gave-til-18-aarig.jpg

18 års gave - Hent inspiration til den bedste gaveidé

Er du på udkig efter en 18 års gave, er du havnet det helt rette sted. På Gaveraad er vi specialister i at finde gode, aktuelle og populære gaveidéer, der henvender sig store begivenheder, fødseldage eller mærkedage.

At blive 18 år gammel er bestemt ikke en helt ligegyldig dag, og én af måderne at markere den store dag på, er blandt andet ved at have en god gave med til festen. Måske har du en ønskeliste, som du følger, men det er ikke sikkert at der er angivet specifikke produkter, men rettere lader dette komme op til dig. I disse situationer, er netop lister som denne vi har udarbejdet her på siden super brugbare – og netop brugbarhed håber vi også at du kan nikke genkendende til, når du gennemgår vores udvalgte gaver herunder.

Bemærk at du naturligvis både kan finde pige og drenge gaver til den 18-årige.

Flere gave-alternativer til den 18-årige

Når du til bunds på denne liste, men ikke har fundet lige nøjagtig det du søger, eller føler dig inspireret, kan du med fordel tage et kig på nogle af vores andre lister, der læner sig op af denne. Herunder blandt andet: Gaveideer til veninden eller gaveideer til teenageren.

Præmissen er i princippet ganske simpel på Gaveraad, vi håber blot at vi kan skabe den nødvendige inspiration og vigtigst af alt være med til at rådgive dig til at træffe et godt gavevalg.

Spring til kategori

Sjove gaver

Se de sjove gaver her

Fede oplevelsesgaver

Find inspiration her

Skrub af gaver

Find gode skrub af gaver herunder

Tøj og accessories til hende

Se gaveidéerne her

Tøj og accessories til ham

Find gaveinspiration her

18 års gave – vores store inspirationsliste

Du er nu nået helt til bunds i vores store på vores store liste med 18 års gave. Vi håber at nogle af gaverne har kunnet inspirere dig til at træffe et godt valg, eller som minimum har sat nogle overvejelser i gang. Helt lavpraktik har vi fokuseret på at finde nogle gaver der henvender sig til den brede målgruppe, men samtidig med både have fokus på de sjove gaver, alle tøj-gaverne, alle oplevlesesgaverne og mange flere.

Er det første gang du har benyttet Gaveraad som kilde til at vælge en gave, vil du erfare i takt med du bruger vores platform mere og mere, at gaverne løbende vil blive udskiftet, sådan vi har et opdateret udvalg der er tilpasset tiden og de trends der er på markedet.

Vi ved at en 18-års fødselsdag er en rigtig stor ting – både blandt venner, familie og eventuel kæreste, men så sandelig også for fødseleren selv. Netop derfor er det også afgørende at det hele lever op til de fulde forventninger der måtte være – alt lige fra maden, lokalerne og ikke mindst gaverne. At gå fra at være 17 år til at fylde 18, er ikke kun en festdag, men også stor oplevelse i livet – fra teenager til principiel at være voksen og myndig. Tanken er måske nok lidt vildere end følelsen, men én ting er sikkert – det er en stor dag, som vi håber at være med til at gøre bare lidt bedre.

18 års gave til ham

Som du sikkert allerede har bemærket, er der på listen både gavemuligheder til den 18-årige dreng og den 18-årige pige. Vi har overordnet lavet en meget ligelig fordeling mellem disse to og har forsøgt at gøre det nemt at navigere rundt i indlægget, og ikke mindst sortere til og fra, sådan man på baggrund af sin sortering kun får vist de gaveidéer der er interessante for den foretrukne forespørgsel.

Af gode gaveidéer til ham finder du en god blanding mellem humoristiske, materielle og oplevelsesrige gaver. Det er kun fantasien der sætter grænser, og den har fået frit spil i dette indlæg.

Ønsker du at få endnu mere inspiration på gaveidéer til ham, kan du specifikt tilgå dette indlæg: Gave til ham.

Vi håber at han bliver glad for den gave du finder – med inspiration fra Gaveraad eller ikke, glæden er lige stor.

18 års gave til hende

I forlængelse af ovenstående afsnit, skal vi naturligvis også lige runde gode 18 års gaver til hende. Forhåbentlig er du på indeværende tidspunkt blevet inspireret af de forskellige gaveidéer der ligger på listen – eller måske sågar allerede har fundet den gave som du vælger at gå med.

Udvalget på listen har ligesom til ham været af en bred karakter, herunder blandt andet moderigtige sneakers fra populære brands som Nike, Adidas, New Balance m.fl, stilrene sweats, naturlig og anerkendt kosmetik, samt oplevelsesrige oplevelser.

Vi ved der findes rigtig mange gode gavemuligheder derude på markedet, og hvis du har behov for yderligere inspiration, kan du med fordel tage et kig på vores store og fyldestgørende indlæg, udelukkende med gavemuligheder til hende. Gå til: Gave til hende her.

Sjov gave til 18 års fødselsdag

Noget af det der er vigtigt når man skal komme med en god 18 års fødselsdagsgave, er at den er humoristisk. Man må ikke glemme humoren, men det er desværre noget der ofte hænder. Netop derfor har vi også flere humoristiske gaver med på listen, som er vores bud på en god og sjov 18 års gave, der adskiller sig fra noget af det man normalt ser – uden det bliver mærkeligt eller malplaceret på listen.

Den sjove gave kan også ses som en supplements-gave, hvis man eksempelvis er forældre og skal finde nogle gode gaver til sin nu voksne datter eller søn. I den forbindelse kan man både komme med en seriøs gave, herunder tøj, kosmetik, sneakers eller lignende, krydret med den sjove gave der kan understrege en masse personlighed, og ikke mindst give den overordnede gaveoplevelse noget kant.

Er du nået hele vejen ned igennem vores udvalgte gaver og teksten her, må det tyde på at du har fundet indægget her interessant. Har du endnu ikke fundet nogle gaver, kan du altid tage et ekstra kig på de 3 sikre gaver, der ligger øverst på siden her. Brug “scroll-op” funktionen over i højre side, eller manuelt gå tilbage til toppen.

Vi ønsker dig en skøn 18-års fødselsdag og tak for at bruge Gaveraad som kilde på din store gavejagt.