Valentinsgaver til hende

Bliv rustet til d. 14. februar og få inspiration til valentinsgaver til hende. Gaverne har forskellige størrelser, så du kan helt sikkert også finde en ting, som passer til dit budget eller engagement i valentinsdag.

Indhold:
Den jeg elsker
Oplevelser
Sjove gadgets 
Forkælelse
Personlig gave
Erotisk valentinsgave

Den jeg elsker

I dette afsnit om valentinsgaver til hende finder du klassiske valentinsgaver som blomster og chokolade, men du finde også andre søde gaver, der kan være med til at understøtte dit budskab om, at du elsker hende, som du har tænkt dig at give en gave til Valentinsdag.

 

Goldenes Liebesschloss mit GravurKærlighedslås

Der findes broer i hele verden, hvor forelskede par har fastlåst deres kærlighed. Disse hængelåse er formet som hjerter og kan indgraveres med jeres navne og en dato.

Find kærlighedslåsene her og tag hende evt. med på en tur til en bro et sted i verden og hæng den på med hende. Så har du da fået sat fast, at du elsker hende.

 

 

 

Gro en besked

Dette er blandt en af de søde og små valentinsgaver til hende, hvor budskabet er klart: I love you. Der er tale om en “grow me a message”-potteplante, som skal passes og så blomstrer de søde ord frem.

Lad kærligheden vokse med plantesættet her.  

 

 

 

 

By My Little Valentine - Gavekurven til hendeValentinskurv

Denne søde Be My Little Valentine-kurv og fyldt med kærlighed, hjerter og søde ting.  kurven finder du blandt andet en flaske Verdi, fyldte chokolader og et glas med chokoladehjerter.

Køb en romantisk kurv med forskellige valentinsgaver til hende. 

 

 

 

 

 

PERSONALIZED CUP WITH DOUBLE HEART SHAPED PHOTO PRINTKrus med foto

Et sødt og personligt krus med valgfrit foto formet som to hjerter. Find det bedste billede af jer, få det printet på et krus til valentinsgave til hende.

Tag et kig på hendes nye yndlingskrus her. 

 

 

 

 

 

 

Gave til kæresten (Kvinde) - Kærlighedspiller, Kærlighedspiller

Dette glas er fyldt med en ganske særlig slags piller. Hver pille indeholder nemlig en lille seddel, hvorpå du kan skrive små noter og søde beskeder som små valentinsgave til hende.

En gave som vil glæde hende igen og igen.

Køb glasset med kærlighedspillerne her. 

 

 

 

 

 

Rose med personlig chokolade besked - 60 Chokolade stykkerSøde valentinsgaver

Dette fine sæt består af en rose og en sød besked skrevet i chokolade. Du bestemmer helt selv, hvad beskeden skal udtrykke og så bliver det trykt på den bedste belgiske chokolade.

Køb valentinssættet til hende du elsker her. 

 

 

 

 

 

Kærlighed og chokoladeChokolade og blomster

Er du ude efter en helt klassisk valentinsgave til hende, så er en smuk buket og nogle lækre fyldte chokoladehjerter lige sagen.

Sættet hedder “Kærlighed og chokolade”. Du kan finde denne og andre valentinsgaver her.

 

 

 

 

 

 

Oplevelser

At elske er at (op)leve – derfor kan en oplevelsesgave være en god og hjertelig gave at give din partner eller en anden du elsker i valentinsgave. Der er oplevelser til enhver smag, så du finder helt sikkert også noget, der vil glæde hende, som du vil give en gave.

Flødebollekursus

En oplevelse som giver lækkert til ganen og kundskaber, som hun kan bruge efterfølgende. Det hyggelige flødebollekursus tager ca. halvanden time og hun får selvfølgelig hendes lækre kreationer med hjem, så måske er du også heldig at få lov til at smage.

Giv hende flødekurset her. 

 

 

 

Bodyflight

Skal hun have lidt mere action og en oplevelse, hvor adrenalinen pumper, så er et bodyflight måske noget for hende. Hun får følelsen af frit fald i denne vindtunnel med store motorer, som vil blæse hende rundt. En sjov oplevelse som I kan dele sammen.

Vil du gå all in på valentinsgaver til hende, så tag hende med i en vindtunnel med denne bodyflight-oplevelse. 

 

 

Spa og brunch

En lækker og afslappende oplevelse, som hitter blandt valentinsgaver til hende. Gaven indeholder 25 minutters klassisk massage, indgang til lækkert spaområde og en skøn brunch platte.

Giv hende mulighed for at koble helt af og få nydelse og velvære med denne oplevelse til Spa & Brunch.

 

 

Ved du, at du gerne vil give en oplevelse, men mangler mere inspiration til valentinsgaver til hende, så læs artiklen om oplevelsesgaver til valentinsdag.

 

Sjove gadgets

Valentinsdag 2018 - Cozy Slippers Mikroovnssutsko, Sutsko til mikrobølgeovn

Har hun tendens til at fryse eller have det fodkold om vinteren, så er disse Cosy slippers måske lige sagen for hende. Sutskoene varmes i mikroovnen og holder varmen op til to timer.

Køb de varme sutter til hende her. 

 

 

 

Du kan også give en varmepude formet som et hjerte, hvis gaven skal passe mere til anledningen.

 

 

 

 

 

 

Valentinsdag 2018 - Tile Style Bluetooth-tracker, Bluetooth-tracker

Hvis hun er typen, der ofte får sin nøgler eller andet væk, så kan det nok være at hun vil sætte pris på denne lille gadget. Tile Style er en smart og larmende bluetooth-tracker, som sikrer at ting og sager ikke lige bliver væk.

Læs mere om Tile Style her. 

 

 

 

 

Valentinsdag 2018 - Spralla Gigantisk Rose, Gigantisk rose

Når din kærlighed er stor og blomsterne for små, så er denne gave lige noget for dig. Denne gigantiske rose fra Spralla måler 170 cm, så den bliver med garanti den største blomst, som hun nogensinde har fået.

Skal din kærlighed leveres i megaformat, så klik her. 

 

 

Er du vild med sjove gadgets, så tag et kig på 5 anderledes valentinsgaver her.
Du kan også finde et stort udvalg af sjove gadgets her.

 

Forkælelse

Hvis du har besluttet dig for at give hende en gave til valentinsdag, er det vel fordi at du gerne vil forkæle hende og tydeliggøre, hvor meget du sætter pris på hende. Derfor er denne kategori ikke til at komme udenom, når vi snakker om valentinsgaver til hende.

Geschenkset "Wellness Toskana"Wellness gavesæt

I denne fine fletkurv får hun forskellige produkter til afslapning og nydelse. Gavesættet indeholder skumbad, neglebørste, badesalt, shampoo, body lotion, skumbad og et lys.

Find kurven med de søde valentinsgaver til hende her. 

 

 

 

 

Mini-chokoladefondueChokoladefondue

Når vi snakker forkælelse skal der næsten også indgå en gave med chokolade. Her er tale om en lille køkkenmaskine, som kan smelte chokolade, så det er lige klar til at dyppe alverdens lækre sager i.

Forsød hendes tilværelse på valentinsdag med denne lille chokoladefondue. 

Er hun mere til en fontæne med chokolade, kan du finde det her. 

 

 

 

 

Gavesæt: badebomber med rosetemaBadebomber

Så er der dømt afslapning og velvære i badet med disse badebomber med rosetema. De forskellige produkter i æsken er lavet af naturlige ingredienser, der giver fugt og kraft til huden.

Læs mere her og blive klogere på, hvad æsken indeholder. 

 

 

 

 

 

Valentinsøl

Bliver hun først rigtig forkælet, når hun har en kold øl i hånden, så giv hende denne valentinsøl.
Øllen har en behagelig og frisk smag med ekstotiske frugtnoter. Farven beskrives af brygmesteren som et stykke gullig rav.

Køb øllen der går lige i hjertet her. 

 

 

 

 

 

 

Massage lys "Sensations“Massagelys

En valentinsgave der skaber en ganske særlig duft og stemning i rummet. Lyset spreder sensuel aroma, som er med til at stimulere sanserne.

Giv hende dette massagelys evt. sammen med en lækker massage. Det er valetinsgaver lige til at forkæle hende.

 

 

 

 

 

With Love, Karamel Trøfler - Konnerup & Co. Chokolade

Æske fyldt med kærlighed

Her får du en gaveæske med hvide trøfler fyldt med karamel og kærlighed fra Konnerup & Co.. En perfekt lille ting til Valentinsdag.

Køb den hjerteformede “With love” gaveæske her.

 

 

 

 

Personlig gave

Vil du gerne give en ganske særlig og unik gave, så kan du være at du skal tage et kig i dette afsnit om personlige gaver. Om det er indgravering eller et særligt billede, der skal gøre gaven unik, så finder du det herunder.

 

Bamse med fotobluse

Bamser har ofte været en del af de klassiske valentinsgaver til hende sammen med blomster eller chokolade. Denne plysbamse bliver lidt mere personlig, da den har en bluse på, hvorpå der er et valgfrit foto.

Kom tættere på et kram med denne bamse her. 

Husk at veninder også kan fortælle, hvor meget de holder af hinanden på valentinsdag.

 

 

 

 

StjernehimmelNavngiv din egen stjerne

Det er simpelthen muligt at give en stjerne i valentinsgave til hende du elsker, eller du kan i hvert fald få navngivet en stjerne. Beviset består af et elegant kalligrafi de teleskopiske koordinater for stjernen og det døbte navn.

Læs mere om denne ganske særlige gave her. 

 

 

 

 

 

Leonardo: Hjerte-skulptur med indgravering

 

Hjerte med indgravering

Dette fine glashjerte er mundblæst og placeret på en lille sokkel, hvor der er plads til en personlig indgravering. En sød og romantisk gaveide, som kan hjælpe dig med at udtrykke din kærlighed til den du elsker.

Find ud af hvad der skal stå på din hjerte-skulptur her. 

 

 

 

INTPersonligt fotoalbum

I dette lille sølv fotoalbum er der plads til 100 billeder. Albummet indgraveres, så det er helt personligt. En stor del af denne gave kan dog også være de billeder du fylder albummet med f.eks. fra bryllup, ferie eller andre gode og mindeværdige oplevelser I har haft sammen.

Sammensæt valentinsgaven til hende her. 

 

 

 

 

Erotisk valentinsgave

Kærlighed og romantik hænger også sammen med det der foregår i soveværelset, derfor får du også lidt inspiration til erotiske valentinsgaver til hende. Gaver der i den grad både kan glæde hende og dig.

Sexy Surprises: Overraskelsespose til valentinsdagOverraskelsespakken

Skab spænding for både dig og hende på valentinsdag med denne pose fra Sexy Surprises. Der er sikret en sjov aften, hvor I vil nyde hinandens selskab.

Læs mere om denne overraskelsespose, hvor du faktisk kan blive en smule klogere på, hvad den indeholder.

 

 

 

 

Trusse-roseTrusserose

En 2-i-1 gave som først er en romantisk gestus i form af en rød rose og senere en fræk lille sag i form af rødt lingeri. Der er tale om en sjov lille valentinsgave, som sikkert vil bringe smil på hendes læber.

Klik dig til trusserosen her. 

 

 

 

 

 

Gave til kæresten (Kvinde) - A Year Of Sex, Kortspil med sexstillinger

Dette er et helt særligt form for kortspil, som ikke lige skal spilles med de fleste. På kortene findes mere end 50 forskellige Kama Sutra-sexstillinger. Stillingerne er vist med tegning og skrift og så er de rangeret i forskellige sværhedsgrader.

Tag et nærmere kig på dette sæt spillekort her. 

Der findes et hav af forskellige sex- og kærlighedsspil her, som kan inspirerer og pirre enhver.

 

 

Var du egentlig på udkig efter en valentinsgave til en mand, så fortvivl ikke, du kan læse teksten om Valentinsgave til ham her.

Har du andre gode ideer til, hvilke valentinsgaver man kan give til kvinder, så del endelig ud af din viden og erfaring i kommentarfeltet herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *