Pakkekalender

Pakkekalender til voksne og børn – Se 2022-listen herunder

Fortjener dit barn, din kæreste, din mor eller en helt anden ikke at få en gave hver eneste dag i december frem til d. 24.? Måske er gaverne fra julemanden eller nissen og skal være klar til sokken over pejsen.

Det kan være en stor mundfuld at sammensætte hele 24 gaver alene, derfor er der heldigvis nogle, der har været så flinke at gøre det for dig.

Læs med og find inspiration til forskellige pakkekalendere til både børn og voksne. ?

Spring til kategori

Pakkekalender til børn

Der er intet, der kan få børn op om morgenen som en lille pakke i deres julesok. Det skaber stor glæde og julelys i de små øjne med en pakkekalender måske fra julemanden eller julenissen på loftet. 24 pakker fordelt over december er en hyggelig ting at glæde sig over for børn i alle aldre.

Hvis du istedet ønsker at give adventsgaver til børnene, har vi skrevet artiklen adventsgaver til børn, hvor der er masse af inspiration til oplagte adventsgaver både til piger og drenge.

Se de søde pakkekalendre her

Pakkekalender til voksne

Bare fordi man er blevet voksen betyder det ikke, at man vil være en pakkekalender foruden. Glæd din kæreste, mand eller kone, mor eller far eller en helt anden voksen i dit liv med 24 lækre, skønne eller sjove gaver i december.

Se de fine kalendre

Pakkekalender til børn og voksne

Når julen nærmer sig, er det ved at være tid igen. Gaverne skal købes, adventskransen skal dekoreres og årets pakkekalender skal være på plads. Der findes mange forskellige slags pakkekalendre, også flere end man lige regner med, som du nok har set på listen. Pakkekalendre er ikke kun for børn men findes derimod til folk i alle aldre. Når man siger ordet pakkekalender, tænker folk typisk på en klassisk chokoladejulekalender eller 24 pakker, som indeholder diverse former for slik og søde sager. Men en pakkekalender kan indeholde mange forskellige ting alt afhængig af, hvem der skal have den.

Du kan lave din egen pakkekalender, til en du holder af, eller du kan købe en færdig pakkekalender, hvor du enten kender eller ikke kender indholdet. Hvis du skal give et barn en pakkekalender i gave, kan du med fordel vælge en pakkekalender, der er lavet specielt til den aldersgruppe, barnet befinder sig i. Pakkekalendre er ofte også inddelt i, om de er til henholdsvis drenge eller piger, så det bliver så nemt som muligt for dig at finde den pakkekalender, du skal bruge.

Men der findes også pakkekalendre, som er inddelt i voksenkategorier. Der er således pakkekalendere til ham og til hende samt til bedsteforældrene, så du kan komme hele vejen rundt, når du skal finde den perfekte pakkekalender som gave, til en du elsker.

Pakkekalendre er for alle

Man kan aldrig blive for gammel til at have en pakkekalender, og lige netop derfor er en pakkekalender også en perfekt gave, som jo rent faktisk består af 24 gaver i en gave. Pakkekalendre kommer i mange forskellige former. Nogle fås som æsker med låger, mens andre består af 24 pakker, som alle er pakket ind separat. Flere store legetøjsgiganter er gennem de seneste år også begyndt at producere julekalendre til børn, som indeholder blandt andet LEGO fra LEGOs forskellige serier, og Yu-Gi-Oh figurer som er kendt fra kortspillet af samme navn. Disse julekalendre er den perfekte gave for børn over seks år, som blandt andet elsker at lege med deres ynglings karakterer fra deres ynglings serier og spil. Til de lidt yngre børn findes der også julekalendre med karakterer fra Gurli Gris og Playmobil, mens der til de større børn findes julekalendre med for eksempel plejeprodukter.

Pakkekalendre til voksne er ikke et nyt fænomen, men det er dog noget, man ser sjældnere end pakkekalendre til børn. Pakkekalendre til voksne består ofte af mange forskellige ting, som benyttes i hverdagen af både kvinder og mænd. Der findes derfor også færdiglavede pakkekalendre til henholdsvis ham og hende. Så hvis du gerne vil forkæle din partner med en pakkekalender, kan du tage den helt med ro, der er nemlig noget for en hver smag, så du ikke behøver at skulle finde på og købe 24 forskellige gaver selv, medmindre du ved lige præcis, hvad du gerne vil give din partner i vedkommenens pakkekalender. I pakkekalenderen til ham finder du blandt andet en kløpind, lommelygte, chips, vin, søde sager samt mange andre sjove ting. I pakkekalenderen til hende finder du flere forskellige plejeprodukter, søde sager, natbriller, julepynt og meget mere.

Når det kommer til at forkæle hinanden, så er der ingen, der forkæler mere end bedsteforældre. Denne jul har du måske besluttet dig for, at du også vil forkæle dine bedsteforældre. Men så er det jo godt, at der selvfølgelig også findes en pakkekalender til bedsteforældre, som blandt andet består af en proptrækker, julepynt, chokolade og lys. Der er alt du skal bruge til at forkæle dine bedsteforældre i 24 dage.

Pakkekalenderen for entusiasterne

Hvis du gerne vil forkæle en af dine nærmeste med en pakkekalender, der matcher en af vedkommendes interesser eller hobbyer, så har du også mulighed for det. Du kan for eksempel købe en øl-julekalender og selv fylde den med alle din bedstefars ynglings øl, eller du kan købe en værktøjsjulekalender til din far, så han kan komme i gang med at skrue og bore i juleferien. Hvis du har noget, der er i stykker, kan det måske være en gave til jer begge to.

Som par kan i også vælge at købe en romantisk kalender for par som gave til hinanden. Kalenderen består af 24 låger, som hver især indeholder tre opgaver, hvor i kan vælge imellem den sjove, den romantiske eller den sexede. Hvem ved, måske får i den mest romantiske december måned i hele jeres liv, eller også bliver det en måned, i vil kunne grine af i lang tid fremover.

Det kan også være, at du har en helt særlig ven i dit liv, som du gerne vil forkæle ekstra meget, og her tænkes der altså på den firbenede slags. Pakkekalendre til hunde og katte findes skam, og de indeholder ni forskellige slags sukkerfrie godbidder, som din firbenede bedste ven kan nyde godt af i 24 dage.

Hvad skal jeg give i julegave?

Når du har fået styr på pakkekalenderen melder den næste udfordring sig. Hvad skal du give i julegave? Her på siden har vi skrevet et par rigtig gode artikler om julegaver, som du med fordel kan læse.

Julegaver til børn er en artikel fyldt med mere end 50 gode og inspirerende forslag til den gode julegave til de mindste. Artiklen favner bredt og kommer med forslag til julegaver til børn fra 0 til og med 13 år.

Er det i stedet julegaver til voksne, du er på udkig efter, er du også kommet til det rette sted. Vi har bl.a. artiklerne Julegaver efter budget og julegaver til kæresten for blot at nævne et par stykker.

Har du problemet med at der ingenting står på ønskesedlen? I så fald bør du tage et kig på Gaver til dem der har alt eller Oplevelser i julegave, som indeholder masser af inspiration.