Studentergave til hende

Studentergaver til hende - Udvalgte gaver til piger

Sommeren har i den grad spredt sig over Danmark, hvilket betyder at det snart kommer til at vrimle med en masse smukke studenter. Hvor mange studentergilder skal du til i år og har du styr på gaverne til de dygtige studenter? Mangler du ideer til studentergaver til piger, så læs med i artiklen her under og bliv inspireret.

Spring til kategori

Oplevelser

En gave der ikke er så håndgribelig, men vil blive husket mange år ud i fremtiden. Oplevelsesgaver er inden for de sidste par år blevet meget populære og vil sikkert også falde i god jord som studentergaver til piger. Alle oplevelser er fra duglemmerdetaldrig.dk, hvor du kan finde oplevelsesgaven, som passer perfekt til hende, der lige er blevet student.

Se oplevelser til hende her

Skrub af ting

Se skrub af ting her

Tasker

Om hun skal i gang med at studere igen med det samme, holde et sabbatår med rejser osv. eller har nogle byture i sigte, så er der tasker til det hele. Læs med og find tasken der passer din student.

Se de skønne tasker her

Find studentergaven til hende

Studentertiden nærmer sig, og studentergaven til hende skal findes. Men hvad skal man vælge? Mange har oplevet en situation, hvor man nøje skal overveje, hvad hun vil blive allermest glad for. Skal man give hende noget, hun har ønsket sig, eller skal man give hende noget, der med stor sandsynlighed vil slå benene væk under hende?

Efter nogle hårde år på skolebænken kan det være ved at være tid til noget forkælelse. Studentergaven til hende kan derfor være en wellness- eller spaoplevelse, hvor hun kan slappe af uden at skulle tænke på fremtiden. Nogle få dage med fred, ro og forkælelse kan være lige det, hun har brug for. Men at være helt alene er måske for meget sagt, en spaoplevelse for to vil være en oplevelse, hun vil kunne dele med en af sine nærmeste for altid. Et ophold med kæresten eller en veninde vil gøre, at oplevelsen med sikkerhed bliver enten romantisk eller sjov eller måske begge dele.

Det kan også være, at hun mere er til forkælelse af sit ydre. Hun elsker måske plejeprodukter og smykker, som kan pryde hendes udseende. I studenterugen og generelt over hele sommeren skal hun formentlig på studenterkørsel og til flere studenterfester, hvilket kræver, at hun ikke dukker op i det samme outfit to gange. Et nyt smykke kan derfor være den perfekte studentergave til hende, der går en lang og festlig sommer i møde. Det kan eventuelt være et venindesmykke, hvis i er en tæt venindegruppe, der alle bliver studenter. På denne måde vil i altid huske at finde tid til hinanden, da i har et smykke, der konstant minder jer om jeres venskab, uanset hvor i befinder jer i verden efter gymnasiet.

Hvor meget skal studentergaven til hende koste?

En studentergave til hende kan strække sig over hele prisskalaen. Det kommer derfor også an på tætheden mellem student og gavegiver. Hvis i er kærester og har planer om at flytte sammen efter studentertiden, kan skrub af gaver være en god ide. Det kan være de fine tallerkener, hun ønsker sig, fra det stel hun samler på, eller det kan være noget nips, som i kan udsmykke jeres nye hjem med. Ved at give hende noget til jeres fælles hjem vil hun altid sætte ekstra pris på lige netop den ting, du vælger at give hende, og for hver gang i skal flytte i fremtiden, vil den gave flytte med, fordi den har en speciel værdi for hende.

Som veninder går man ofte sammen om at købe en gave til en bestemt veninde. Hvis i er en venindegruppe, der ønsker at give jeres veninde noget lidt anderledes, kan i bevæge jer over i rejseafdelingen. Det kan være, at jeres veninde har planlagt et sabbatår, hvor hun skal rejse rundt til flere lande for at få nogle vilde oplevelser, studentergaven til hende kan derfor være en rejserygsæk, som hun kan pakke alle sine ting til rejsen i. Men hvis det er en mere stille og rolig tur, hun har planlagt, for eksempel som Au pair i et andet land, kan en genkendelig kuffert dog være et mere oplagt valg. Vælg en flot kuffert til hende som kan indeholde alt til en lang rejse inklusiv et par billeder af hendes bedste veninder.

Som familie til studenten kan det være, at man tænker mere lavpraktisk og fremadrettet, til når hun for eksempel skal starte på en ny uddannelse eller et nyt arbejde. En rygsæk kan her være en god gave fra familien, som ønsker at give deres datter en god start et nyt sted. Rygsækken kan eventuelt komme i en kombination med et par høretelefoner, hvis hun får langt til skole eller arbejde og derfor skal benytte offentlig transport.

Den perfekte studentergave

Den perfekte studentergave til hende kan være en gave, hvor hendes fremtid er tænkt ind gaven som for eksempel skrub af gaver eller praktiske gaver til sabbatåret eller studiestarten. Men den perfekte gave kan også være en oplevelse, som hun aldrig glemmer. Hvis du kan få adrenalinen til at pumpe i hele i hendes krop, så ved du, at din gave til hende vil være helt uforglemmelig. Et tandemspring kan være den perfekte studentergave til hende, som elsker et adrenalinkick og vilde oplevelser, hvor hun samtidig kan se hendes frygt i øjnene. Følelsen af at kunne flyve oplever vi som mennesker sjældent, men dette er hendes mulighed for at udleve en drøm om at være vægtløs i luften.

Det kan også være, at hun måske ikke er til den type højder, men dette skal ikke stå i vejen for, at du kan give hende en vild oplevelse. I en bodyflight vindtunnel kan hun nemlig også opleve følelsen af at være i frit fald. Modsat kan hun på en kæmpe klatrevæg føle sig fysisk stærk, når hun ringer med klokken på toppen.