De 11 mest populære studentergaver i 2020

Studentertiden er lige om hjørnet og inden længe vrimler det  med studenter og deres fine huer. Kender du en der er blevet student, er det måske også på sin plads med en studentergave? I hvert fald har vi besluttet os for at lave en artikelserie omkring studentergaver. Denne artikel tager udgangspunkt i hvad der er populært. I samarbejde med Coolstuff.dk og DuGlemmerDetAldrig.dk har vi lavet en liste med 11 sikre hit til studenten.

Hvis du ikke lige tænker at hun eller han skal have et gadget i studentergave, har vi også skrevet 2 artikler med andre gaver. Artiklen om studentergaver til piger, indeholder blandt andet underoverskrifterne Smykker, Skrub af ting og oplevelser. Artiklen indeholder mere end 25 gaveideér til studentergaver til piger.

Er det istedet en studentergave til en dreng du skal finde, har vi skrevet artiklen Studentergaver til drenge, hvor du blandt andet kan finde inspiration til studentergaven i kategorierne Ure, Oplevelser eller Skrub af ting til drenge. I artiklen finder du mere end 20 inspirerende forsalg til hvad du kan give en dreng i studentergave.

5 populære oplevelsesgaver til studenten

Vi har samlet fem populære oplevelsesgaver, som egner sig til studenten og præsenteret dem nedenfor. Hvis du selv vil gå på udkig og finde den perfekte studentergave så tag et kig på en masse oplevelsesgaver her.

Vandretur i højderne

Giv en gåtur som vil blive husket længere tid end de normale. Med denne oplevelse får studenten den unikke mulighed at gå hen over Den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde.

Læs mere om det populære Bridgewalking her. 

 

 


Kast studenten ud i en omgang djævleræs

En oplevelse med fart over feltet, når studenten skal trykke speederen i bund og lave hjulspin på Løvelbanen i Viborg.

Med gaven får man 6 omgange som kører og 6 omgange som co-driver. Læs mere om oplevelsen her.

 

 

 

Spaophold i Ystad

Efter de mange eksamener skal studenten nu have mulighed for at koble helt af. Denne skønne og populære oplevelse til Ystad Saltsjöbad i det sydlige Sverige gælder for to personer.

Oplevelsen indeholder 3-retters menu, overnatning, stor morgenbuffet og ubegrænset adgang til spa-afdelingen.

Køb spaopholdet til studenten her. 

 


En oplevelse ud over det sædvanlige 

Stig til vejr i en luftballon og svæv roligt hen over det smukke danske landskab. Oplevelsen kan opleves med opstigning fra Midtjylland, Sjælland eller Fyn.

Glæd studenten med en utrolig oplevelse her. 

 

 

 

 

Flødebollekursus

Hvis han eller hun endnu ikke er færdig med at lære, så giv et kursus i flødeboller. Efter kreationerne får man 5 store og 5 små flødeboller med hjem. Der er selvfølgelig smagsprøver undervejs.

Giv et flødebollekursus her. 

 

 

 

Find flere oplevelsesgaver til studenten her.

Hvis du mangler mere inspiration kan du med fordel tjekke artiklerne Oplevelsesgaver til piger eller oplevelsesgaver til drenge.

 

6 smarte gadgets til studenten

Nedenfor finder du seks af de mest populære studentergaver fra coolstuff. Du kan også selv gå på udkig på listen over populære gaver på coolstuff. Med et klik her kan du selv finde den studentergave, som du tror passer bedst til studenten du skal give en gave.

Chokoladefontæne

Hvad skal din student have i gave?  En chokoladefontæne! Hvem elsker ikke chokolade? Og frugt overtrukket med chokolade er da bare lækkert! Enhver student med respekt for sig selv og lejligheden bør have et chokoladespringvand!

Lad chokoladen flyde – Se fontænen

 

 

Bluetooth tracker

En ganske særlig nøglering med helt særlige evner. Denne Tile Bluetooth Tracker kan spore de forsvundne ting ved at at være koblet til smartphonen. Fungerer begge veje, så Tile kan også spore mobilen, hvis den nu er blevet borte.

Læs mere om dette smarte og populære produkt her. 

 

 

Studentergave - 24K-Guldrose, Guldrose

Giv en rose som holder for evigt. Rosen inderst er ægte og har udenpå fået et lag 24 karat guld. Rosen er pakket i en æske med sort satin.

Hvis du ikke vil give en blomst, som hurtigt forgår, så giv denne guldrose til studenten.

 

 

Studentergave - Intex Challenger Oppustelig Kajak, Oppustelig kajak

Det er utrolig in at være out. Tag denne oppustelige kajak med ud i verden og padl afsted på nye eventyr. Kajakken hedder Intex Challenger og findes med et eller to sæder.

Læs mere om kajakken her. 

 

 

 

Studentergave - Scratch Map Original Deluxe, Scratch Map

Nu til dags er de fleste studenter og unge mennesker meget berejste. Det sker sågar at nogle studenter er så heldige at få en rejse i studentergave. Når man rejser meget kan det være svært at holde styr på, hvor man har været, og hvor man endnu ikke har været. Med dette kort bliver det nu let at holde styr på. Studenten skraber blot de steder han eller hun har været og de træder frem på kortet.

Scratch map deluxe findes lige her.

 

Studentergave - Bobby anti-tyveri-rygsæk, Anti-tyveri rygsæk

Bobby er en smart rygsæk med skjulte rum, som er tilgængelige kun for dig og ikke ubudne gæster. Rygsækken er fremstillet i slidstærkt materiale og har desuden usb-kabel til at oplade mobilen på farten.

Læs mere om en tyverisikker rygsæk her. 

 

 

Fandt du ikke lige gaven du søgte, så har vi et sidste forslag. Kig på listen over de absolut mest populære gaver lige nu. Listen finder du her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *