Adventsgaver til børn

4 søndage i december betyder for en del børn også 4 adventsgaver. Det kan være alverdens ting som legetøj, bøger, tøj, pynt og chokolade. Du kan herunder finde inspiration til adventsgaver til børn og finde ud af, hvilke gaver du kan give til din søn, datter, nevø, niece eller barnebarn.

Indhold: 
En til de mindre drenge
En til de mindre piger
En til begge køn
Til de kreative
Lego-kalender til drenge
Lego-kalender til piger
Leg til større børn
Den sjove
Til den søde tand
Jul

En til de mindre drenge

Denne adventskalender er fyldt med legetøj, som vil falde i god jord hos de fleste drenge i vuggestue- og børnehavealderen.
Sejle og Rulle Kaptajn Klo Jake - BGM31Kaptajn Klo:

Dukker er bestemt også til drenge, især hvis de har et dødningehoved på hatten, er klædt som pirat og hedder Kaptajn Klo. Yoho yoho – Find piraten med skib til ham her.

 

 
Traktor i træ fra GokiKøretøjet over dem alle:

Er der noget med 4 hjul, der kan skabe glæde hos de mindste drenge, så er det en traktor. Denne er ovenikøbet blå og lavet af træ, så den er robust til mange timers leg. Klik her efter andre køretøjer fra Goki som brandbil, skraldebil, cementblander og gummiged.

 

 

Hape - VærktøjskasseVærktøjskasse:

En smart og robust værktøjskasse af træ til de mindste som måler 24 x 13 x 15 cm. Den indeholder værktøj som hammer, skruetrækker og svensknøgle.
Klik her og find en adventsgave til den lille handyman.

 

 

 

Janod - FlyvemaskineFlyvemaskine:

“Jeg har en flyvemaskine, og den har vinger på. Du kan tro at de er fine, for de er malet blå”.
Denne smarte flyvemaskine består af 8 forskellige trædele med indbyggede magneter, så den nemt kan samles til den blå flyvemaskine af drengene i denne alder.
Find den blå flyver her.

 

 

En til de mindre piger

En adventskalender som vil glæde de mindste piger, der elsker lyserød, eventyr og smykker. Tag et kig på de 4 gaver og se efter noget, som passer til den lille pige, du vil glæde med en adventskalender.

 

Sommerfuglevinger, neonGlitter vinger:

Et sæt vinger der vil få hende helt op at flyve. Om end vingerne vil forvandle hende til en fe, elv, engel eller en helt anden bevinget karakter, så vil hun glædes ved vingerne her, som findes i både grøn, pink og orange.

 

 

Katten Mia i taskeKattebamse i taske:

Dette er katten Mia, som miaver når du trykker hende på maven. Mia kan bæres rundt i en lille taske, hvor der også medfølger sutteflaske og børste. Smart legetøj når man skal på besøg hjemmefra og hurtigt skal have lidt legetøj med.
Du finder katten Mia her.
miljøvenligt fingermaling. maling til børn, kreativittet legFingermaling:

Bøtter med forskellige flotte farver i en tyk masse af god kvalitet, som er nem at vaske af igen.
Klik her efter den miljøvenlige fingermaling til den lille kreative pige.

 

 

 

 

4-Girlz - Musik smykkeboksSmykkeskrin:

Et klassisk smykkeskrin som du måske selv har set i din barndom, hvor ballerinaen drejer rundt til en lille melodi, når skrinet åbnes. Her kan skjules smykker eller andre hemmelige ting.

 

 

 

En til begge køn

Det er heldigvis ikke alt, der deles op i piger og drenge. Her en en adventskalender som passer lige godt til begge køn. Gaverne er nu til lidt ældre børn, fra de ældste børnehavebørn til et par år op i skolealderen.
Puslespil:

Dette puslespil med Pinocchio som motiv er fra Djeco og når de 50 papbrikker er samlet, måler det 62 x 20 cm.

Klik her og find et væld af forskellige puslespil med bl.a. Alfons Åberg, Peddersen & Findus, Pipipi og Lynet Mcqueen.

 

 

Madkassesæt 123 JuniorMadpakke og drikkedunk:

Denne madpakken er af tin med et lille håndtag. Motivet er talrækken fra 1-10 og forskellige små billeder f.eks. en bamse, en kat og en på cykel. Der medfølger også en matchende drikkedunk i aluminium med tætsluttende prop.
Find sættet som er perfekt til vuggestue, børnehave eller måske skole. Ved et klik her kan du gå på opdagelse i de mange andre madkasser i både plastik og metal.

 

Syng med Peddersen og FindusEn god bog:

Alle elsker en god bog og det gælder bestemt også børn. Her er en sangbog, hvor man kan synge med Peddersen og Findus. De 24 sange er inspireret af de mange skøre fortællinger med Peddersen og hans kat Findus. Der er noder til sangene og der medfølger desuden en cd, så er det bare om at komme i gang med at synge med Peddersen og Findus.

Find mange flere børnebøger her.

 

 

Mini basic 600 stk Plus Plus Plus Plus:

Med disse Plus Plus brikker er det kun fantasien, der sætter grænser. Denne pakke indeholder 600 af de populære brikker på 2 cm.
Leg plus kreativitet = Plus Plus

 

 

Til de kreative

Der findes mange forskellige måder at være kreativ på, nogle prøver vi ofte mens andre desværre går i glemmebogen. Bliv inspireret af de forskellige kreative ideer her under.

 

Konstruktionsæt til børnKonstruktionssæt:

Et sæt bestående af forskellige trædele, hvor der kan konstrueres alverdens ting, kun fantasien sætter grænser.
Legetøj som forældre måske også husker fra da de var børn.
Find her sættet som vil give mange timers leg.
Perlepladesæt med selvlysende stjerner - fra SES CreativeHele universet i perleplader:

At lege med perleplader er noget de fleste børn har prøvet i løbet af deres barndom. Her får du 2400 farverige og selvlysende perler og perleplader formet som stjerner og planeter.

 

 

 

TryllesætTryllesæt:

Et begyndersæt til den lille magiker, som har lyst til at lære forskellige tricks. Det kræver en smule tålmodighed, men ender med sjov og succes, når barnet har lært sine første trylletrick.
Find sættet her, der selvfølgelig indeholder dansk vejledning.

 

 

 

Kreativ Æske Origami Dyrehoveder fra DjecoSjov med papir:

Kunsten at folde papir hedder origami, og det er lige hvad man udsættes for i denne adventsgave, når der skal foldes flotte og søde dyrehoveder. Pakken indeholder forskelligt origamipapir, klistermærker og en illustrativ vejledning.
Så er det bare at gå i krig med origamien her.

 

Find flere kreative gaver som du kan give i adventsgave til børn her eller der.

 

Lego-kalender til drenge:

Lego hero:

Nex er en af heltene fra LEGO hero factory, som skal være med til at fange udbryderne fra fængslet i Antropolis. Pakken med helten består af 39 klodser og ligger op til leg hos de 6-12 årige.
Find Nex og de andre helte her.

 

 

Politibil:

En patruljevogn, en bandit, en skovbetjent og en bom til skoven – så har du denne adventsgave til drengene i 5-12 års alderen, der er klar på at lege politi og røvere med Lego.
Sættet består af 97 klodser og du finder det her.

 

 

Lego Chima:

Dette er et sort svævefly fra Lego’s Chima serie, hvor der selvfølgelig medfølger en pilot – Razcal fra ravnestammen. Kom et skridt nærmere det seje svævefly som består af 109 klodser og kan samles af de 7-14 årige.

 

 

Krokodillekæbekørsel:

Endnu en adventsgave fra Chima-serien, denne gang fra krokodillestammen. Forskellen ved denne pakke er, at den også er et Lego spil.
Læs mere information om krokodillekæbekørslen her.

 

 

Lego-kalender til piger:

Lego sjov på vandet:

Kate er en af pigerne fra Lego Friends, som lige har fået en vandscooter. Pakken passer til de 5-12 årige og består af 28 klodser og 1 Legofigur.
Find Kate og vandscooteren her.

 

 

Trylleshow:

En anden fra Lego serien Friends er Mia, som står klar med sit trylleshow, som bl.a. indeholder at der skal trylles med kaniner og blomster. Læs mere om pakken og historien bag Mia og trylleshowet her.

 

 

 

Surftid med Olivia:

Endnu en pige fra Lego Friends som er klar på sjov ved vandet. Olivia har fået en strandbuggy og hun har klar til at køre til vandet og surfe. Hvis bølgerne ikke lige er til surfing, kan Olivia slappe af under den grønne palme og nyde en is eller et stykke frugt.
Pakken består af 94 klodser og du finder den her.

 

 

Livreddertårn:

Den sidste idé til en adventgave i Lego-kalenderen til piger er også fra Lego Friends. Nu kan alle Lego pigerne samles på stranden og Emma vil sørge for at stranden er sikker fra sit livreddertårn. Pakken indeholder en Lego figur af Emma, en delfin og 78 klodser, som kan samles til livreddertårn, sandslot og andet sjovt til stranden.
Find livredderen Emma her.

 

 

Leg til større børn

Når man bliver større, ændrer ens lyst sig til at lege også. Men noget legetøj kan man næsten ikke blive for gammel til at lege med. Gaveideerne nedenunder er tænkt til de større børn, men det kan være de får svært ved at have legetøjet i fred, når de voksne også kigger forbi.

 

Microcar:

Denne fjernstyrede bil måler kun 7 cm. Men bare fordi bilen er lille, bliver glæden ikke også mindre – tvært imod. Der er lagt op til mange timers sjov til børn og andre legesyge sjæle.

 

 

 

Den længst flyvende genstand:

Aerobies flyvende ring har Guinness verdensrekord i det længste kast på 406 meter. Der kan hurtigt gå konkurrence i den, når man leger med denne fantastiske ring. Tjek den ud her.

 

 

 

Kunst med pinde:

Et simpelt koncept til mange timers sjov eller tidsfordriv. Flere tusinde pinde på en plade, som du kan forme i alverdens former og figurer til kunstneriske udtryk.
Find pladen her. 

 

 

 

Kuglerutsjebane:

Der er lagt op til mange timers underholdning med denne Spacerail, hvor man ved hjælp af 77 forskellige dele skal samle sin helt egene kuglerutsjebane.
Læs mere om Spacerail her, som findes i 3 forskellige størrelser som selvfølgelig bliver sværere og sværere.

 

 

 

Den sjove

Her finder du nogle sjove og anerledes ideer til adventgaver til børn. Du vil helt sikkert kunne finde nogle gaver, som barnet ikke ejer i forvejen og vil få meget sjovt ud af.

Strømper forklædt som sko:

Et par anderledes strømper der ligner et par af de populære Converse All Star sko, der nok aldrig går af mode. Strømperne findes i de 5 farver på billedet, nemlig rød, blå, grøn, sort og lyserød.

 

 

Leg & Spil - Basketballbold, Hvor mange pletskud kan du lave?

Plastikkugle med basketball:

Med denne adventsgave til børn er der mulighed for at spille basketball inden i en bold som måler 11 cm i diameter. Se hvor mange gange der kan rammes i streg og der er hurtigt lagt op til at slå tidligere rekorder udfordre andre legesyge.
Læs mere om basketballspillet her.

 

 

 

Anderledes blyantsspidser:

Et stort men sjovt redskab til at spidse blyanter. Du kommer den flade blyant ind i enden på katten, hvor den så fint vil mjiave, mens du får spidset.
Find katteblyantspidseren her.

 

 

 

Facebook-stempler:

Stempler hvor man kan tilkendegive hvad man kan lide og ikke lide i den virkelige verden med et “like” eller “dislike” samt den kendte tommelfinger fra Facebook, som nu også kan vende ned af og f.eks. stemples på matematik lektierne eller en opskrift med kogte svinehjerter.
Stempel dig ind og kom et skridt nærmere disse sjove stempler.

 

 

Til den søde tand

Mange børn er måske vant til at få lidt ekstra sødt i decembermåned f.eks. i form af en chokoladekalender. Slikket du finder herunder er en smule anderledes end det du tidligere har set, men dette vil bestemt ikke gøre det mindre sjovt at give i adventsgaver til børn.

Ækelt slik:

Hvad siger du til myreslik og slikkepinde med græshopper, skorpioner og larver? Det lyder ikke yderst delikat, men det er lige præcis, hvad dette slik indeholder. Vil nok især skabe respekt hos drengene. Undersøg mere om det u(lækre) slik her.

 

 

 

Gaveæske med Jelly Belly:

Disse flotte gaveæsker fås i 4 forskellige størrelser med henholdsvis 10, 20, 40 og 50 Jelly Belly i forskellige smagsvarianter som blåbær, kokos, tutti frutti, popcorn og chili mango. Her er virkelig tale om slik til enhver smag.
Bestem hvilken størrelse gaveæske du vil have her, og undersøg de mange forskellige smage.

 

 

Nintendo-slik:

De kendte figurer fra Mario-spillet, men nu som slik. Du finder svampe med slik der smager af kirsebær eller æble, en boks med sure jordbær, kontroller med mintsmag og en stjerne med sødt og frisk indhold.
Nintendoslikket købes adskilt her.

 

 

Gigantiske gummibamser:

Afslut adventkalender med en vingummibamse i kæmpeudgave, der er 88 gange større end de vingummibamser, som vi normalt kender til. Bamserne findes med kirsebær, blåbær og colasmag.

Tror du ikke dine egne øjne, så tjek de gigantiske gummibamser ud her.

 

Jul:

SprællemandSprællemand:

Denne sprællemand måler 40 x 30 cm og vil måske få dig til at tænke på julekalenderen “Bamses julerejse”, hvor Bamse trækker i sprællemanden, men han siger “Kom jul, kom sne, kom gaver”. Denne mand med spræl i er samlet og lige klar til at hænge op.

 

 

 

"jul" - CutterKit Kagehus, Forme til at bygge et kagehus, som du derefter hægter sammen.Udstikker til kagehus:

Nu er det muligt at lave et smuk kagehus til jul ved hjælp af dette smarte cutterkit, hvor kagedelene blot hægtes på hinanden efter bagningen helt uden lim.
Tag udfordringen op og forsøg med et kagehus her. 

 

 

 

Stor julehobby-poseJule-hobbypose:

Med en adventsgave som denne er der lagt op til mange timers hygge. Hobbyposen indeholder glanspapir, karton og stjernestrimler, så der kan laves både julehjerte, kravlenisser og stjerne til den helt store guldmedalje.

 

 

 

 

"jul" - Grinende julerensdyr, Tager julestress med et grin!Grinende rensdyr:

Den sidste adventsgave til børn inden for kategorien jul er dette rensdyr, som er klar til at give alle et smil på læben.
Find det grinende rensdyr lige her. 

 

 

 

 

Hvis du også tænker at børnene skal have en pakkekalender kan du med fordel læse med her, hvor du får hjælp til valg af pakkekalendere. Inden længe er det også aktuelt med mandelgaver til børn.

Mangler du mere julegaveinspiration? I så fald har vi et par artikler du bør tjekke ud. I år har vi skrevet den ultimative artikel om julegaver, hvor du kan finde inspiration til alle du skal give julegaver. Indholdet i artiklen er opdelt efter hvad gaverne koster. Det er derfor nemt at navigere rundt efter hvad dit budget til julegaver er.

Hvis du søger julegaver til børn så giv et klik. Artiklen indeholder julegaveinspiration til børn i alle aldre.

 

Har du andre gode ideer til forskellige adventsgaver til børn, så del endelig din erfaring med os og andre læsere.

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar

Gaveråd.dk er reklamefinansieret.