Fødselsdagsgave til far

Mangler du ideer til en fødselsdagsgave til din far, så giver vi dig her nogle inputs. Så læs videre for at finde den helt rigtige gave til far.

Vi har inddelt artiklen i følgende 7 forskellige emner. Du kan springe direkte til afsnittet ved at klikke på titlen nedenfor:

Indhold:

Oplevelser med fart på

Bliv klogere på mad og drikke

Til vinelskeren

Til haven

Den praktiske gave

Til hjemmet

Ure

 

Oplevelser med fart på

Er din far til fart og sjove oplevelser, så kommer vi her med nogle gaveideer til en oplevelsespakke, der er lige ham.

Kør djævleræs

Så skal farten sættes op, der skal overhales i hårnålesving og der skal laves hjulspin til den helt store guldmedalje. Man kører sammen to og to i hver bil og så er der lagt op til ræs i 12 runder, hvor man er bag rattet i 6 af dem og sidder som co-driver i de sidste 6.

Læs mere om den fartrige oplevelse lige her.

 

 

 

 

 

Vandscooter

Få fuld fart over vandet ned igennem sejlrenden ved Limfjorden på vandscooter. Giv han en oplevelse af nærmeste at flyve hen over vandet.

Du kan læse mere om oplevelsen og købe den her.

 

 

 

Gokart på Europas største bane

I Aarhus ligger Europas største indendørs gokart bane, og her kan din far få en sjov oplevelse med masser af fart . Køb også oplevelsen til dig selv eller inviter nogle af hans venner med, så I kan få en fælles oplevelse på den store bane.

Køb gokart-oplevelsen her. 

 

 

 

Vil du se flere oplevelsesgaver med fart på, kan du selv gå på opdagelse i et stort udvalg af oplevelsesgaver her.

 

Bliv klogere på mad og drikke

Kan din far lide at lave mad eller vil han gerne blive bedre, så er der her et par kurser, som er lige noget for ham. Han kan også lære at lave den perfekte kop kaffe, så uanset hvilken pakke du vælger, så kan du håbe, at det kommer dig og familien til gode i sidste ende.

Kaffekursus

Drikker din far masser af kaffe, så giv ham en oplevelse ud over det sædvanlige med dette kaffekursus . Her bliver han klogere på kaffens kvalitet, og hvordan man laver den perfekte kop espresso. Oplevelsen slutter af med at smage på den skønne kaffe.

Læs mere om kaffekursuset her.

 

 

boef-bernaise-1Bøf & Bearnaisekursus

På dette kursus vil din far lære at lave den klassiske og lækre ret Bøf Bearnaise. Oplevelsen foregår hos Meyers køkken, hvor der vil blive arbejdet med at lave den perfekte bøf med fritterede kartofler og selvfølgelig en sauce bearnaise helt fra bunden.

Find oplevelsen her. 

 

 

Vi har tidligere skrevet meget omkring oplevelsesgaver, for kan være en rigtig god fødselsdagsgave til far. I artiklen oplevelsesgaver til ham kan du læse om mange flere oplevelsesgaver, hvis du tænker at din far skal have en oplevelsesgave i fødselsdagsgave, men ikke finder ovenstående passende.

 

Til vinelskeren

Er din far til kraftig rødvin, kølig hvidvin eller en sød rosé, så kan du give ham nogle redskaber til at nyde den gode vin. Læg hans yndlingsvin med, og du har en god gave til din far.

 

Vinsæt fra Normann Copenhagen

Normann Copenhagen har lavet et smukt vinsæt kaldet Basic. Sættet består af en proptrækker, folieskærer, skænkeprop og vinprop. Sættet er lavet af silikone og titaniumbehandlet rustfrit stål, og det er let at holde og dermed nemt at anvende.

 

 

 

 

Hold vinen kølig

Når hvidvinen eller roséen er åbnet, kan han holde den kold med denne vinkøler fra Menu. Den er designet af Jakob Wagner og lukkes foran med en trykknap. Rigtig god til de lune sommeraftener, når I hygger udenfor.

Læs mere om Cool Coat lige her.

 

 

 

 

 

erik bagger a/s Phantom Rødvinsglas 58 cl 2 stk.Flotte vinglas

Erik Bagger har lavet nogle smukke vinglas, som også findes i en udgave til champagne og cocktails.

Køb glassene til rødvinen eller glassene til hvidvin. Rigtig elegante og flotte på ethvert bord. Og så smager vinen helt sikkert skønt fra disse glas.

 

 

 

 

Er din far typen som har alt og ikke rigtig ønsker sig noget? Bare rolig. Vi har lavet en artikel du vil elske. Artiklen hedder gaver til dem der har alt og du finder en masse inspiration til gaven til den “besværlige” modtager.

 

Til haven

Har din far en lækker terrasse eller have? Så er der her nogle bud på, hvordan den kan blive endnu mere hyggelig.

Menu Wire Disc OlielampeOlielampe fra Menu

Denne Wire olielampe er perfekt til at skabe god stemning på terrassen. Den er simpel i designet og du køber disc og base hver for sig. Sæt den f.eks. i kanten af terrassen for at skabe lys og hygge. Findes i forskellige størrelser.

Se mere til den stilfulde olielampe her.

 

 

 

 

 

Kølebrønd

Køl drikkevarer ned som man gjorde i stenalderen og grav et hul i haven til denne kølebrønd. Dette produkt hedder “Cool Well” og det er både praktisk, smart og miljøvenligt.
Læs mere om kølebrønden her, som kan rumme 24 dåser og en vinflaske.

 

 

 

Familietræ

En sjov og sød gave som kan holde længe, kunne være et familietræ f.eks. pære, æble eller kirsebær. I kan passe og pleje det sammen og når det bærer frugt, kan I også sammen få glæde af frugten.

Er din far typen, der skal have et træ – så tag et kig på de forskellige familietræer her. 

 

 

 

 

Den praktiske gave

Hvis din far ikke rigtig mangler noget, så kan du ty til en praktisk gave i form af sokker. Så kan han få skiftet ud i skuffen eller måske bare få smidt dem med hullerne ud.

 

Den klassiske

Er din far til ensfarvede og klassiske sokker, så se her. Christiano Ronaldo lægger navn til denne strømpe, som fås i denne mørkeblå farve samt grå og sort. Du kan også vælge sokker i mærket Egtved, som er en 2-lags strømpe med blød bomuld indvendig. To rigtig gode sokker til din far.

 

 

 

 

 


CR7 Fashion Sokker Med PrikkerDen farverige

Er han mere til de farverige sokker, så kan du bl.a. se nærmere på dette par fra CR7. Du kan også klikke her og finde et stort udvalg af forskellige sokker og strømper i alverdens farver og mønstre.

 

 

Du kan også selv finde en passende blød pakke til din far, ved at se det store udvalg af undertøj og strømper her.

 

 

 

 

Til hjemmet

Trænger din far til lidt nyt derhjemme, så er det jo oplagt at give ham noget i fødselsdagsgave, som kan pifte hjemmet lidt op. Her er i hvert fald nogle bud på fødselsdagsgaver til din far.

HOLM Ølkasse 23 x 15 x 29 cmØlkasse

Er din far til special-øl, så kan du passende fylde ølkassen fra Holm op med øl og give til ham. Der er plads til 6 øl, og kassen kan f.eks. tages med på picnic eller andet ud af huset. Kassen er lavet i akacietræ og har oplukker på siden.

Køb Holm Ølkassen her. 

 

 

 

 

Plakat

Find noget nyt til væggene hjemme hos din far med en de mange flotte plakater, man kan få i dag. Giv f.eks. denne sjove Dialægt Plakat med udsagn fra “Faren”, som “Det fikser far lige” eller “Nej, jeg sover ikke. Jeg ser tv”.

Du finder mange flere plakater her, og der er helt sikkert en, der vil passe til din far.

 

 

 

 

 

Vipp Håndklæder Lækre håndklæder

Vipp står bag dette håndklædesæt med to badehåndklæder og to håndklæder lavet i bomuld og bambus. De er af super lækker kvalitet og en god gave – hvem vil ikke gerne have bløde håndklæder?

Så glæd din far med et lækkert håndklædesæt fra Vipp.

 

Find flere håndklæder her. 

 

 

Ure

Mænd går ikke så meget med smykker som kvinder, men et ur er noget, de fleste bærer. Så hvorfor ikke give din far et nyt ur, så han kan tænke på dig, når han tjekker klokken.

Daniel Wellington - Classic St. Mawes Rosa Guld 40mm

Stilfuldt Daniel Wellington ur

Dette klassiske Daniel Wellington ur, vil passe godt på din fars håndled. Uret er et ægte quartz ur fremstillet i Japan. Læderen er her lysebrun. Men uret fås i forskellige udgaver med forskellige farver.

 

Se flere billeder og læs mere om uret her.

 

 

Der findes et rigtig stort udvalg af lækre ure fra Daniel Wellington. Du kan se hele udvalget her.

 

 

Original Grain - Black on Rosewood Bestseller Herreur

Original Grain  – et anderledes stilfuldt ur

Et alternativ til Daniel Wellington uret ovenfor kunne meget vel være dette ur fra Original Grain.

Uret er lavet i rosentræ og urskiven har en diameter på 43 mm.

 

Se og læs mere om urene fra Original Grain her.

 

 

 

 

Vi håber, at ovenstående artikel har hjulpet dig til at finde den perfekte fødselsdagsgave til far. Hvis ikke dette er tilfældet, har vi en anden artikel, som du med fordel kan kigge nærmere på. Artiklen handler om at finde en gave til far, og kommer med nogle andre inspirerende forslag end dem du har fundet i denne artikel. Som altid vil vi gerne høre fra dig – Hvad er en god fødselsdagsgave til far? Del dine erfaringer i en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *