Adventsgaver til børn

4 søndage i december betyder for en del børn også 4 adventsgaver. Det kan være alverdens ting som legetøj, bøger, tøj, pynt og chokolade. Du kan herunder finde inspiration til adventsgaver til børn og finde ud af, hvilke gaver du kan give til din søn, datter, nevø, niece eller barnebarn. 

Indhold: 
En til de mindre drenge
En til de mindre piger
En til begge køn
Til de kreative
Lego-kalender til drenge
Lego-kalender til piger
Leg til større børn
Den sjove
Til den søde tand
Jul

En til de mindre drenge

Denne adventskalender er fyldt med legetøj, som vil falde i god jord hos de fleste drenge i vuggestue- og børnehavealderen.
Sejle og Rulle Kaptajn Klo Jake - BGM31

Kaptajn Klo:

Dukker er bestemt også til drenge, især hvis de har et dødningehoved på hatten, er klædt som pirat og hedder Kaptajn Klo. Yoho yoho – Find piraten med skib til ham her.

 

 

 

 

Traktor i træ fra GokiKøretøjet over dem alle:

Er der noget med 4 hjul, der kan skabe glæde hos de mindste drenge, så er det en traktor. Denne er ovenikøbet blå og lavet af træ, så den er robust til mange timers leg. Klik her efter andre køretøjer fra Goki som brandbil, skraldebil, cementblander og gummiged.

 

 

Hape - VærktøjskasseVærktøjskasse:

En smart og robust værktøjskasse af træ til de mindste som måler 24 x 13 x 15 cm. Den indeholder værktøj som hammer, skruetrækker og svensknøgle.
Klik her og find en adventsgave til den lille handyman.

 

 

BRIO Flyvemaskine 30203

Flyvemaskine:

Denne smarte flyvemaskine er en klassiker fra Brio. Flyveren i træ er et skubbelegetøj og vil byde på mange timers underholdning hos de mindste.
Find den røde flyver her.

 

 

 

En til de mindre piger

En adventskalender som vil glæde de mindste piger, der elsker lyserød, eventyr og smykker. Tag et kig på de 4 gaver og se efter noget, som passer til den lille pige, du vil glæde med en adventskalender.

 

Sommerfuglevinger, neonGlitter vinger:

Et sæt vinger der vil få hende helt op at flyve. Om end vingerne vil forvandle hende til en fe, elv, engel eller en helt anden bevinget karakter, så vil hun glædes ved vingerne her, som findes i både grøn, pink og orange.

 

 

Dukke Baby Eline fra LilliputiensDukke i taske:

Dette er Eline, som kan bæres rundt i en lille taske. Smart legetøj når man skal på besøg hjemmefra og hurtigt skal have lidt legetøj med.
Du finder dukken Eline her.

 

 

 

Eco Fingermaling, 4 farver - SES CreativeFingermaling:

Bøtter med 4 forskellige flotte farver i en tyk masse af god kvalitet, som er nem at vaske af igen.
Klik her for at finde den miljøvenlige fingermaling til den lille kreative pige.

 

 

 

 

 

4-Girlz - Musik smykkeboksSmykkeskrin:

Et klassisk smykkeskrin som du måske selv har set i din barndom, hvor ballerinaen drejer rundt til en lille melodi, når skrinet åbnes. Her kan skjules smykker eller andre hemmelige ting.

 

 

 

En til begge køn

Det er heldigvis ikke alt, der deles op i piger og drenge. Her en en adventskalender som passer lige godt til begge køn. Gaverne er nu til lidt ældre børn, fra de ældste børnehavebørn til et par år op i skolealderen.

Pusleæske, Min bedste ven fra Avenue MandarinePuslespil:

Dette puslespil med en bjørn og en dreng som motiv er fra Avenue Mandarine og når de 25 papbrikker er samlet, måler det 16 x 16 cm.

Klik her og find et væld af forskellige puslespil med bl.a. Alfons Åberg, Peddersen & Findus, Pipipi og Lynet Mcqueen.

 

 

 

Madkassesæt 123 JuniorMadpakke og drikkedunk:

Denne madpakken er af tin med et lille håndtag. Motivet er talrækken fra 1-10 og forskellige små billeder f.eks. en bamse, en kat og en på cykel. Der medfølger også en matchende drikkedunk i aluminium med tætsluttende prop.
Find sættet som er perfekt til vuggestue, børnehave eller måske skole. Ved et klik her kan du gå på opdagelse i de mange andre madkasser i både plastik og metal.

 

børnenes favoritter - bog

En god bog:

Alle elsker en god bog og det gælder bestemt også børn. Her er en sangbog med alle børnenes favoritter. Der er noder og akkorder til sangene.

Find mange flere børnebøger her.

 

 

 

Mini basic 600 stk Plus Plus Plus Plus:

Med disse Plus Plus brikker er det kun fantasien, der sætter grænser. Denne pakke indeholder 600 af de populære brikker på 2 cm.
Leg plus kreativitet = Plus Plus

 

 

Til de kreative

Der findes mange forskellige måder at være kreativ på, nogle prøver vi ofte mens andre desværre går i glemmebogen. Bliv inspireret af de forskellige kreative ideer her under.

Kageudstikkersæt:

Et sæt bestående af 4 forskellige udstikkere, så der kan samles en 3D T-Rex dinosaur i kage.
Find her sættet til den kreative bager.

 

 

Perlepladesæt med selvlysende stjerner - fra SES Creative

 

Hele universet i perleplader:

At lege med perleplader er noget de fleste børn har prøvet i løbet af deres barndom. Her får du 2400 farverige og selvlysende perler og perleplader formet som stjerner og planeter.

 

 

Tryllesæt:

Et begyndersæt til den lille magiker, som har lyst til at lære forskellige tricks. Det kræver en smule tålmodighed, men ender med sjov og succes, når barnet har lært sine første trylletrick.

Find sættet her, hvor der er remedier til 15 trylletricks.

 

 

 

 

Kreativ Æske Origami Dyrehoveder fra DjecoSjov med papir:

Kunsten at folde papir hedder origami, og det er lige hvad man udsættes for i denne adventsgave, når der skal foldes flotte og søde dyrehoveder. Pakken indeholder forskelligt origamipapir, klistermærker og en illustrativ vejledning.
Så er det bare at gå i krig med origamien her.

 

Find flere kreative gaver som du kan give i adventsgave til børn her.

 

Lego-kalender til drenge:

LEGO holder stadig for både små og store legebørn og du kan herunder finde 4 adventsgaver kun indeholdende lego til drenge i forskellige aldre.

Lego Star Wars:

Dette er en death trooper, der er klar til at blive samlet og vogte Imperiet. Pakken består af 106 klodser og ligger op til leg hos de 9-14 årige.
Find dødstrooperen her. 

 

 

 

 

Brandvæsen:

En brandslukker, en brandmand og en ruin med bevægelige flammer – så har du denne adventsgave til drengene i 5-12 års alderen, der er klar på at slukke brande med Lego.
Sættet består af 64 klodser og du finder det her.

 

 

Lego Chopper:

Med dette sæt er der mulighed for at bygge hele 3 forskellige slags motorcykler ud fra de samme klodser. Æsken indeholder 129 klodser og passer til alderen 6-12 år.

 

 

 

Sæt fra krokodillestammen:

En adventsgave fra Chima-serien, denne gang fra krokodillestammen.
Læs mere information om krokodillesættet her, som indeholder hele 3 figurer.

 

 

 

Lego-kalender til piger:

Lego sjov på vandet:

Kate er en af pigerne fra Lego Friends, som lige har fået en vandscooter. Pakken passer til de 5-12 årige og består af 28 klodser og 1 Legofigur.
Find Kate og vandscooteren her.

 

 

Trylleshow:

En anden fra Lego serien Friends er Mia, som står klar med sit trylleshow, som bl.a. indeholder at der skal trylles med kaniner og blomster. Læs mere om pakken og historien bag Mia og trylleshowet her.

 

 

 

Surftid med Olivia:

Endnu en pige fra Lego Friends som er klar på sjov ved vandet. Olivia har fået en strandbuggy og hun har klar til at køre til vandet og surfe. Hvis bølgerne ikke lige er til surfing, kan Olivia slappe af under den grønne palme og nyde en is eller et stykke frugt.
Pakken består af 94 klodser og du finder den her.

 

 

Livreddertårn:

Den sidste idé til en adventgave i Lego-kalenderen til piger er også fra Lego Friends. Nu kan alle Lego pigerne samles på stranden og Emma vil sørge for at stranden er sikker fra sit livreddertårn. Pakken indeholder en Lego figur af Emma, en delfin og 78 klodser, som kan samles til livreddertårn, sandslot og andet sjovt til stranden.
Find livredderen Emma her.

 

 

Leg til større børn

Når man bliver større, ændrer ens lyst sig til at lege også. Men noget legetøj kan man næsten ikke blive for gammel til at lege med. Gaveideerne nedenunder er tænkt til de større børn, men det kan være de får svært ved at have legetøjet i fred, når de voksne også kigger forbi.

Træmodeller:

Flotte modeller af træ baseret på Leonardo da Vincis tegninger. Du kan her vælge mellem modellerne: Katapult, helikopter, trebuchet og stridsvogn.

 

 

 

Den længst flyvende genstand:

Aerobies flyvende ring har Guinness verdensrekord i det længste kast på 406 meter. Der kan hurtigt gå konkurrence i den, når man leger med denne fantastiske ring. Tjek den ud her.

 

 

 

 

Kunst med pinde:

Et simpelt koncept til mange timers sjov eller tidsfordriv. Flere tusinde pinde på en plade, som du kan forme i alverdens former og figurer til kunstneriske udtryk.
Find pladen her. 

 

 

 

 

 

 

Kuglerutsjebane:

Der er lagt op til mange timers underholdning med denne Spacerail, hvor man ved hjælp af 77 forskellige dele skal samle sin helt egene kuglerutsjebane.
Læs mere om Spacerail her, som findes i 3 forskellige størrelser som selvfølgelig bliver sværere og sværere.

 

 

Den sjove

Her finder du nogle sjove og anerledes ideer til adventgaver til børn. Du vil helt sikkert kunne finde nogle gaver, som barnet ikke ejer i forvejen og vil få meget sjovt ud af.

Strømper forklædt som sko:

Et par anderledes strømper der ligner et par af de populære Converse All Star sko, der nok aldrig går af mode. Strømperne findes i de 5 farver på billedet, nemlig rød, blå, grøn, sort og lyserød.

 

 

 

Plastikkugle med basketball:

Med denne adventsgave til børn er der mulighed for at spille basketball inden i en bold som måler 11 cm i diameter. Se hvor mange gange der kan rammes i streg og der er hurtigt lagt op til at slå tidligere rekorder udfordre andre legesyge.

Læs mere om basketballspillet her.

 

 

 

 

Anderledes blyantsspidser:

Et stort men sjovt redskab til at spidse blyanter. Du kommer den flade blyant ind i enden på katten, hvor den så fint vil mjiave, mens du får spidset.

Find katteblyantspidseren her.

 

 

 

Zen sand:

Dette magiske sand er som en blanding af modellervoks og det perfekte sand til sandslotte og andre figurer. Det findes i forskellige farver og tørrer aldrig, så det er bare at sætte fantasien i gang.

Læs mere om dem afslappende og kreative zen-sand her.

 

 

Til den søde tand

Mange børn er måske vant til at få lidt ekstra sødt i decembermåned f.eks. i form af en chokoladekalender. Slikket du finder herunder er en smule anderledes end det du tidligere har set, men dette vil bestemt ikke gøre det mindre sjovt at give i adventsgaver til børn.
Popcorn med smag:

Retrocorn er navnet på disse engelskproducerede popcorn overtrukket med karamel. De findes i 5 forskellige smagsvarianter: Rababer og creme, kirsebær, lemon lime, jordbær og cola.

Find de finurlige og spøjse popcorn her. 

 

 

 

Gaveæske med Jelly Belly:

Disse flotte gaveæsker fås i 4 forskellige størrelser med henholdsvis 10, 20, 40 og 50 Jelly Belly i forskellige smagsvarianter som blåbær, kokos, tutti frutti, popcorn og chili mango. Her er virkelig tale om slik til enhver smag.

Bestem hvilken størrelse gaveæske du vil have her, og undersøg de mange forskellige smage.

 

 

Værktøj af chokolade:

Dette værktøj ser meget virkelighedstro ud, men det er nu lavet af belgisk mørk chokolade. Du kan vælge mellem forskelligt værktøj: Svensknøgle, skrue og møtrik, rørtang og en hammer.

Køb de sjove udformninger af chokolade her. 

 

 

Gigantiske gummibamser:

Afslut adventkalender med en vingummibamse i kæmpeudgave, der er 88 gange større end de vingummibamser, som vi normalt kender til. Bamserne findes med kirsebær, blåbær og colasmag.

Tror du ikke dine egne øjne, så tjek de gigantiske gummibamser ud her.

 

Jul

Du kan også vælge at give en masse skønne gaver som passer til decembermåned. Flere af gaverne indebærer en juleaktivitet for barnet f.eks. at bage eller klippe julepynt.

SprællemandSprællemand:

Denne sprællemand måler 40 x 30 cm og vil måske få dig til at tænke på julekalenderen “Bamses julerejse”, hvor Bamse trækker i sprællemanden, men han siger “Kom jul, kom sne, kom gaver”. Denne mand med spræl i er samlet og lige klar til at hænge op.

 

 

 

Udstikker til kagehus:

Nu er det muligt at lave et smuk kagehus til jul ved hjælp af dette smarte cutterkit, hvor kagedelene blot hægtes på hinanden efter bagningen helt uden lim.
Tag udfordringen op og forsøg med et kagehus her.

 

 

 

Stor julehobby-poseJule-hobbypose:

Med en adventsgave som denne er der lagt op til mange timers hygge. Hobbyposen indeholder glanspapir, karton og stjernestrimler, så der kan laves både julehjerte, kravlenisser og stjerne til den helt store guldmedalje.

 

 

 

 

USB-juletræ:

Den sidste adventsgave til børn inden for kategorien jul er dette juletræ, som med USB-stick sættes til computeren, så det kan lyse op og sprede julestemning.

Se nærmere på det lysende træ her. 

 

 

Hvis du også tænker at børnene skal have en pakkekalender kan du med fordel læse med her, hvor du får hjælp til valg af pakkekalendere. Inden længe er det også aktuelt med mandelgaver til børn.

Mangler du mere julegaveinspiration? I så fald har vi et par artikler du bør tjekke ud. I år har vi skrevet den ultimative artikel om julegaver, hvor du kan finde inspiration til alle du skal give julegaver. Indholdet i artiklen er opdelt efter hvad gaverne koster. Det er derfor nemt at navigere rundt efter hvad dit budget til julegaver er.

Hvis du søger julegaver til børn så giv et klik. Artiklen indeholder julegaveinspiration til børn i alle aldre.

 

Har du andre gode ideer til forskellige adventsgaver til børn, så del endelig din erfaring med os og andre læsere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *