De 11 mest populære studentergaver

Studentertiden er lige om hjørnet og inden længe vrimler det  med studenter og deres fine huer. Kender du en der er blevet student, er det måske også på sin plads med en studentergave? I hvert fald har vi besluttet os for at lave en artikelserie omkring studentergaver. Denne artikel tager udgangspunkt i hvad der er populært. I samarbejde med Coolstuff.dk og DuGlemmerDetAldrig.dk har vi lavet en liste med 11 sikre hit til studenten.

Hvis du ikke lige tænker at hun eller han skal have et gadget i studentergave, har vi også skrevet 2 artikler med andre gaver. Artiklen om studentergaver til piger, indeholder blandt andet underoverskrifterne Smykker, Skrub af ting og oplevelser. Artiklen indeholder mere end 25 gaveideér til studentergaver til piger.

Er det istedet en studentergave til en dreng du skal finde, har vi skrevet artiklen Studentergaver til drenge, hvor du blandt andet kan finde inspiration til studentergaven i kategorierne Ure, Oplevelser eller Skrub af ting til drenge. I artiklen finder du mere end 20 inspirerende forsalg til hvad du kan give en dreng i studentergave.

5 populære oplevelsesgaver til studenten

Vi har samlet fem populære oplevelsesgaver, som egner sig til studenten og præsenteret dem nedenfor. Hvis du selv vil gå på udkig og finde den perfekte studentergave så tag et kig på en masse oplevelsesgaver her.


Kast studenten ud i klatring

En oplevelse for to personer, der kan forsøge at klatre til tops på de 15 meter høje vægge hos Blocs & Walls i København.

Med grundig instruktion er sikkerheden i orden, når der klatres i de 2 timer, som denne klatregave giver til rådighed.

 

 

 

Kør i en superbil

Nu har studenten muligheden for at få en tur i en superbil, som gemmer på masser af hestekræfter.

En tur i en Lamborghini (klik her), eller en tur i en Ferrari (klik her).

Prisen starter fra 849.- og afhænger af hvor længe studenten skal have lov til at nyde turen.

 

 


Oplevelse under havets overflade 

Dette prøvedyk er en rigtig god måde at tjekke sin indre dykker på. Dykket ledes af erfarne instruktører, som sørger for at sikkerheden er i orden. Lån af udstyr er selvfølgelig med i oplevelsen, som varer mellem 45-60 minutter.

Giv studenten en oplevelse af frihed undervands.

Prisen er 599,- og oplevelsen kan købes her.

 

 


En oplevelse med smagen i centrum

Denne oplevelse er en vinsmagning, som varer 2-3 timer, hvor der serveres 6-8 vine med dertil hørende brød og vand.
Så har studenten du skal give en gave, fået øjnene (eller smagsløgene) op for lækre vine, er denne oplevelsesgave lige sagen.

Vinsmagningen kan foregår i Aarhus og København – du finder den til 399 kr. her.

 

 

 

Bodyflight i vindtunnel

Efter en stillesiddende eksamensperiode skal det nu fejres, at han/hun har fået huen på. Det kan f.eks. fejres ved at opleve følelsen af frit fald.
Det har studenten mulighed for med denne oplevelse, som nemlig er bodyflight i vindtunnel, hvor tyngdekraften ophæves. Sikkerheden er helt i top, så der er jo intet at være urolig for.

Køb den populære oplevelses til studenten her.

 

 

 

 

Hvis du mangler mere inspiration kan du med fordel tjekke artiklen Oplevelsesgaver til piger eller oplevelsesgaver til drenge.

 

6 smarte gadgets til studenten

Nedenfor finder du seks af de mest populære studentergaver fra coolstuff. Du kan også selv gå på udkig på listen over populære gaver på coolstuff. Med et klik her, kan du selv finde den studentergave som du tror passer bedst til studenten du skal give en gave.

 

En af de mest populære studentergave lige nu er den super smarte højtaler, som virkelig kan sætte gang i en fest. Er studenten, der skal have en gave, ved at flytte hjemmefra eller er han/hun allerede flyttet, er dette uden tvivl den ultimative studentergave. Studentertiden er fuld af fest, farver og ballade og dertil hører musik. Med denne transportable højtaler er festen ikke langt væk. Næsten alle verdens musikkilder kan tilsluttes den smarte højtaler enten via bluetooth eller AUX-kabel. 
Som en lille ekstra bonus kan det nævnes at højtaleren kan holde til at spille musik i 12 timer uden at køre på strøm. Og så gør det vel ikke noget, at den er skabt til at spille høj musik.

Kig nærmere på højtaleren lige her og vælg om den skal være hvid eller sort.

 

 

Fra musikkens verden skal vi nu til noget helt andet. En anden og meget populær studentergaver er nemlig denne popcornmaskine. Her får man lavet popcorn med biograf-style. Der medfølger bægre til servering. Så gør klar til hyggelige filmaftner, hvor denne køkkenmaskine kan hjælpe til, at man kommer i den helt rigtige stemning.

Du finder den populære popcornmaskine her.

 

 

 

Hvad skal din student have i gave? Han eller hun skal da naturligvis have en chokoladefontæne! Hvem elsker ikke chokolade? Og frugt overtrukket med chokolade er da bare lækkert! Enhver student med respekt for sig selv og lejligheden bør have et chokoladespringvand!

Lad chokoladen flyde – Se fontænen

 

 

 

 

Næste punkt på listen over de 11 mest populære studentergaver i år er dette smarte mini køleskab. Måske virker det lidt fjollet at give et mini køleskab i studentergave, ikke desto mindre er det en af de mest solgte studentergave, det fortæller vel lidt om hvor populær den er? Mini køleskabet er smart, praktisk og nemt at have med sig hvorend turen går hen.

Du finder det her i rød, blå, sort eller hvid.

 

 

 

 

Nu til dags er de fleste studenter og unge mennesker meget berejste. Det sker sågar at nogle studenter er så heldige at få en rejse i studentergave. Når man rejser meget kan det være svært at holde styr på, hvor man har været, og hvor man endnu ikke har været. Med dette kort bliver det nu let at holde styr på. Studenten skraber blot de steder han eller hun har været og de træder frem på kortet.

Scratch map findes lige her.

 

 

 

Sidste populære studentergave på listen er også til studenten, der flytter hjemmefra inden længe eller allerede er flyttet. De fleste kender det nok fra dem selv. Ægget skal koges men hvor lang tid skal det have? Og koger vandet ikke snart? Med denne æggekoger er det slut. Sæt mellem 1-4 æg i denne æggekoger og put den i mikroovnen i 3-5 min og så er der serveret. Velbekomme!

Se æggekogeren her.

 

Fandt du ikke lige gaven du søgte, så har vi et sidste forslag. Kig på listen over de absolut mest populære gaver lige nu. Listen finder du her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *