Gave til far – Find de bedste gaveidéer til far (2019)

Har din far fødselsdag eller vil du glæde ham med en gave ”bare fordi”, så har vi her samlet nogle gode ideer til en gave til far.

Indhold

Oplevelser
Sjove gadgets
Til hjemmet
Til en god drink
Et nyt ur
Et par nye sko
En god bog
En spændende film
En lækker parfume

Oplevelser

Giv din far en oplevelse, han sent vil glemme! Oplevelsespakker er populære, især fordi du ikke blot giver en gave, men også nogle gode minder. Hos duglemmerdetaldrig.dk findes der et hav af oplevelser. Vi har gjort det nemt for dig og fundet nogle af dem, som din far med sikkerhed vil kunne lide.


koer-lamborghini5Fuld fart på

Lad din far sidde bag rattet i en Lamborghini Gallardo og oplev, hvad det vil sige at accelerere fra 0-100 på 3,5 sekunder. Turen her er med en instruktør ved siden, så han får den helt optimale oplevelse. Det foregår på de danske veje, naturligvis planlagt udenom tung trafik, så han får en fed oplevelse.

 

 

 

 

lotus-elise-highspeed-2
Han kan også opleve farten på en lukket bane med en tur i en Lotus Elise Highspeed på Padborg Park. Her er det en erfaren kører, som styrer bilen, mens han sidder på passagersædet og virkelig kan opleve, hvad det vil sige at køre hurtigt.

Find denne fartoplevelse her. 

 

 

 

 

eventyr-paa-aarhusbugten-1Eventyr på Aarhus Bugten

Er din far et naturmenneske, glad for at sejle eller glad for Aarhus, er det her helt sikkert det rigtige valg. Her kommer han på eventyr på Aarhus Bugten, hvor den står på en perfekt kombination af fart og naturoplevelse. En rigtig god oplevelse, hvor han kan blive klogere på dyrelivet ud fra Aarhus og få vind i håret ude på vandet.

 

 


whiskysmagning-hos-highlanders-8Smag på whisky og få den med hjem

Denne oplevelse er til whiskyelskeren, så hvis det er din far, skal du ikke lede videre efter en gave. Her får han mulighed for at smage på whisky fra Braunstein Whisky, og han får samtidig favoritten med hjem på flaske. Det er altså en gave til far, som varer ved.

 

 

 

 

Sjove gadgets

Mænd elsker gadgets, og din far er nok ikke anderledes på det punkt. Men gadgets behøver ikke at være ubrugelige. Læs videre og se nogle gadgets, som rent faktisk kan bruges.

 


Drone Galaxy Vision 6Til det indre legebarn

Denne Quadcopter er til det indre legebarn og en gadget-glad far. Han får en lille helikopter, som kan flyve op til 100 meter og som han kan bruge mange timer på at lære at styre. Der findes både begynder- og eksperttilstand, når han skal til at lære at styre maskineriet.
Vil du give en quadcopter med endnu mere lir og gear, så tjek denne kamerastyrede Galaxy Visitor ud.

 

 

 

slipsebøjleFå plads til alle slips

Din far kan få styr på sine slips med denne elektroniske slipsebøjle. Der er plads til 30 slips, og den kan hænge på en almindelig garderobestang. Slipsebøjlen roterer, så din far nemt kan få fat på slipset til enhver lejlighed. Du kan eventuelt købe et nyt slips til ham, så han kan indvie maskinen.

 

 

 

 

barbersliberForlæng barberbladets levetid

Det er slut med at smide barberblade ud efter at have brugt det få gange – med denne renser kan din far genbruge bladet. Et barberblad kan holde op til 90% længere, hvis det bliver renset og slebet. Din far kommer til at spare penge med denne barberbladsrenser og spare miljøet for alle de barberblade, han ville have smidt ud.

 

 

 

 

chiliChili-sauce for fuld udblæsning

Chili-Klaus har gjort det til en trend at spise stærke chili, og med denne pakke kan du teste din fars smagsløg. Der er tre saucer i hver sin styrke. Den milde kan han bruge til det meste, mens den stærke skal bruges i meget små mængder. Med mindre din far elsker meget, meget krydret mad.

Find her den flotte trææske med tre forskellige flasker med chilisauce. 

 

 

 

Massagekrave med varmefunktion

Dette er måske ikke en sjov gadget, men det er i hvert fald en lækker en af slagsen. Massageapparatet fra Zenkuru har 4 roterende massagekugler, som simulere en dygtig massørs fingerspidser. Det har 3 forskellige massageprogrammer og 2 forskellige hastigheder, som primært bruges på nakke og ryg, men kan også anvendes på f.eks. lår, lægge og fødder.

 

Læs mere om dette utrolige lækre apparat her, som hurtigt vil blive uundværlig for din far og resten af familien.

 

 

 

Til hjemmet

Det kan godt være, at det traditionelt set mest er kvinder, der finder ting til hjemmet. Men det betyder ikke, at der ikke er nogle ting, som din far kunne blive rigtig glad for. Vi viser dig her, hvilke ting der ville kunne glæde ham.

SHEESHAM SKÆREBRÆT (20x40)Et smukt skærebræt

Laver din far mad derhjemme, så forkæl ham med et rigtig godt skærebræt. Dette skærebræt er fra Stuff Design og måler 20 x 40 cm. Det fås i flere størrelser, og det mørke træ og smarte håndtag gør den både flot og anvendelig. Din far kan både bruge det til at forberede maden eller til at servere lækkert pålæg.

 

 

 

 

 

Vinreol til din væg fra Steel Function. Plads til 8 flaskerOpbevar vinen rigtigt

Er din far en vinelsker, så find en flaske af yndlingsvinen og giv den sammen med denne smarte vinreol. Reolen er rigtig dekorativ og passer ind i både køkken og spisestue. Vinen ligger vandret i den, og det er den mest optimale måde at opbevare vin på. Der er plads til 8 flasker vin i den, så favoritten altid er ved hånden.

Klik på billedet for at købe vinreolen.

 

 

 

 

PURE BLACK KOKKEKNIV (LILLE)Et ordentligt værktøj i køkkenet

Når der skal skæres salat, ordnes kød eller hakkes krydderurter, er en ordentlig kniv et must. Giv i gave til din far denne flotte Pure Black kniv fra Stelton, så han får noget ordentligt værktøj, når han tryller i køkkenet. Den har en sort, mat overflade, som gør den nem at holde om, og designet er både stilrent og moderne.

 

 

 

 

 

Til en god drink

Kan din far godt lide en god drink, øl, whisky eller likør eller er han glad for at servere det til sine gæster. Så giv ham det rette udstyr til at gøre det på en flot og elegant måde. Vi har samlet nogle forslag til, hvordan han fremover kan servere drikkevarerne. Glassene kan med fordel suppleres med en god flaske likør, whisky eller special-øl.

En god øl eller flot drink

I dette glas kan han hælde yndlingsdrinken eller en kold øl op. Glasset er fra Normann Copenhagen og har en flot detalje i bunden med en lille boble. Det er velegnet til både drinks, øl, sodavand eller vand, og det vil pynte både på bordet og i baren.

Find glassene her.

 

 

 

 

Glasset til likør

Det er ikke sikkert, likøren smager bedre af at blive serveret i et flot glas, men det skader bestemt heller ikke. Dette likørglas er fra Normann Copenhagen og findes også i en udgave til cognac. Glasset har en spids bund, som den kan rotere på, og designeren Rikke Hagen har været inspireret af, hvordan hun mener, man nyder en god likør. Et smukt glas, der også kan bruges til blomsterdekorationer.

 

 

 

 

WHISKEY GLASWhiskeyglas

Lad din far nyde en god whisky med disse flotte whiskeyglas. Glassene vil helt sikkert pynte på ethvert bord. De er fra Normann Copenhagen og passer flot til både likørglas og drinksglas i samme serie.

Find glassene med dråben i bunden her.

 

 

 

 

isterninger formet som brostenFedtstensterninger:

En geniale opfindelse som du kan tilføje til drinksgaven til far. Disse fedtstensterninger har livslang holdbarhed og kan genanvendes igen og igen. De holder drinken kold, de er æstetisk smukkere end de almindelig kedelige isterninger, de ridser ikke glasset og så fortynder de ikke drinken.

Det er vist på tide at din far skal være ejer af disse Ice cube of Sweden!

Find dem til kun 99 kroner for 8 fedtstensterninger her. 

 

 

Et nyt ur

De fleste mænd har kun et ur som smykke, så hvad med at give din far lidt mere at vælge mellem? Vi har samlet nogle bud på det rette ur i gave til far, og ellers kan du gå på opdagelse hos ditur.dk og watchfelt.dk, som hver har et stort udvalg af både moderigtige, stilrene og maskuline ure.

 

Tayroc TXM007 Black & Steel 42mm Herreur Det klassiske ur

Er din far mere til det klassiske og stilrene, så er dette ur fra Tayroc måske lige ham. Uret kombinerer sort rustfrit stål med en rem af krokodilleskind, hvilket giver et klassisk ur med tidsløst design, som han kan bruge både på arbejde, og når han skal ud.

Find Black & Black uret her. 

 

 

 

 

 

Casio G-shock White GA-100A-7AERDykkerur

Mange forbinder et herreur med ure, der har en masse ekstra features. Et godt eksempel er dette dykkerur fra Casio. Som navnet antyder, er det velegnet under vand. Det har forskellige lækre funktioner og kan f.eks. tænde LED-lys i displayet ved et enkelt vip med håndledet. Trods at det er et dykketur kan det dog også sagtens bruges ovenvande.

 

 

 

 

Et par nye sko

Hvor tit køber din far nye sko? Hvis han ligner de fleste mænd, så er det først, når de nuværende sko er tyndslidte. Så hvad med at give din far et par nye sko, så han ikke behøver slide sine sko op, før han får et par nye.

 

Business SnøreskoKlassiske herresko

Et par klassiske herresko i cognacfarvet skind, som kan bruges både på arbejde og til særlige lejligheder. Dette par fra Rieker og har lette og fleksible gummisåler, som giver sig når man går.

Find den flotte sko her, der passer til mænd i alle aldre.

 

 

 

Hjemmesko

Skal fødderne holdes varme, når din far er derhjemme, vil et par hjemmesko være et hit. Disse er fra der anerkendte mærke Birkenstock og lavet i mørkegrå uldfilt med svangstøtte i bunden.

Find futterne til fusserne her.

 

 

Klassisk TrekkingsandalSandaler

Mænd kan sagtens gå i sandaler og med disse sandaler fra Rieker, får han et par rigtig behagelige nogle af slagsen. Sandalerne er lavet i høj kvalitet, så det er helt sikkert et par, han vil få glæde af i rigtig mange år.

Klik dig videre til trekkingsandalerne her. 

 

 

 

En god bog

Giv din far en god bog, når han rigtig skal slappe af derhjemme eller på ferien.

jack the ripper - bogLegendarisk mysterium

Jack the Ripper spredte i 1888 skræk i Londons gader. I alt 5 personer blev dræbt af Jack the Ripper, men man har aldrig fundet ud af, hvem der stod bag morderne. Historien om Jack the Ripper har Erwin Neutzsky-Wulff gjort til en krimi. Bogen er opbygget som en almindelig krimi, men den er baseret på de virkelige begivenheder, fakta og studier.

Find den spændende bog om datidens mest berygtede seriemorder her.

 

 

 

 

ow bunker - bogBogen der går bag om begivenhederne

Der kommer løbende bøger, som går bag om store begivenheder i medierne. Som nogle af de nyeste i rækken kan nævnes bogen om OW Bunker og Den græske krise.
Jakob Skouboe går i ”OW Bunker” tæt på oliehandelsselskabets konkurs, og han fortæller historien gennem de ansatte. I bogen kommer man bag om konkursen og hører om dårlig ledelse og ikke mindst grådighed.
Bogen ”Den græske krise” handler om den aktuelle krise i Grækenland og EU. Nyhederne er og har været fyldt af historier om Grækenland, men denne bog giver et grundigt indblik i, hvordan det kunne gå så glat. Christen Sørensen har skrevet bogen, som har undertitlen ”Tysklands korsfæstelse af Europa”. En fantastisk bog til den nyhedsinteresserede far, som godt kan lide at blive klogere.

 

 

udbryderne - bogTil cykelentusiasten

Er cykelryttere klar til at slå ihjel for at vinde verdens hårdeste cykelløb? Det er spørgsmålet i bogen ”Udbryderne”. Det er en god krimi kombineret med cykelløbet Tour de France, og det må være den oplagte bog, hvis din far elsker det store cykelløb. Bogen handler om en spansk stjernerytter, der bliver fundet død kort inden Tour de France. Den danske journalist, der skal dække løbet, får færten af en større historie, der går tilbage i fortiden.

 

 

 

 

En spændende film

Der kommer hele tiden nye film, og det kan være svært at finde den rette at give din far. Vi kommer her med nogle bud indenfor forskellige genre. Finder du ikke den rette gave til din far her på listen, så har www.gucca.dk et stort udvalg af dvd’er.

the imitation game - DVDBaseret på en virkelig historie

Filmen ”The Imitation Game” er baseret på en sand historie om den britiske matematiker, kryptograf og krigshelt Alan Turing. Under 2. Verdenskrig stod han i spidsen for forskere, efterretningsfolk og skakmestre, der byggede maskinen, som løste den tyske Enigma-kode. En spændende historie om en krigshelt, der ender med at blive anklaget for homoseksualitet.

 

 

 

dommeren - DVDEt ægte drama

Filmen ”Dommeren” handler om en søns vej tilbage til sin familie. Han har mistet kontakt til familien, men vender tilbage, da hans far, der er dommer, bliver anklaget for mord. I filmen følger man sønnens jagt efter sandheden, men også efter anerkendelse fra sin far. Find her den spændende og medrivende film med en tankevækkende slutning.

 

 

 

 

taken 3 - DVDAction-filmen

Taken-serien er vaskeægte action, og den tredje film i serien ”Taken 3” er ingen undtagelse. Her er Liam Neeson tilbage som den tidligere CIA-agent Bryan Mills, der bliver mistænkt for mord. Mills tager flugten og må selv opspore de rigtige mordere ved hjælp af sine særlige evner.

Klik for at finde filmen her.

 

 

 

En lækker parfume

Måske har han en favorit eller måske trænger han til at dufte af noget nyt. En parfume er altid en god gave, og det er godt at skifte ud engang imellem. Her er der nogle bud på en ny parfume til far.

 

Cartier – Declaration

Declaration fra Cartier blev lanceret tilbage i 1998, og der er en grund til, at man stadig kan købe den i dag. Parfumen har en skøn duft af citrus, mos og cedertræ. Et diskret valg til en ægte gentleman – og et godt valg til din far til brug både til hverdag og fest.

 

 

 

 

 

Guerlain – L’Homme Ideal Sport

L’Homme Ideal Sport blev lanceret i 2017. Det er en frisk duft kombineret med mandel og friske krydderier. En sportslig duft, som kan bruges til hverdag og fest.

Find den her.

 

 

 

 

 

D&G – Pour Homme

Den første parfume til mænd fra Dolce & Gabbana er denne Pour Homme. Den er fra 1994 og har en tør og blomsteragtig duft. Domenico Dolce og Stefano Gabbana, der står bag D&G, har dedikeret denne parfume til den italienske mand. Tænk sommer, sol og maskulinitet. Det er Pour Homme!

 

 

 

 

 

Forkæl far med den bedste gave

På et eller flere tidspunkter i din barndom har din far formentlig været din bedste ven. Han har leget vildt med dig både i stuen og i haven, men han har også været med til alle dine prinsesse teselskaber. Han har ladet dig være længe oppe i weekenderne, og han har forkælet dig med slik og søde sager, når din mor ikke så på. Nu er du blevet ældre, og rollerne er byttet om, så det er din tur til at forkæle din far i hans travle hverdag.

Det kan være svært at købe en gave til far, for fædre har ikke altid den helt store ønskeliste fremme, når de skal ønske sig noget. De ender derfor ofte bare med at ønske sig praktiske hverdagsting som strømper og underbukser. Hvis dette er tilfældet for dig, kan du blive nødt til selv at hjælpe ham lidt på vej. Du må tænke ud af boksen og langt ud over ønskelistens grænser for at finde en gave til far, som han ikke forventer at få. Du kan overraske ham med både store og små gaver, men du kan også overraske ham med praktiske hverdagsting, som han ikke har tænkt på, at han mangler.

En barberbladsrenser er for eksempel praktisk at have i hverdagen, så din far kan rense sine gamle barberblade og slibe dem, så de bliver så gode som nye. Udover at det er praktisk, så kan han på denne måde også spare penge på at skulle købe nye barberblade. Dette er derfor både en god gave til den almene far men også en perfekt gave til den mere sparsommelige og til tider lidt nærige far.

En elektronisk slipsebøjle kan også være en praktisk og samtidig højteknologisk gave til far. Det kan være svært at holde styr på alle sine slips, især hvis han til dagligt bruger slips på sin arbejdsplads. I så fald skal der nemlig skiftes slips hver eneste dag, og nogle gange er det derfor hurtigere bare at smide slipset over en bøjle i stedet for at lægge det på plads. Med en elektronisk slipsebøjle bliver det derimod nemt og enkelt at hænge sit slips op, og desuden bliver det også nemt at finde et bestemt slips igen, da slipsebøjlen roterer.

Vælg den gode gave til far

Der findes mange forskellige gaver til far, men for at der er tale om en god gave, skal gaven være noget, som din far enten ønsker sig eller mangler, eller noget som passer til din fars interesser og hobbyer. Kort sagt skal det altså være en gave, som han med sikkerhed vil kunne bruge og blive glad for.

En massagekrave med varmefunktion kan for eksempel være noget, som din far mangler, hvis han har ondt i nakken eller ryggen. Han kan på denne måde lindre smerten og forsøge at lade kroppen helbrede sig selv. Desuden er dette også en god gave til far, da den er afslappende, uanset om han har ondt eller ej, og den kan være med til at opvarme kroppen på en kold vinterdag.

Hvis din far er en stor vinentusiast og derfor har mange forskellige vine stående, kan en vinreol være en god gave, som passer til hans interesser. En vinreol er en smart og praktisk måde for ham at vise alle hans bedste vine frem på, men den er også meget dekorativ og stilren og passer derfor ind i flere forskellige rum i hjemmet. Som en rigtig vinnørd vil han formentlig også få stor glæde af at se hans vinflasker være en del af indretningen i hjemmet, da hans vin er en del af hans personlighed, som nu også hænger på væggen.

Din far er måske en meget travl mand og kan derfor godt glemme at holde øje med tiden. I dette tilfælde kan det være på tide, at han får et nyt ur, hvilket du med fordel kan give ham i gave. Et ur har altid været en meget praktisk hjælper at have siddende på armen samtidig med, at det for mænd også fungerer som et slags tilbehør, ligesom kvinder har smykker. Et ur symboliserer nemlig en vis stil, når det kommer til mænd, og en mand med et godt ur giver derfor ofte også et godt førstehåndsindtryk.

Hvor meget bør du give for i gave?

Dit budget afhænger i højere grad af, hvilken slags gave du har i tankerne. En oplevelsesgave koster for eksempel ofte lidt mere end en materiel gave. Du skal derfor også, inden du køber en gave beslutte, hvor meget du vil overraske din far. En gave til hans 50 års fødselsdag skal måske være lidt større end gaven til fars dag eller omvendt alt efter, hvornår du synes, din far skal fejres med en gave, som han ikke forventer.

Hvis du gerne vil give ham en oplevelsesgave, kan det være, at du skal lægge lidt ekstra penge til side for at give ham hans livs oplevelse. Han har måske fulgt med i en masse tv-programmer om biler i fjernsynet og har selv en indre drengedrøm om at opleve farten og det sus, der går igennem kroppen, når man er lige ved at glide af banen. En god gave til far kan i dette tilfælde være en tur i en lukket Lotus Elise Highspeed, hvor han får lov at sidde ved siden af en erfaren kører, som kører ualmindeligt hurtigt.

For naturmennesket kan en oplevelsesgave også være en sejltur på Aarhus Bugten. Turen består af en kombination mellem naturoplevelse og fart, så hvis han elsker at mærke vinden gennem håret, kan dette være den perfekte gave til far. Det er desuden også en oplevelse, som i kan dele sammen, hvilket kun vil gøre turen endnu mere mindeværdig, end den er i forvejen.

Fandt du ikke lige den perfekte gave til din far, kan du finde mere inspiration i artiklerne om oplevelsesgaver til ham eller om fars dags gaver.

Vi vil altid gerne høre din mening! Så hvis du har en genial idé til en gave til far – så del endelig med os og de andre der læser med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *