Studentergaver til hende – Udvalgte gaver til piger

Sommeren har i den grad spredt sig over Danmark, hvilket betyder at det snart kommer til at vrimle med en masse smukke studenter. Hvor mange studentergilder skal du til i år og har du styr på gaverne til de dygtige studenter? Mangler du ideer til studentergaver til piger, så læs med i artiklen her under og bliv inspireret. 

Indhold:
Oplevelser
Skrub af gaver
Smykker
Ure
Musik
Tasker
Mere inspiration til studentergaver til piger

Oplevelser

En gave der ikke er så håndgribelig, men vil blive husket mange år ud i fremtiden. Oplevelsesgaver er inden for de sidste par år blevet meget populære og vil sikkert også falde i god jord som studentergaver til piger. Alle oplevelser er fra duglemmerdetaldrig.dk, hvor du kan finde oplevelsesgaven, som passer perfekt til hende, der lige er blevet student.


Klatring: 

Efter hun har klatret til tops i studentereksamen og nu fået huen på, så kan en oplevelse som denne lige være sagen. Her skal hun bogstaveligt talt klatre til tops i Nordeuropas største klatrehal “Blocs & Walls” i København.

Denne gang skal der dog klatres uden karakterer og eksamensræs, men det bliver nok svært at undgå sved på panden.

Oplevelsen indeholder udlån af udstyr og 2 timers klatring med instruktør for to personer. Så er studenten, du skal give en gave, en rigtig klatretøs – giv hende denne mulighed for at slå sig løs med en ven, veninde, kæreste, bror, søster eller en helt anden.

Du finder oplevelsen her.

 

Suveræn Spa:

At hive stikke ud og blive forkælet en hel dag er vist noget vi alle trænger til en gang imellem og det er helt sikkert også noget, man har behov for efter at være blevet student.

Så hvad med at give hende denne lækre spaoplevelse på Hotel Thinggard ved Nationalpark Thy.

Så kan hun efter eksamensperiode og studentertid koble fra og nyde et lækkert ophold med adgang til Kurbad, 4 retters menu, overnatning, morgenbuffet osv.

Vil du/I give hende en gennemført spaoplevelse – klik her!

 


Højt at flyve: 

Men heldigvis ikke så dybt at falde med denne bodyfligtoplevelse, hvor får hun luft under vingerne. Man får følelsen af det frie fald, når store propeller skaber voldsomme luftstrømme i vindtunnellen, som er 13 meter høj.

En sjov oplevelse, som hun vil huske i lang tid.

Køb bodyflight i studentergave her.

 


Luksus kur på Læsø: 

Dette er en prisvindende wellness-oplevelse til Læse kur, som er en gammel havnekirke lavet om til et moderne og luksuriøst kursted. På stedet er der bade og forskellige behandlinger, der tager udgangspunkt i saltet, som Læsø jo er så kendt for.

Oplevelsen indeholder adgang til alle kurstedets faciliteter, frokostsandwich og løbende forfriskninger i løbet af dagen til 2 personer.

Læs mere om alle de lækre bade og behandlinger her.

 

Alletiders adrenalinoplevelse: 

Dette spring glemmer hun aldrig og her taler jeg af erfaring. Oplevelsen af adrenalin der pumper rundt i kroppen, mens I flyver op for at springe ud ved ca. 3000 meters højde, bliver overtaget af frihed, når man hænger i luften på ved ned mod jorden igen.

Man er i trygge hænder, for dette er et tandemspring, hvor man springer med en kyndig instruktør, der har prøvet det mange mange gange før.

Find den fantastiske tandemoplevelse her, hvor du også kan se en video, som viser faldskærmsudspringet, inden du sender hende studenten i frit fald.

Du kan få mere inspiration til studentergaven ved at læse vores artikel om Oplevelsesgaver til hende.

Skrub af ting

Efter studentereksamen er der mange unge mennesker, der er klar til at flyve fra reden og skulle klare sig uden mors kødgryder. De står derfor på bar bund med ting til den nye bolig. Det kan derfor være en god ide at give de såkaldte ”Skrub af ting” i studentergaver til piger.


blender glas kande studentergaveEl-
apparater:

Det moderne køkken er blevet et mekka for alverdens elektroniske apparater, så hvordan skulle de nye studenter kunne klare sig uden microovn, stavblender, el-pisker, smoothie-blender, kaffemaskine osv.

Du kan f.eks. give hende denne smarte blender fra Electrolux med en motor på 450W, der har 3 forskellige hastigheder og en glaskander der kan rumme 1,5 L.

Du finder blenderen her, hvis hun skal lave smoothies, supper, pesto osv. i sit nye hjem.

 

 

 

el kedel keep warmEller hvad med denne flotte el-kedel fra Bosch, der nærmest er uundværlig i de fleste køkkener. Kedlen er kåret som TÆNK testvinder. Den kan rumme 1,5 liter, kan varme til forskellige temperaturer og har en “Keep warm”-funktion.

Køb El-kedlen her, som også findes i sort. 

 

 

 

 

 

 

watch out vaeg urVægur:

Et ur falder altid i god jord, for tiden er der ingen, der kan tage fra os. Og et vægur behøves jo ikke bare være et par tal og nogle visere. Dette ur pryder smukt og elegant væggen med urskive af røget eg og visere af messing. Uret er designet af Anne Boysen.

Find her Watch:Out væguret, som også findes i flere varianter.

 

 

 

 

skulptur gave til studentSkulptur:

En skrub-af-gave til studenten kunne også være en skulptur eller et maleri, som kan pryde hendes nye hjem. Dette er en sød skulptur i bronze, som hedder “Mit bidrag”. Kunstneren er Kerstin Stark.

Køb skulpturen med brikkerne der falder på plads her.

Du kan også selv gå på opdagelse i skulpturer med forskellige betydninger her.

 

 

 

 

 

brod kniv brunchBrødkurv:

Når hun får gæster til brunch eller har inviteret familien hjem til frokost, så er det skønt med en flot brødkurv. Det kan du give hende lige her.

Denne kommer fra Stelton har en ramme af stål og sort stof af bomuld, som kan vaskes. Findes i forskellige farver.

Find flere gaveideér til studenten her. 

 

 

 

 

middag tallerkener studentergaveTallerkener:

Giv hende muligheden for at spise og servere mad på nogle flotte tallerkener. Det kunne f.eks. være disse moderne middagstallerkener fra Bitz, som fås i flere forskellige farver. Hver tallerken måler 27 cm i diameter og er fremstillet i stentøj.

Køb Bitz-tallerkenerne her. 

 

 

 

 

 

karaffel glas coverKaraffel med glas: 

Eva Solo har lavet dette smarte sæt bestående af en karaffel og 2 glas, som passer perfekt til unge mennesker, der lige er flyttet hjemmefra. Karaflen med smart hældekant er i glas med neopren cover og kan rumme 1 L.

Du finder sættet her.

Hvis du vil finde andre drikkeglas til studenten, så tag og klik her.

 

 

 

Til salaten: salat bestik studentergave

En flot og stilren skål fra Normann Copenhagen serien Krenit, som er perfekt til servering af salat.
Er hun en salattøs skal hun da have dette salatbestik i studentergave.

Sammensæt det eventuelt med en skål fra samme serie her, som findes i forskellige flotte farver.

Du kan evt. finde flere gaver til det nye hjem i vores artikel om Indflyttergaver.

 

Smykker

Efter de mange hårde eksaminer fortjener hun noget smukt at bære. Giv hende et flot smykke som fremover vil minde hende om den store dag.

firklover kaede smykkeFirkløverkæde:

Som et ønske om al mulig held og lykke i fremtiden kan du forære hende denne firkløverhalskæde fra Nordahl. Kløveren er i sort sølv med en mat overflade. Også en god gaveide hvis I er 4, der skal give gaven til hende på den store dag.

Find den smukke kæde fra Nordahl her. Vælg også udgaven i sølv, forgyldt eller forgyldt rosa.

 

 

 

ugle kaede smykkeUglekæde:

Nu vi er i gang med kæder, der har en særlig betydning, kunne man også forære studenten en ugle, som et symbol på visdom. Uglen er blevet meget moderne i løbet af de sidste par år og vil helt sikkert falde i god jord hos studenten du skal give en gave. Denne kæde er fra Carré og lavet i sort sølv med to diamanter som øjne.

Find uglekæden her. 

 

 

 


armbaand studentergave hendeSimpelt armbånd:

Stine A har designet dette elegante armbånd i forgyldt sølv. Armbåndet er meget enkelt, men de 3 små blade er alligevel med til at der sker lidt på smykket.

Du finder armbåndet her som også findes i sølv eller sort sølv.

 

 

 

 

aaben ring studine gaveÅben ring:

Ved denne ring kommer det enkle og nødvendige til udtryk. Ringen designet af Pernille Corydon og lavet af forgyldt sølv med en mat overflade, der giver den et råt look.

En ring som både kan bruges til hverdag og fest – Find den til studenten her.

 

 

 


blomster ore ringeBlomster-øreringe:

Er din student mere til det søde look, falder disse blomsterøreringe nok i god jord. Disse øreringe er lavet af porcelæn og sølv. De vil helt sikkert passe godt til mange af hendes sommerkjoler. Vedhænget måler 1 x 1 cm.

Du kommer et skridt nærmere blomsterøreringene ved et klik her.

 

halskaede verden studentergaveHalskæde med Verden: 

Hvis økonomien er til det, kan du give hende hele verden i guld. Halskæden er fra ByBiehl og hedder Fine Beautiful World. Den er fremstillet i 14 karat guld og kommer med kæde på 45 cm, som kan kortes 3 eller 5 cm.

Se mere til det flotte vedhæng her. 

Find andre fine ideer til studentergaver til piger hos Guldsmede Østergaard her.

 

 

Ure

Trænger hun til et nyt armbåndsur eller har hun intet og er blevet træt af at tjekke tiden på telefonen? Så vil det være en god gaveide at give hende et i studentergave. Se med nedenunder og bliv inspireret.

daniel wellington armbaand urDaniel Wellington ur: 

Et enkelt og stilrent ur fra det populære svenske mærke Daniel Wellington med mørkebrun læderrem og urskive i hvid og sølv. Mærket er opkaldt efter en britisk gentleman og laver flotte ure til både mænd og kvinder.

Læs mere om DW uret her.

 

 

 

 

 

mvmt armbaand urMVMT ur:

Flot og feminint design fra MVMT. Det smukke ur i rosaguld har stålrem, hvid urskive, datoviser og MVMT-mærket er i guld.

Læs mere om uret her.

 

 

 

 

 

 

ur med blomsterUr med blomstrende urkasse:

Giv hende et yndigt dameur, som skiller sig ud i mængden. Det britiske brand Olivia Burton fremstiller flotte og feminine ure, bl.a. dette lyse ur med blå læderrem og blomstrende urkasse.

Køb uret fra Olivia Burton her. 

 

 

 

Musik

Det er alle vegne og vi har svære og svære ved at være det foruden. I bussen, i pauser, til fester og koncerter, til afslapning og hygge, ja over det hele hører vi musik og kan slet ikke få nok. De næste 3 gaver har noget med musik at gøre og hvordan din student kan komme det lidt nærmere.


retro radio musik bluetoothPure radio
:

Her er det slut med skrattende kanaler og lange strittende antenner. Med denne retro radio går musikken klart igennem og du kobler let din telefon til med bluetooth.

Læs mere om radio og bluetooth højtaleren her.

 

 

 

 

headphones horeboffer horetelefonerHeadphones:

Musikken bliver leveret med første klasses lyd igennem disse hørebøffer fra Urbanista Seattle. Ørepuderne er behagelige og lukker godt til, så der er god mulghed for at lukke den bedste musik ind. Hovedtelefonerne er tilmed trådløse.

Se mere til dette headset her. 

 

 

 

 


bluetooth hojtaler studentergaveBluetooth højtaler:

Få lyden fordelt ud i lokalet når du hører musik, ser film eller har en telefonsamtale. Denne Handy 2 højtaler er har bluetooth og så er den vandtæt.

Passer til telefoner, computere, tablets og helt sikkert også studenten, som du skal give en gave. Og så er den oven i købet billig – Se den kompakte Handy 2 højtaler i forskellige farver her.

 

 

 

 

Tasker

Om hun skal i gang med at studere igen med det samme, holde et sabbatår med rejser osv. eller har nogle byture i sigte, så er der tasker til det hele. Læs med og find tasken der passer din student.

fjallrav rygsaek til studineFjällräv Kånken rygsæk:

Hvis hun har knoklet i flere år for at få huen på, så må hendes taske også være mærket deraf. Skal hun i gang med at læse videre efter sommerferien, vil det måske være en god ide med en ny skoletaske. Det kunne f.eks. være denne klassiske Kånken taske fra Fjällräven, som kan rumme 16 liter.

Findes i forskellige farver, du finder udgaven i grå her.

 

 

 

 

vandtaet rygsaekVandtæt rygsæk:

Denne rygsæk fra Brooks er super praktisk, da den har mange forskellige funktioner og kan holde til al slags vejr. Tasken kan rumme mere en man lige tror og lukkefunktionen kan indstilles efter, hvor meget hun skal have med. Findes også i mørkeblå eller helt sort.

Læs mere om den smarte Pickwick rygsæk fra Brooks her. 

 

 

Bæltetaske:

Tidligere lavet af nylon og placeret på maven af danske turister rundt i verden, men nu lavet i alverdens former og materialer og båret på kryds over den ene skulder på unge kvinder og mænd. Bæltetasken er kommet tilbage for at blive! Den er flot, funktionel og fantastisk til f.eks. rejse og festival.

Find en moderne bæltetaske til studentergave her.

 

 

 

rejserygsaek studentergaveRejserygsæk:

Skal studenten have sabbatår og bruge det på jordomrejse, interrail eller pilgrimsvandring, så får hun helt sikkert brug for en god taske til at opbevare alt sit grej i. Det kunne f.eks. være denne letvægtsrygsæk fra Montane. Tasken er fremstillet i et utroligt stærkt materiale og den har mange lækre funktioner.

Yupik-rygsækken findes i forskellige farver.
Læs flere detaljer om den lækre taske her. 

 

 

 

genkendelig rod kuffertGenkendelig kuffert:

Hvis hun ikke skal til at vandre rundt i verden, men stadig skal afsted på ferie, så er en ny kuffert måske sagen. Denne Phantom model fra Epic har en elegant design og en masse fede detaljer. Kufferten har 4 hjul og fås i  forskellige farver.

Køb her en kuffert, som nemt ses i lufthavnen. 

 

 

 

Mere inspiration til studentergaver til piger

Der findes et hav af andre muligheder, når du skal finde gaver til studenterne. Så det handler bare om at vide lidt om studenten og så være kreativ ud fra en eventuel ønskeseddel.

En klassiker som studentergave både til drenge og piger er Hoptimisten. Du kan vælge mellem Bumble og Bimble og om den skal være rød eller blå. Der medfølger blåt, mørkeblåt, lille og bordeaux bånd til alle studenterhoptimisterne, som du finder her.

Vil du give en af de mange andre i Hoptimistfamilien, så klik her.

Læs artiklen om de 11 populære mest populære studentergaver, hvis du er ude efter oplevelser eller gadgets til studenten.

Har du andre gode gaveideér til hende, der bliver student – så del endelig dine personlige gaveråd med os og andre læsere i kommentarfeltet herunder.

Er du i stedet ude efter studentergaver til drenge, så tag et kig her. 

Find studentergaven til hende

Studentertiden nærmer sig, og studentergaven til hende skal findes. Men hvad skal man vælge? Mange har oplevet en situation, hvor man nøje skal overveje, hvad hun vil blive allermest glad for. Skal man give hende noget, hun har ønsket sig, eller skal man give hende noget, der med stor sandsynlighed vil slå benene væk under hende?

Efter nogle hårde år på skolebænken kan det være ved at være tid til noget forkælelse. Studentergaven til hende kan derfor være en wellness- eller spaoplevelse, hvor hun kan slappe af uden at skulle tænke på fremtiden. Nogle få dage med fred, ro og forkælelse kan være lige det, hun har brug for. Men at være helt alene er måske for meget sagt, en spaoplevelse for to vil være en oplevelse, hun vil kunne dele med en af sine nærmeste for altid. Et ophold med kæresten eller en veninde vil gøre, at oplevelsen med sikkerhed bliver enten romantisk eller sjov eller måske begge dele.

Det kan også være, at hun mere er til forkælelse af sit ydre. Hun elsker måske plejeprodukter og smykker, som kan pryde hendes udseende. I studenterugen og generelt over hele sommeren skal hun formentlig på studenterkørsel og til flere studenterfester, hvilket kræver, at hun ikke dukker op i det samme outfit to gange. Et nyt smykke kan derfor være den perfekte studentergave til hende, der går en lang og festlig sommer i møde. Det kan eventuelt være et venindesmykke, hvis i er en tæt venindegruppe, der alle bliver studenter. På denne måde vil i altid huske at finde tid til hinanden, da i har et smykke, der konstant minder jer om jeres venskab, uanset hvor i befinder jer i verden efter gymnasiet.

Hvor meget skal studentergaven til hende koste?

En studentergave til hende kan strække sig over hele prisskalaen. Det kommer derfor også an på tætheden mellem student og gavegiver. Hvis i er kærester og har planer om at flytte sammen efter studentertiden, kan skrub af gaver være en god ide. Det kan være de fine tallerkener, hun ønsker sig, fra det stel hun samler på, eller det kan være noget nips, som i kan udsmykke jeres nye hjem med. Ved at give hende noget til jeres fælles hjem vil hun altid sætte ekstra pris på lige netop den ting, du vælger at give hende, og for hver gang i skal flytte i fremtiden, vil den gave flytte med, fordi den har en speciel værdi for hende.

Som veninder går man ofte sammen om at købe en gave til en bestemt veninde. Hvis i er en venindegruppe, der ønsker at give jeres veninde noget lidt anderledes, kan i bevæge jer over i rejseafdelingen. Det kan være, at jeres veninde har planlagt et sabbatår, hvor hun skal rejse rundt til flere lande for at få nogle vilde oplevelser, studentergaven til hende kan derfor være en rejserygsæk, som hun kan pakke alle sine ting til rejsen i. Men hvis det er en mere stille og rolig tur, hun har planlagt, for eksempel som Au pair i et andet land, kan en genkendelig kuffert dog være et mere oplagt valg. Vælg en flot kuffert til hende som kan indeholde alt til en lang rejse inklusiv et par billeder af hendes bedste veninder.

Som familie til studenten kan det være, at man tænker mere lavpraktisk og fremadrettet, til når hun for eksempel skal starte på en ny uddannelse eller et nyt arbejde. En rygsæk kan her være en god gave fra familien, som ønsker at give deres datter en god start et nyt sted. Rygsækken kan eventuelt komme i en kombination med et par høretelefoner, hvis hun får langt til skole eller arbejde og derfor skal benytte offentlig transport.

Den perfekte studentergave

Den perfekte studentergave til hende kan være en gave, hvor hendes fremtid er tænkt ind gaven som for eksempel skrub af gaver eller praktiske gaver til sabbatåret eller studiestarten. Men den perfekte gave kan også være en oplevelse, som hun aldrig glemmer. Hvis du kan få adrenalinen til at pumpe i hele i hendes krop, så ved du, at din gave til hende vil være helt uforglemmelig. Et tandemspring kan være den perfekte studentergave til hende, som elsker et adrenalinkick og vilde oplevelser, hvor hun samtidig kan se hendes frygt i øjnene. Følelsen af at kunne flyve oplever vi som mennesker sjældent, men dette er hendes mulighed for at udleve en drøm om at være vægtløs i luften.

Det kan også være, at hun måske ikke er til den type højder, men dette skal ikke stå i vejen for, at du kan give hende en vild oplevelse. I en bodyflight vindtunnel kan hun nemlig også opleve følelsen af at være i frit fald. Modsat kan hun på en kæmpe klatrevæg føle sig fysisk stærk, når hun ringer med klokken på toppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *