hotel, hvor I får overnatning, 3 retters-middag og andre lækre forkælelser under opholdet.

Læs flere detaljer om opholdet til Bandholm Hotel her. 

 

Mangler du flere ideer, kan du læse artiklen om oplevelsesgaver til Valentinsdag her.

 

Til erotikken

Har du besluttet dig for at give ham en gave på valentinsdag, kan du også gå ned af den frække vej og give ham en gave, som i kan bruge sammen.

"sexspil" - Sexy Truth or Dare Sexspil, Erotisk spil

Der findes flere forskellige spil, som kan sætte gang i erotikken, hvis der er gået hverdag i den. Sæt fokus på hinanden og lad det blive særlig hedt på valentinsdag.

Find flere forskellige sexspil her, f.eks. Bedroom Battle eller Fifty Days of Play.

 

 

 

Gavesæt: Body-to-body massagegelMassagegel

Her skal I gå i de japanske geishas fodspor og gnide jeres kroppe ind i massagegel med jordbærduft. En sanselig nydelse for krop og fantasi.

Læs mere om denne massagegel her. 

 

 

 

 

Bodypaint med fjerpenBodypaint

Her skal kroppen også smørres ind, men denne gang i noget spiseligt og med en let fjer. Den spiselige bodypaint findes i tre forskellige udgaver: chokolade, jordbær og karamel.

Vælg smag og køb bodypaint i valentinsgave her. 

 

 

 

 

Ligger du inde med flere gode ideer i valentinsgave til ham eller har du selv en gave i tankerne, som du ville blive særlig glad for at få til valentinsdag, så del det endelig med andre der læser med 🙂

P.S. Husk at elske!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *