Adventsgaver til børn – Mere end +39 adventsgaver

4 søndage i december betyder for en del børn også 4 adventsgaver. Det kan være alverdens ting som legetøj, bøger, tøj, pynt og chokolade. Du kan herunder finde inspiration til adventsgaver til børn og finde ud af, hvilke gaver du kan give til din søn, datter, nevø, niece eller barnebarn. 

Indhold: 
Adventsgaver til de mindre drenge
Adventsgaver til de mindre piger
Adventsgaver til begge køn
Adventsgaver til de kreative
Lego-kalender til drenge
Lego-kalender til piger
Leg til større børn
Adventsgaver der hitter
Den sjove
Adventsgaver til den søde tand
Jul

Adventsgaver til de mindre drenge

Denne adventskalender er fyldt med legetøj, som vil falde i god jord hos de fleste drenge i vuggestue- og børnehavealderen og sikkert også hos mange piger.

Traktor i træ fra GokiKøretøjet over dem alle

Er der noget med fire hjul, der kan skabe glæde hos de mindste drenge, så er det en traktor. Denne traktor fra Goki er lavet af træ, så den er robust til mange timers leg.

Klik her efter andre køretøjer som brandbil, skraldebil, politibil og gravemaskine.

 

 

 

Adventsgaver til de mindre piger

En adventskalender som vil glæde de mindste piger, der f.eks. elsker eventyr og smykker. Tag et kig på de 4 gaver og se efter noget, som passer til den lille pige, du vil glæde med en adventskalender.

Gør det selv-prinsesseudklædningPrinsesseudklædning

Denne lille lilla kuffert i tin indeholder diadem, spejl, prinsessestav og et kort, som kan dekoreres med farveblyanter og flotte klistermærker.

Har hun en prinsesse i maven, så giv denne kuffert i adventsgave og lad hende udfolde sig.

 

 

 

 

Eco Fingermaling, 4 farver - SES CreativeFingermaling

Bøtter med fire forskellige flotte farver i en tyk masse af god kvalitet, som er nem at vaske af igen. Dette fingermaling er bedst i test, kåret af det tyske magasin: Öko Magazine.

Klik her for at finde den miljøvenlige fingermaling til den lille kreative pige, som selvfølgelig også kan gives til drenge.

 

 

 

Adventsgaver til begge køn

Det er heldigvis ikke alt, der deles op i piger og drenge. Her en en adventskalender som passer lige godt til begge køn. Gaverne er nu til lidt ældre børn, fra de ældste børnehavebørn til et par år op i skolealderen.

Puslespil

Dette puslespil med en dreng og en pige ridende på en snegl som motiv er fra Avenue Mandarine og når de 25 papbrikker er samlet, måler det 16 x 16 cm.

Find et væld af forskellige puslespil her med bl.a. dyr, køretøjer, Frozen og Lynet Mcqueen.

 

 

 

 

 

vitello - 24 julehistorier - bogEn god bog

Alle elsker en god bog og det gælder bestemt også børn. Her er en bog med hele 24 julehistorier om den sjove Vitello skrevet af Kim Fupz Aakeson.

Giv f.eks. bogen 1. søndag i advent og nyd historierne resten af decembermåned frem til jul.

Find mange flere børnebøger her.

 

 

 

 

Silk ClayTil at modellere med

Med modellervoks, silk clay og foam clay er det kun fantasien, der sætter grænser. Der er lagt op til mange timers underholdning og hygge, når der skal formes alverdens figurer ud af den lækre masse.

Klik her og find modellervoks og clay i alverdens farver. Du finder også forskellige redskaber og andet tilbehør.

 

 

 

 

Adventsgaver til de kreative

Der findes mange forskellige måder at være kreativ på, nogle prøver vi ofte mens andre desværre går i glemmebogen. Bliv inspireret af de forskellige kreative ideer herunder.

Kageform

Så skal der bages monstre. Denne kageform kan lave 8 forskellige monstre, som er klar til at blive bagt, pyntet og serveret.

Måske har de mindste brug for lidt hjælp de første par gange, men de skal helt sikkert nok synes, at det er vældig sjovt at lave monsterkager alligevel. Ellers vil de i hvert fald gerne spise dem.

 

 

 

 

Sæt med perler og perlepladerHama Midi Gaveæske 3504 Small World Pony og Elefant

At lege med perleplader er noget de fleste børn har prøvet i løbet af deres barndom.

Her får du 2000 farverige perler og perleplader formet som en hest og en elefant. 

 

 

 

 

 

Mindfulness Malebog The Forest Path 19,5x23 cm - 64 siderMindfulness malebog

Det er blevet meget populært at tegne i malebøger inden for de sidste år både for børn og voksne. I denne bog findes motiver med dyr og natur. Tegningerne er flotte og detaljerede, så der er lagt op til mange kreative timer.

Så det er bare at gå i krig med malebogen her.

 

 

 

 

Lego-kalender til drenge

LEGO holder stadig for både små og store legebørn og du kan herunder finde 4 adventsgaver, der kun er Lego-relaterede til drenge i forskellige aldre.

 

lego ninjago tinboks - bogNinjago gaveæske

Denne tinboks indeholder gaver til Ninjago-elskeren. I boksen finder du en Lego-minifigur fra Ninjago-universet og to bøger – den ene en søg og finde bog med seje ninja-ting og den anden med forskellige aktiviteter.

Læs mere om denne Ninjago-gave her. 

 

 

 

 

 

Lego Batman ur

Når vi snakker adventsgaver med Lego behøver alle pakkerne ikke indholde klodser. Her kan du f.eks. vælge at give et Lego Batman armbåndsur med udskiftelige links, så der er mulighed for at lave et helt unikt ur.

Med uret medfølger en mini Lego-Batman figur.
Klik på billedet for at komme hen til uret.

 

 

 

 

Pakkekalender - Block Tape, Block tape

Nu kan der bygges med klodser om hjørner og op af en væg. Det er muligt med dette seje Block tape, som fås i fire forskellige farver. Tapet er fleksibelt og formbart og så kan du sætte Lego, Pixelblocks og andre klodser op.

Se mere til det sjove tape her. 

 

 

 

Harry Potter Lego

Sættet hedder Aragogs hule og indeholder bl.a. et træ fra Den Forbudte Skov, mini-figurer af Harry Potter og Ron Weasley, små edderkopper og den store edderkop Aragog, som skal bekæmpes.

Giv dette sæt med Harry Potter Lego i adventgave. 

 

 

 

Lego-kalender til piger

Elsa og Olaf på marked

I denne æske findes klodser til at samle dele af Arendal marked med blomster og frugt, en robåd og mini-figurer af Elsa og snemanden Olaf.

Dette Frozen-Lego består af 125 dele og passer til aldersgruppen 5-12 år.

Du finder sættet ved at klikke på billedet.

 

 

 

 

Kæledyrsfest med Emma

Dette sæt fra Lego Friends består af klodser til at holde en fest for katten Chico. Du finder bl.a. kage, balloner, gaver og fødselsdagshatte. I æsken finder du selvfølgelig også Emma og Chico.

 

Pakken består af 67 klodser og du finder den ved et klik på billedet.

 

 

 

 

Stickerbog

Dyk ind i Lego Friends Universet med denne ultimative stickerbog, hvor du lærer alle de 5 piger godt at kende.

Med mere end 1000 flytbare stickers, som kan anvendes igen og igen, er hun klar til at tage på eventyr til spændende mødesteder og hilse på nuttede kæledyr.

En super gaveidé til adventsgaven lige her. 

 

 

 

 

 

Lego Friends penalhus

Den sidste gaveidé til pigernes legokalender er dette Lego Friends penalhus i lyserød med prikker.

Køb penalhuset her, som er rummeligt og har seperate lommer og remme.

 

 

 

 

 

Leg til større børn

Når man bliver større, ændrer ens lyst sig til at lege også. Men noget legetøj kan man næsten ikke blive for gammel til at lege med. Gaveideerne nedenunder er tænkt til de større børn, men det kan være, de får svært ved at have legetøjet i fred, når de voksne også kigger forbi.

Træmodeller

Flotte modeller af træ baseret på Leonardo da Vincis tegninger.

Du kan her vælge mellem modellerne: Katapult, helikopter, trebuchet og stridsvogn.

 

 

 

Den længst flyvende genstand

Aerobies flyvende ring har Guinness verdensrekord i det længste kast på 406 meter. Der kan hurtigt gå konkurrence i den, når man leger med denne fantastiske ring.

Tjek den ud her.

 

 

 

 

 

DIY korkdyr

Et simpelt koncept til flere timers sjov eller tidsfordriv. Corkers er navnet på de søde dyr, som du selv samler med forskellige metal- og plastdele.

Køb delene til de forskellige dyr her – husk selv korkproppen.

Du kan også finde DIY robotter her.

 

 

 

 

 

Kuglerutsjebane

Der er lagt op til mange timers underholdning med denne Spacerail, hvor man ved hjælp af 77 forskellige dele skal samle sin helt egene kuglerutsjebane.

Læs mere om Spacerail her, som findes i 3 forskellige størrelser som selvfølgelig bliver sværere og sværere.

 

 

 

Adventsgaver der hitter

I denne kategori finder du gaver, som har hittet særligt inden for det forgangne år. Tag et kig og find ud af, hvad der er eller måske bliver et hit hos børnene. Der må siges at være bling bling for alle pengene.

RPakkekalender - Flash Roller , ullesko

Hjul under skoene må siges at være et hit blandt den yngre befolkning. Disse Flash Rollers sættes fast på almindelige sko og ud over at rulle kan disse hælrulleskøjter også lyse i forskellige farver.

De er let at indstille og passer til de fleste skostørrelser.
Find de lysende hælrulleskøjter her. 

 

 

 

Pakkekalender - Orb Bubbleezz, Bubbleezz

Slim og de nu forbudte squishies må siges at have været blandt børnenes favoritter dette år. Disse Bubbleezz er en form for blanding mellem de to. De forskellige figurer formet som frugt, slik eller monstre er næsten uimodståelige at klemme på.

Læs mere om disse Bubbleezz her. 

 

 

 

Pakkekalender - Spralla® LED Puder, Lysende puder

Oplys værelset på sødeste vis med disse LED-puder formet som måne, pote, stjerne eller hjerte. Puderne skifter farve, mens de er tændt og bare rolig, de er stadig bløde og behagelige, trods lys og knap.

Bestem hvilken af de fire søde puder, som skal gives i adventgave her. 

 

 

 

Pakkekalender - Spralla® Magic Flow Ring, Arm-slinky

Du kender måske slinkefjederen, der hopper ned af trapper, men kender du denne arm-slinky – børnene gør helt sikkert. Den hedder Magic Flow Ring og den bevæger sig elegant op og ned af arme.

Giv barnet denne sjove adventsgave, og det kan være han eller hun lærer at lave forskellige tricks med de spiralformede ringe.

 

 

Den sjove

Her finder du nogle sjove og anerledes ideer til adventgaver til børn. Du vil helt sikkert kunne finde nogle gaver, som barnet ikke ejer i forvejen og vil få meget sjovt ud af.

Strømper forklædt som sko

Et par anderledes strømper der ligner et par af de populære Converse All Star sko, der nok aldrig går af mode.

Strømperne findes i 4 farver – rød, turkis, sort, gul og pink.

 

 

 

Plastikkugle med basketball

Med denne adventsgave til børn er der mulighed for at spille basketball inden i en bold som måler 11 cm i diameter. Se hvor mange gange der kan rammes i streg og der er hurtigt lagt op til at slå tidligere rekorder udfordre andre legesyge.

Læs mere om basketballspillet her.

 

 

 

 

Anderledes blyantsspidser

Et stort men sjovt redskab til at spidse blyanter. Du kommer den flade blyant ind i enden på katten, hvor den så fint vil mjiave, mens du får spidset.

Find katteblyantspidseren her.

 

 

 

 

Zen sand

Dette magiske sand er som en blanding af modellervoks og det perfekte sand til sandslotte og andre figurer. Det findes i forskellige farver og tørrer aldrig, så det er bare at sætte fantasien i gang.

Læs mere om dem afslappende og kreative zen-sand her.

 

 

Salami noter

Du har måske allerede talt til fire gaver i denne kategori om sjove gaver, men vi bliver simpelthen nødt til at tilføje en gaveidé nummer 5.

Denne salamipølse er en notesblok med 1000 ark, som er vældig praktisk til f.eks. indkøbslister og så vil den helt sikkert sprede glæde og grine på sin vej.

 

 

 

 

Adventsgaver til den søde tand

Mange børn er måske vant til at få lidt ekstra sødt i decembermåned f.eks. i form af en chokoladekalender. Slikket du finder herunder er en smule anderledes end det du tidligere har set, men dette vil bestemt ikke gøre det mindre sjovt at give i adventsgaver til børn.

Popcorn med smag

Retrocorn er navnet på disse engelskproducerede popcorn overtrukket med karamel. De findes i 5 forskellige smagsvarianter: Rabarber og creme, kirsebær, lemon lime, jordbær og cola.

Find de finurlige og spøjse popcorn her. 

 

 

 

 

Gaveæske med Jelly Belly

Disse flotte gaveæsker fås i 4 forskellige størrelser med henholdsvis 10, 20, 40 og 50 Jelly Belly i forskellige smagsvarianter som blåbær, kokos, tutti frutti, popcorn og chili mango. Her er virkelig tale om slik til enhver smag.

Bestem hvilken størrelse gaveæske du vil have her, og undersøg de mange forskellige smage.

 

 

Mad & Drikke - Lolly Slikkepinde 3-pak, Sjove slikkepinde

En donut der smager af jordbær, en lama med nektarinsmag og en mops med smagen af cola. Det er hvad du får med disse 3 flotte og sjove slikkepinde. Findes i flere varianter som enhjørning, dovendyr og hundelort.

Køb de sjove udformninger af slikkepinde her. 

 

 

 

Jelly Baby Gigantisk SlikGigantiske gummibamser

Afslut adventkalender med en vingummimand i kæmpeudgave, der er ca. 200 gange større end de vingummibamser, som vi normalt kender til. Gélemanden har jordbærsmag og vejer 800 gram.

Tror du ikke dine egne øjne, så tjek den gigantiske jellymand ud her.

 

 

 

Jul

Du kan også vælge at give en masse skønne gaver som passer til decembermåned. Flere af gaverne indebærer en juleaktivitet for barnet f.eks. at bage eller klippe julepynt.

 

SprællemandSprællemand

Denne sprællemand måler 40 x 30 cm og vil måske få dig til at tænke på julekalenderen “Bamses julerejse”, hvor Bamse trækker i sprællemanden, men han siger “Kom jul, kom sne, kom gaver”.

Denne mand med spræl i er samlet og klar til at hænge op med det samme.

 

 

 

 

 

Weihnachtsplüschtier mit Sound

 

Julerensdyr

En sød lille fætter, der er klar til at sprede julestemning. Denne bløde Rudolf-bamse spiller engelske julesange, når nogen klemme ham på maven.

Glæd barnet med den søde Rudolf.

 

 

 

 

 

Stor julehobby-poseJule-hobbypose

Med en adventsgave som denne er der lagt op til mange timers hygge.

Hobbyposen indeholder glanspapir, karton og stjernestrimler, så der kan laves både julehjerte, kravlenisser og stjerne til den helt store guldmedalje.

 

 

 

 

Julesæt til køkkenet

Den sidste adventsgave til børn inden for kategorien jul er dette julesæt til køkkenet, så barnet kan være med til masser af hygge med bagning, konfekt osv. som jo hører julen til.

Se nærmere på et julet køkkensæt, som indeholder nissehue, forklæde og ovnhandske med Rudolf-motiv.

 

 

 

Personlig julekugle

Vi tilføjer lige endnu et gaveråd i julekategorien til børn. En flot og elegant adventsgave kunne nemlig være denne personlige julekugle.

Du vælger helt selv indgraveringen i julekuglen. Barnet vil helt sikkert gemme kuglen i mange år og stolt hænge det på juletræet juleaften.

 

 

 

 

 

Hvis du også tænker, at børnene skal have en pakkekalender, kan du med fordel læse med her, hvor du får hjælp til valg af pakkekalendere. Inden længe er det også aktuelt med mandelgaver til børn.

Mangler du mere julegaveinspiration? I så fald har vi et par artikler du bør tjekke ud. I år har vi skrevet den ultimative artikel om julegaver, hvor du kan finde inspiration til alle, du skal give julegaver. Indholdet i artiklen er opdelt efter, hvad gaverne koster. Det er derfor nemt at navigere rundt efter, hvad dit budget til julegaver er.

Hvis du søger julegaver til børn så giv et klik. Artiklen indeholder julegaveinspiration til børn i alle aldre.

 

Har du andre gode ideer til forskellige adventsgaver til børn, så del endelig din erfaring med os og andre læsere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *