Julegaver til børn

Står du og skal købe julegave til et barn, men har ingen idé om, hvad man giver børn i den aldergruppe? Så kan du få hjælp til at finde julegaver til børn i denne artikel, hvor vi har prøvet at liste forskellige gaveideér op efter alder fra 0-13 år.

Selvfølgelig er der nogle gaver, som sagtens kan gives i flere aldre, så vær ikke bange for at købe en gave, der ikke rammer modtagerens alder fuldstændig præcist.

Artiklen indeholder følgende:

Julegaver til børn på 0-2 år
Julegaver til børn på 3-5 år
Julegaver til børn på 6-9 år
Julegaver til børn på 10-13 år

Julegaver til børn på 0-2 år

Nedenfor finder du et par gode forslag til julegaver til børn i alderen 0-2 år. Der er både forslag til piger og drenge, samt forslag til gaver, som kan gives til begge køn. Det er vigtigt at pointere at de enkelte forslag ikke nødvendigvis kun passer til børn på f.eks. 1 år, hvis de står i kategorien med julegaver til børn på et år. Selvom du er på jagt efter inspiration til julegaver til børn på 1 år, gør du dig selv en tjeneste ved at kigge på forslagene omkring dem til 1 år.

God fornøjelse med at finde den rette julegave.

Julegaver til børn på 0 år: 

Up in the air - Body Field fra MOLO 3W17B203Bold-body:

Første gaveidé til et barn på 0 år er denne body fra MOLO med lange ærmer, hvor kvaliteten er i top.
Du finder den her i størrelser 56-92, som svarer ca. til 2-24 måneder.
Er bolde ikke lige sagen til årets julegave, så kan du her finde et stort udvalg af bodyer med forskellige motiver som biler, aber, blomster, ugler osv.

 

 

 


bamserLune bamser: 

Bamser i alverdens afskygninger er et hit hos de helt små. Men denne bamse kan lidt mere end de andre normale. Den kan nemlig varmes i mikroovnen, hvorefter den er blød og varm i op til 2 timers.
Læs mere om den populære bamse her.
Den lune bamse findes som bjørn, får, sovende bjørn og bjørn med plaster. 

 

 


Sutteflaske to go: 

“Iiamo go” er navnet på denne geniale opfindelse. Sutteflasken kan varme mælk op på bare 4 minutter helt uden brug af elektricitet, men ved hjælp af smarte varmepatroner i flaskens bund.
Bliv klogere på den smarte flaske, som er praktisk til ture ud af huset, hvor der ikke umiddelbart kan varmes væsker til barnet.

 

 

 

 

 

Lille aktivitets-terning

Aktivitetsterning: 

En sidste julegave som vil glæde barnet på 0-1 år, kunne være denne aktivitetsterning i naturtræ fra Roba. Rundt på terningens sider findes farver, former, tal, en labyrint og et spejl. Kuglerammen på toppen kan vendes ind i terningen, så den kan bruges som bord.
Klik dig videre til aktivitetsterningen her.

 

 

 

 

Julegaver til børn på 1 år: 

Vilac aktivitetshaveAktivitetshave: 

Denne lille have er fyldt med spændende aktiviteter – fugle der kan flyve, frugter der drejer rundt og grøntsager der skal samles. Et stykke legetøj som helt sikkert vil frembringe meget glæde hos den 1-årige.
Find aktivitetshaven fra Vilac her.

 

 

 

 


Højstol Bruno

Højstol: 

Højstolen bliver nærmest et uundværlig møbel i de fleste hjem med små børn. Denne højstol fra Bruno er lavet i massivt træ med klar lak. En rigtig flot julegave som vil fylde meget under juletræet og glæde mange år ud i fremtiden.

 

 

 

 

 

badehaandklaedeBadehåndklæde:

Et lækkert håndklæde i frotté fra mærket Sebra. Håndklædet måler 85 x 85 cm og har en hætte, så barnet kan føle sig endnu mere godt tilpas, når det kommer op af vandet.
Klik her og find håndklædet med bymotivet. Du finder flerehåndklæder til babyen/barnet her i forskellige farver og motiver.

 

 

 

 

 

Gåvogn: 

En genial opfindelse som støtter barnet i at blive sikker i sine første skridt. Denne gåvogn har ovenikøbet indbygget med to fugle og 16 klodser, så der er mulighed for mange timers leg.
Find den gode vej for barnet til at lære at gå her.

 

 

 

 

 

Babygynge Gallerigynge Luksus - MakiGynge: 

En flot trægynge i høj kvalitet og med god støtte i ryggen til barnet. Gyngen kommer fra mærket Maki og kan bruges både inden- og udendørs.
Giv en gave der med sikkert vil skabe smil hos barnet ved hver gyngetur.

 

 

 

 

 

Julegaver til børn på 2 år: 

Noah's arkNoahs ark: 

Denne ark i træ giver sjov og spændende leg til de 2-årige og andre barnlige sjæle. Barnet må hjælpe Noah med at få alle dyrene med ombord.
Læs mere om Noah, dyrene og arken her. 

 

 

 

 

 


Morgenkåbe fra Småfolk - Grøn med små æblerMorgenkåbe: 

En blød og lækker morgenkåbe i frotté lige til at hoppe i efter badet. Kåben fra Småfolk er bl.a. kendetegnet ved æblemotivet, som her ses ved æblekanten og et større æble på brystet. Denne morgenkåbe findes også i rosa og grå. Størrelsen går fra 2-6 år.
Find andre morgenkåber og bløde håndklæder i julegaver til børn her.

 

 

 

 


Bobles - Ælling - multi blåBobles:

Bobles er tumlemøbler som er sjove og gode motoriske til børn i flere aldre. Her finder du Ællingen, der er god til balance og koordination. Materialet, Bobles er lavet af, hedder EVA-skum, som er let at rengøre og laver ingen mærker på gulv eller andre møbler.

Gå på opdagelse i de forskellige populære figurer fra Bobles her. Du finder bl.a. elefanten, myreslugeren og krokodillen.

 

 

 


Puky cykel rød - PukylinoLøbecykel: 

Hvad med at give barnet sin første cykel i julegave? Puky står bag denne populære 4 hjulede cykel, som er velegnet helt ned til 1 års alderen. Du finder lige den flotte balancecykel til kun 324 kr. lige her.

 

 

 

 

Julegaver til børn på 3-5 år

I dette afsnit kan du finde inspiration til julegaver til børn i alderen 3-5 år. Uanset om du søger julegaver til drenge eller piger i alderen 3-5 år, vil du kunne finde gode gaveidéer nedenfor. Hvert afsnit indeholder både gaveidéer til drenge og piger, ligesom der både er julegaver til mange penge og julegaver til færre penge.

Hvis du eksempelvis er på udkig efter en julegave til en 3-årig pige, gør du naturligvis klogt i at læse afsnittet med julegaver til børn på 3 år nedenfor. Men derudover vil det også være en god idé at kigge på julegaver til børn på 4 år og julegaver til børn på 2 år, da de enkelte julegaveidéer ikke nødvendigvis er aldersbestemt til en bestemt alder.

 

Julegaver til børn på 3 år: 
Dark Blue - Termojakke Loui fra WHEATUdetøj: 

Termotøjet er gået hen og blevet noget af et hit inden for udetøj til børn de seneste år. Når man er 3 år skal man oftest til at i børnehave og får brug for noget godt og solidt udetøj. Det kunne f.eks. være noget af denne termojakke fra Wheat.

Find både jakker, bukser og dragter i termo her.

 

 

 

 

 

IVilac musiksætnstrumentsæt: 

Mange forældre vil måske ikke juble over en larmende gave som denne, men musik er rigtig godt for barnet og det kan lære meget af at prøve sig frem i praksis. Her finder du et instrumentsæt bestående af xylofon, tramburin, triangel og kastagnetter, som kan være nogle gode instrumenter til leg og begyndende interesse for musik.

 

 

 

 

Hjemmesko:

Endnu en praktisk gave som vil glæde børnehavebarnet og giver varme fødder i vinterhalvåret. Det er Bisgaard, som står bag denne praktiske indesko, som barnet nemt kan tage skoene på selv.

Klik dig tættere på flere hjemmesko her.

 

 

 


Bondegård i træ fra KreaBondegård: 

Jens Hansen havde en bondegård og nu har barnet du skal give en julegave også mulighed for at eje en. Den fine og enkle bondegård fra Krea kan rumme traktor i garagen og dyr i stalden, som du kan komme til ved at åbne taget.
Læs mere om bondegården her.

 

Er barnet vild med bondegårde, kan du også give denne bondegård fra Brio, der sidder sammen med en togbane.

 

Julegaver til børn på 4 år: 

Brikker i str. Mini - 600 stk. Neon fra Plus PlusPlus Plus: 

Plus Plus er navnet på disse smarte klodser, som kan formes til næsten alt mellem himmel og jord. Klodserne findes i mange farver, men den samme form som to plustegn ved siden af hinanden. Der er lagt op til at barnet skal bruge sin fantasi, når der skal leges med Plus Plus.
Find æsken her med 600 brikker i mine størrelse og mange forskellige neonfarver.

 

 

 

 

Gummistøvler:

En solid og god gummistøvle fra Viking med et mønster for neden, som giver et godt vejgreb til de små fødder. Der er ingen grund til at holde sig tilbage fra mudder og vandpytter med denne gummistøvle i naturgummi.

Find flere gummirøjser her.

 

 

 

 

 


Puslespil: 

Dette puslespil består af 36 papbrikker og forestiller en kampklar ridder, når de samles rigtig. Puslespil er en gammel kending, som heldigvis stadig er et hit hos børnene også i julegave til dem på 4 år. Klik her og find puslespil med mange forskellige motiver.

 

 

 

 

 

Gentian violet - Hue strik fra Ej Sikke LejStrikhue:

En sød strikhue med ugler og stor rød kvast til at varme om de små øre i den kolde tid. Du finder huen fra Ej sikke Lej her eller prøv med et klik her og find alle huer og vanter, som kan gives i julegave.

 

 

 

 

Julegaver til børn på 5 år: 

Scrunch BucketScrunch bucket:

Dette er en blød spand i 100% silikone. Den kan foldes sammen og nemt fragtes med til f.eks. stranden. En sjov opfindelse som vil glæde børn og børnefamilier. Spanden findes i 5 forskellige farver.

Find den Scrunch bucket du helst vil give her. 

 

 

 

X-ray - Flyverdragt Pax fra MOLO 5W16N204Flyverdragt: 

Hvem ønsker sig ikke at kunne kravle ned i en dejlig varm dragt, som gør det muligt at lege og tumle rundt uden at skulle tænke på kulde eller beskidt tøj? Og hvis man så kan gøre det i denne seje sag af en flyverdragt – så er lykken vist gjort. Flyverdragt her er fra MOLO med flot x-ray tryk. Den har et vandsøjletryk på 10.000 mm og en god åndbarhed.

Du kan finde flere flyverdragter eller overtræksbukser her.

 

 

 

Hama midi perler og perleplader i bøtte 4000 stk.

Perleplader:

Med denne bøtte er der lagt op til mange timers kreativitet. Den indeholder nemlig hele 4000 perler og 3 forskellige perleplader formet som en blomst, en sekskant og et hjerte.

Find bøtten med perler her. 

Her finder et stort udvalg af forskellige Hama perler, plader og bøger med ideer. 

 

 

 

 

Micro Sprite Løbehjul Safir BlåLøbehjul: 

Dette flotte blå løbehjul er fra mærket Micro Sprite, som står bag nogle af de bedste løbehjul til børn og det vil helt sikkert også kunne glæde barnet, som du vil give en julegave.

Køb løbehjulet her, som også findes i andre farver f.eks. lilla, sort og lyseblå.

 

 

 

 

Julegaver til børn på 6-9 år

I denne kategori finder du inspiration til julegaver til børn i alderen 6-9 år. Hvert afsnit indeholder idéer til julegaver til både piger og drenge, ligesom der findes julegaver til få penge og julegaver til flere penge.

Det er vigtigt at fortælle, at du med fordel også kan kigge efter inspiration i andre kategorier end lige netop den kategori, som det barn du skal give en gave hører ind under. Er du for eksempel på udkig efter en julegave til en pige på 7 år, så kigger du naturligvis i afsnittet med julegaver til børn på 7 år. Men derudover kan det også være en god idé at kigge i julegaver til børn på 6 år og julegaver til børn på 7 år, da de forskellige forslag ikke nødvendigvis er 100 % aldersbestemte.

God fornøjelse med julegavejagten.

Julegaver til børn på 6 år: 


Minion bowling: 

Måske ved du ikke hvad en minion er, men det er der stor sandsynlighed for at det 6-årige barn, som du skal give en julegave, gør. Disse Minions er fra filmen “Grusomme mig” eller på engelsk “Despicable me”.

Her finder du et Minion bowlingsæt bestående af 20 kegler i solid kvalitet.

Hvis du eller barnet endnu ikke har set filmene, kan du finde en boks her med Grusomme mig 1 og 2, Minions og 3 minifilm om Gru og hans gule hjælpere.

 


Fodboldmål inkl. træningsdugFodboldmål: 

Dette fodboldmål passer perfekt ind i de fleste haver og vil glæde barnet, der er begynder i fodbold. Udover målet på 124 x 85 x 76 cm medfølger en træningsdug med huller, hvor man kan øve sig i at placere bolden.
En perfekt gave til fodboldspillerne, der skal træne lidt hjemme på græsplænen.

 

 

 

 

 

madkasseMadkasse: 

En smart og enkel madkasse med motiv af et hus og et træ. En god julegave til det skoleparate barn.
Gå på opdagelse i madkasser med mange motiver her.

 

 

 

 

 

Kinderkitchen Bagesæt til BørnBagesæt: 

Adskillelige kokke og forskellige madprogrammer har de seneste år også fået særlig fokus på bagning f.eks. i det populære program “Den store bagedyst”. Dette har også vakt interesse hos børnene helt ned til 6 år, som nu også vil blive gode til at bage flotte og lækre kager. Her finder du et bagesæt til børnene med en lille konditordrøm.
Sættet består af udstikkere, måleskeer og en dejskraber.

 

 

 

Julegaver til børn på 7 år:

Guitar sortSort guitar: 

Der er en begyndelse på alt og måske er dette år begyndelsen på fødslen af en ny rockstjerne. Barnet du skal give en gave kommer i hvert fald drømmen som stjerne et lille skridt nærmere med denne sorte guitar.

 

 

 

 

 

 

Gymnastiksko:

Der er kommet mere bevægelse på skoleskemaet og barnet skal selvfølgelig ikke gå ned på udstyr. Så hvad med at give disse seje indendørs sko fra Kangaroos. De findes i størrelserne fra 32 til 39.

Find andre sko til sport, bevægelse og fritid her.

 

 


Penalhus:

Et flot og blåt penalhus med motiv af Elsa og Anna fra Disney-filmen “Frost”. Penalhuset har meget rummelig og med en lynlås foroven.
Find “Frost”-penalhuset lige her.

Gå på udkig efter andre penalhuse her.

 

 

 

 


swimfinSvømmebælte: 

Med denne Swimfin er det mega sejt, men også en smule farligt at svømme med svømmebælte. Bæltet spændes fast med velcro-bånd og giver bevægelsesfrihed, mens det hjælper barnet med at flyde.
Lad barnet skille sig ud i svømmehallen med dette svømmebælte, som findes i 9 forskellige farver.

 

 

 

Julegaver til børn på 8 år: 


Lego armbåndsur:

De fleste børn er ved at kunne klokken i denne alder eller er i hvert fald ved at lære det og derfor kan et armbåndsur også begynde at give dem glæde. Dette ur fra Lego skal man selv bygge og så sidder der en lille legofigur på – her batman. Super sejt ur, som helt sikkert vil imponere hos den 8-årige.

Du kan finde andre mere almindelige armbåndsure til børn her.

 

 

 

 

 

 

Burton Gromlet børnerygsæk caveman printSkoletaske:

Måske er tiden kommet til en ny skoletaske, da der nu skal slæbes på flere bøger, eller han/hun mener at være for stor til den gamle. Denne solide taske er fra Burton og kan bruges i mange år. Tasken har en optimal bærerkomfort og gode rum.

Find den smarte skoletaske med sjove motiver her.

Søg efter andre skoletasker, som du kan give i julegave her.

 

 

 

Minecraft Lego:

Med mere end 500 klodser i denne kasse er der lagt op til leg og Lego sjov. Det er yderst populær at spille Minecraft både hos drenge og piger, så denne Minecraft-inspirerede legokasse vil helt sikkert også blive godkendt hos både 5-årige drenge og piger.

Læs mere om hvad æsken indeholder her. 

 

 

 

Zipfy kælk - RødKælk: 

Hvis vi er heldige, kan det være julen bliver hvid, som gør det noget nemmere at gøre brug af en julegave som denne. Kælken her er klar til at suse ned af hvide bakker og blive slæbt op på toppen igen og igen. Navnet på kælken er Zipfy og den er blevet meget populær i USA både hos børn og voksen bl.a. pga. af dens meget lette vægt. Den findes 8 forskellige farver.

 

 

 

loopin louie brætspil - BrætspilLooping Louie: 

Dette spil blev kåret som årets børnespil i 2013 og er stadig lige så populær rundt i børnefamilier og institutioner i Danmark. Har du endnu ikke prøvet at redde dine kyllinger fra at blive ramt af Louie, der laver loops, så giv dig selv og det barn du skal give en julegave chancen her.

 

 

 

 

 

Julegaver til børn på 9 år:


Super heroes Lego: 

Lego har produceret denne æske inspireret af superhelten Spiderman. Æsken indeholder de 3 minifigurer og handler om kampen mod Ghost Rider.
Se mere om Lego-æsken her.

 

 

 

 


Legetøj med kreativitet: 

Der findes mange måder at være kreativ på. Her kan barnet lave sine egne elastiksmykker. Der kan f.eks. laves armbånd og halskæder med veninderne, som bliver lidt sejere, når man selv har lavet dem.
Klik her efter Frost-sættet med 2400 elastikker til at lave smykker.

 

 

 

 

SACKit sækkestol - SQUAREit cobana junior - gråSækkestol:

En flot og stor julegave kunne være en sækkestol fra Sack it. Sækkestolen er lavet af kraftigt nylonstof, som er nemt at gøre rent. Sækkestolen er god til afslapning, leg og spil og kan formes til behagelige stillinger for en eller flere.
Find junior sækkestolen i grå her.

 

 

 

 

 

 

lysende-aebleLysende æble: 

En sjov og anderledes form for lampe. Happle er navnet på denne æblelampe, som måler 30 x 30 cm og er klar til at lyse børneværelset op i et rødt skær (findes også i grøn).

 

 

 

 

 

Julegaver til børn på 10-13 år

I sidste del af denne artikel sætter vi fokus på julegaver til børn i alderen 10-13 år. Du finder naturligvis både gaveinspiration til piger og drenge nedenfor, ligesom at der er gaver i forskellige prisklasser.

En god tommelfingerregel for denne artikel er naturligvis at du ikke skal begrænse dig til at kigge i kun en kategori. Hvis du som eksempel er på udkig efter en julegave til en 12-årig dreng, er det naturligvis oplagt at starte i kategorien julegaver til børn på 12 år. Men finder du ikke lige en gave, som du synes passer til ham, kan du med fordel også kigge i kategorierne med julegaver til børn på 11 år og julegaver til børn på 13 år, da de forskellige forslag ikke nødvendigvis kun kan gives til børn i den pågældende alder.

Julegaver til børn på 10 år:


Alex - Lav din egne smykkerLav egne smykker: 

Kreative gaver kunne være en god idé til de 10-årige. Med denne æske fyldt med forskellige farver og materialer er der lagt op til en skøn smykkeproduktion – kun fantasien sætter grænser.

Find æsken til den lille smykkedesigner her.

 

 


SFR Cykelhjelm Orange 53-56 cm - 7-12 årCykelhjelm: 

En fed skaterhjelm i den såkaldte melonform, så det helt sikkert ikke vil være et problem at huske cykelhjelmen. Hjelmen har selvfølgelig lufthuller, så hovedet indenunder ikke koger over på cykelturen.

Findes i andre farver og med mønstre her. 

 

 

 

 

SNURK brandmand sengetøj - 140x200 cmSejt Sengetøj:

SNURK er mærket bag dette virkelig seje sengetøj, hvor det ligner barnet har brandmanduniform på, når det skal sove. Hvis dette sengetøj havde fandtes, da jeg var barn, havde det helt sikkert stået øverst på min ønskeseddel.

Find mange andre smarte sengesæt her, hvor barnet bl.a. kan forvandles til ballerina, ridder, rytter eller astronaut.

 

 

 

 

Fiskesæt: 

Lad barnet trække i en gammel sweater og ta´med ud og fisk. Med et sæt fra Habe Kids er udstyret i hvert fald klar. Pakken indeholder fiskestang, fiskenet, en flyder, 25 kroge og en taske til hele molevitten.

 

 

 

 

Julegaver til børn på 11 år:

Micro Trick løbehjul MX Trixx RødLøbehjul: 

Et street trickløbehjul vil skabe respekt hos de 11-årige. Dette løbehjul fra Micro Trixx er et godt løbehjul til begyndere, som vil til at lære at lave forskellige tricks på de 2 små hjul.
Du finder det seje løbehjul i sort og rød her.

 

 

 

 

 

Ferm Living - Cloud lampe, væglampe (mint)Væglampe: 

En sød og enkel børnelampe som ikke er for barnlig. Skyen er lavet i træ og designet af Ferm Living. Nu er der mulighed for at drømme sig helt op til skyerne.
Find Sky lampen her.

 

 

 

 

 

Smarte Sneakers: 

En sej og let sko fra mærket Skerchers, som er klar til den megen aktivitet, der kan være i 11-årige. De sorte sko med et frisk pift af blå og neongrøn kan bruges af både drenge og piger.

Klik dig videre til Burst skoen her.

Find flere seje sneakers her.

 

 

Små stempler Fødselsdag fra DjecoStempler: 

Dette sæt består af 20 forskellige stempler med tal og forskellige figurer som balloner og kage. En god julegave til de kreative, der f.eks. laver sine egne kort.
Find Djeco stemplerne her.

 

 

 

 

Julegaver til børn på 12 år:

Hoppebold: 

En sjov stor bold til at sidde og hoppe på. Denne udgave måler hele 55 cm i diameter og kan bære op til 200 kg hoppende krop på sig. Der medfølger også en fodpumpe.

Læs mere om den store hoppebold her, hvor du også kan læse, hvad verdensrekorden er i 100 m hoppebold.

 

 

 

 

Fila Wizy Alu Rulleskøjter DrengRulleskøjter: 

Hvad med at give et par seje rulleskøjter i julegave? Disse er fra Fila med aluminium ramme og af høj kvalitet.
Du kan købe rulleskøjterne her og husk beskyttelsen.

 

 

 

 

 

Darth Vader drikkedunk:

En solid og sej Darth Vader drikkedunk med vandtæt skruelåg. Find drikkedunken her som er perfekt til turer og lange skoledage.
Du kan også vælge mellem en masse andre drikkedunke her bl.a. med forskellige Disney-motiver.

 

 

 

 

 

Reisenthel toilettaske, WH7034, HopiToilettaske:

En smart og ungdommelig toilettaske som kan let kan hænges op. Denne toilettaske med sort og hvidt mønster er designet af Reisenthel.
Smart til små overnatninger ved venner og familie eller til ferien sydpå.
Find toilettasken her.

 

 

 

Julegaver til børn på 13 år:


robotFjernstyret helikopter: 

En sjov gaveidé som helt sikkert vil give mange timers sjov og leg. Dette er WowWee, som er en bevægelses- og appstyret robot.

Læs meget mere om robotten her, som bl.a. kan bokse, danse og løfte ting.

 

 

 

Pung: 

I de begyndende teenageår begynder nogle “børn” at være træt af alt for mange barnlige ting og det gælder sandsynligvis også deres pung. Find en flot og elegant pung i brunt læder til de unge her.

 

 

 

 

 

mr-p-tapedispenser-hvidTapedispenser: 

En sjov og anderledes tapedispenser fra Propaganda, hvor der kommer tape ud af Mr. P’s mund, som holdes af hans fødder og klippes af med det, der må være Mr. P’s tånegle.
Perfekt til teenageskrivebordet – Find ham her i hvid og sort!

 

 

 

 


House Doctor Affaldsspand Army GrønSkraldespand: 

En klassisk skraldespand med fodpedal og vippelåg bare i mini udgave. House Doctor har designet spanden, som kan rumme 15 liter og er 30 cm høj. En sjov detalje til værelset, som findes i to størrelse og tre forskellige farver her.

 

 

 

 

 

Har du brug for mere inspiration? Tag et kig på Julegaver efter budget. Her finder du mere end 50 gaveidéer og der er noget for et hvert julegavebudget.

Hvis du i stedet søger julegaver til voksne bør du tage et kig på Julegaver til kæresten, Oplevelser i julegave eller Gaver til dem der har alt. Her er mere end 100 inspirerende forslag til den rette julegave.

 

 

Har du en genial julegaveidé, som passer perfekt til en speciel aldersgruppe, så del endelig din viden med os og resten af læserne. Hvis du mener, vi har placeret nogle af gaveideérne i en forkert kategori, må du endelig også give os ris eller ros, hvis du mener det modsatte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *