Adventsgaver til voksne – Adventsgave ideer her!

Forkæl din kæreste, mor, far, søster, onkel, Bedste eller en helt anden voksen i dit liv med 4 skønne adventsgaver i den søde juletid. Ligegyldig størrelsen på gaverne, vil du altid kunne skabe glæde, da det er de søde tanker bag, der tæller.

Vi har sammensat nogle forskellige ideer til adventsgaver, men du kan også selv udvælge dig 4 gaver, som du synes passer perfekt sammen til den voksen, du vil give adventsgaver.

Er du på udkig efter adventsgaver kan du også tage et kig på vores artikel med adventsgaver til børn, hvor du kan finde adventsgaver til børn i alle aldre og køn.

Indhold: 
Mor
Far
Kæresten
Manden
Konen
Bedsteforældrene

Adventsgaver til mor

Mor er da den bedste i verden og for at sige tak for nogle af alle de ting, hun har gjort for dig, kunne du f.eks. overraske med 4 skønne adventsgaver i juletiden. Hvis I er flere søskende, kunne det være en god ide at gå sammen, så prisen på gaverne ikke virker for uoverkommelige, da december jo ikke lige frem er en billig måned.

Vi har fundet nogle skønne og sjove gaver og grupperet dem i 3 kategorier. Find al den inspiration du har brug for, vælg og vrag mellem gaverne, så du forhåbentlig kommer frem til den bedste adventskalender til din mor.

Forkælelse: 

Første eksempel på adventsgaver til mor indeholder en masse lækker forkælelse bestående af økologi, helse og afslapning.

Tea tree oil1. søndag i advent:

Den første søndag i advent må gerne markeres med en skøn adventsgave. Én af de bedste fokælelsesprodukter til hende kunne være denne fantastiske Face Mask fra Australian Bodycare. En 100% ler-baseret ansigtsmaske, som med dets naturlige ingredienser formår at rense huden og give en dejlig blød hud. Den indeholder det populære Tea Tree Oil, som ligeledes modvirker urenhed.

En fantastisk adventsgaveidé, som du kan finde lige her.

 

vegansk body creme2. søndag i advent:

En lækker vegansk bodycreme fra Ecooking med kamille og morgenfrue ekstrakt. Cremen som plejer og fugter huden kan bruges til hele familien, men den er nok så god, at hun gerne vil holde den for sig selv.

Find Ecooking bodycreme her. 

 

 

3. søndag i advent:

Argan Olie er et fantastisk produkt, som de fleste kender. Du får her en skøn tilbudspakke, hvor du får muligheden for at prøve 3 af de mest populære produkter på hele 450 ml. pr. stk. Du får blandt andet shampoo og balsam, samt en skøn hårolie – en virkelig lækker pakke, som du ofte finder til en helt vildt skarp pris.

En adventsgave som blot udstråler forkælelse!

 

 

 

4. søndag i advent:

Hvis der rigtigt skal hygges omkring juletid, så er en bog en klar vinder. Denne bog Milhed, Modgang og Mirakler fra Hella Joof er en anmelderrost bog, hvori du kan hente en masse skøn inspiration og tips. Bogen tager afsæt i, at der er plads til opture og nedture og at vi alle sammen rammes af dem. En ærlig og åben bog, som kan sætte en masse gode tanker igang.

 

 

 

Den sjove gave:

Forær glæde til din mor med sjove genstande, som kan pifte hverdagen lidt op.

 

Den smarte æggekoger

At koge et æg kan ofte vise sig at være noget af et kunstværk. At ramme den rette konsistens er super svært, men med en æggekoger som denne, så bliver det nemt og overskueligt. En sjov gave, som kan gives med et glimt i øjet til en person, som altid har lidt svært ved at ramme den perfekte blomme.

Du kan købe æggekogeren her

 

 

 

mad pensel sjov advent gaveOverstreg maden

Brug denne sjove Mark-Eat til et highlight på madlavningen. Den ligner en helt almindelig overstregningstusch, men har et helt andet formål. Madpenslen har silikonebørster og er klar til at pensle boller, svampe og andet madlavning.

Køb Mark-Eat her, som også findes i blå og pink.

 

 

Specielt kaffekrus:

Er din mor lidt af en fotograf, passer kruset her perfekt til hende. Men vi andre kan nu også få meget glæde af dette spøjse krus, der fuldstændig ligner et objektiv. Linsehætten kan både bruges til at holde drikken varm og som en lille tallerken til kager eller andet godt.

Se Objektivkruset her.

 

 

Stjerner i mørket:

En form til at lave smukke isstjerner, som kan bruges til alverdens ting. Sæt lamperne op i sneen på kolde vinteraftener, hold champagnen kold eller lav helt unikke dekorationer.

Find isstjernen her og se de mange muligheder.

 

 

 

 

 

 

Sjov bordskåner:

Hotman ofrer sit liv for at skåne bordet for varme overfalder.  Designet er enkelt og Hotman ser godt ud både med og uden gryde over sig. Kunne han være en adventsgave til mor, så klik her efter Hotman.

 

 

 

Fodskrubber til badeværelset:

Det kan faktisk være lidt risikabelt at vaske fødderne, da man ofte skal stå på ét ben. Derudover er det ikke alle, som orker bøje sig ned for at få vasket tæerne ordenligt – du kan løse begge problemer med en fodskrubber som denne!

Du finder den sjove, og anderledes gaveidé lige her.

 

 

 

 

 

Blandede adventsgaver til mor

Hvis du vil give de gaver, der passer perfekt til hende, så kan det være svært at holde sig inden for én kategori. Derfor skal der være en overskrift med en masse blandet godt.

Grantræet:

4 søde grantræer i forskellige former og farver fra Kähler Design. Lysestagerne vil være perfekt som en alternativ adventskrans. Hvis du tænker prisen er for høj, kan du snildt dele grantræerne op, så hun får et af gangen i løbet af hele december.

 

 

 

 

haarbojle advent gaveHårbøjle:

Der findes mange små og fine accessories, som vil være gode som adventsgaver til voksne. Det kunne f.eks. være denne fine hårbøjle fra By Stær. 

Her finder du et stort udvalg af forskellige accessories, som kan gives i adventsgave til mor.

 

 

 

 

haekle opskrifter bogBog med opskrifter

Du kan give hende en opskriftbog i adventsgave. Den kan indeholde opskrifter til madlavning, bagning, hækling, strikning eller noget helt andet.

Klik på billedet og find bogen om Hæklede klude fra A til Ø skrevet af Gitte Gade.

Kig efter andre kreative bøger med opskrifter her. 

 

 

 

georg jensen jule uro advent gaveÅrets julepynt:

Der findes forskelligt slags julepynt, hvor der årligt udkommer en ny udgave. Du kender nok til Etly Klarborg nisserne og juleuroen fra Georg Jensen, som er højtelskede blandt mange danskere.

Her finder du Georg Jensens 2019 juleuro.

Du kan også give nisser fra Klarborg i adventsgave til voksne.

 

 

 

Find her et stort udvalg af forskellige adventsgaver, som både kan høre under forkælelse, sjove gaver og den blandede afdeling.

 

Far

Har far været en rigtig guttermand, så fortjener han da en adventskalender med 4 skønne eller sjove gaver. Husk du kan gå sammen med dine søskende, så du ikke står alene med regningen. Find ud af hvilken type din far er og kom nogle skridt nærmere de perfekte adventsgaver.

Den praktiske

Der er mange ting, der kan opfattes som praktiske. Nedenunder finder du 4 ting, som vi vil angive som praktiske. Se om du er enig, og om du kan bruge dem til adventsgaver til din far.

Isskraber:

En både sjov og praktisk gave til at fjerne sne og is på bilruden, hvor hånden samtidig holdes varm. En fin adventsgave til den kolde tid.

Find den sjove og anderledes Yeti isskraber her.

 

 

 

Kølende håndklæde:

Dette smarte håndklæde har kølende effekt. Blot ved at tilføje lidt væske vil håndklædet af det unikke materiale virke nedkølende. En super gave til sportsudøveren eller typen, der har det ekstra varmt på stranden.

Det er da praktisk?
Stay cool med håndklædet her.

 

 

 

universelt rejse adapter saetRejseadapter:

Denne universelle rejseadapter kan bruges til alle elektroniske enheder og opladere i over 150 lande i hele verden.

Lad din far komme i stødet og til strømmen i alle lande med dette rejseadaptersæt. 

 

 

 

 

nogle holder gave til farStyr på nøglerne:

Er din far også træt af at nøglerne gang på gang bliver væk eller blot af at de ligger og roder på bordet.

Nu skal det være slut, når du giver ham denne smarte nøgleholder i adventsgave. Der findes mange forskellige slags nøgleholdere f.eks. formet som denne magnetiske mand Pete, en påfugl, en ugle eller en isbjørn.

Find de mange nøgleholdere her.

 

 


Den sjove adventsgave til far

Giv din far et smil på læben og varme om hjertet i decembermåned med nogle sjove adventsgaver, der passer til alle fædre med humor. Vi har samlet en række forskellige forslag nedenfor, som måske passer perfekt på din far.

beard master forklæde til skægget til mændBeard Master:

Hvis noget kan være irriterende, så er det små skæghår der sætter sig fast forskellige steder på badeværelset. Med dette sjove forklæde til far, så er det slut med at der ligger skæg hist og her. Den opfanger nemt og enkelt skægget. Til en pris på 149 kroner, så er den super velegnet som en både praktisk adventsgave, men samtidig også en gave med et glimt i øjet.

 

 

 

sneaker socks converseConverse fødder:

Klæd ham på med et par sjove strømper. Disse sneaker socks ligner et par af de populære All Star Converse sko. Findes i forskellige farver, så der er rig mulighed for at finde et par strømper, som matcher fars yndlingsfarver.

 

 

 

Anderledes shampoo:

Er din far fan af den klassiske drink gin og tonic, vil han helt sikkert også synes om denne shampoo, som er designet som værende en lille lækker gin.

Her finder du nemlig en shampoo, der dufter af frisk citron og enebær, som en forfriskende gin og tonic. En sjov og anderledes gave, men bestemt stadig en super god adventsgave til far.

 

 

 

 

 

 

Selvrørende kop:

En genial opfindelse, så du er fri for bøvl med skeen i din kop, når du skal have rørt sukker og mælk godt rundt i din kaffe eller te.

Vælg den selvrørende kop frem for en helt almindelig kop her. 

 

 

 

 

 

Toiletgolf:

Hvis din far allerede er længe om at være på toilettet, vil denne gave helt sikkert ikke gøre ham hurtigere, men den vil trods alt skabe en del mere sjov.
Lad ham putte mens han prutter, med toiletgolf her.

Du kan også give ham toiletbasket eller Potty piano til ventetiden på badeværelset.

 

 

 

Blandede gaveforslag til ham 

Herunder finder du 4 gode ting som umiddelbart ikke har noget til fælles, men de vil alle være gode som adventsgaver til din far eller måske en anden mand i dit liv.

TV-belysning:

En bøjelig og selvklæbende LED-lyskæde, der sættes bag på TVét og giver en mere hyggelig oplevelse og gør øjnene mere tilpas.

TV-belysningen fra Vooni er let at montere og vil helt sikkert give større glæde i TV-stuen. Passer på alle fjernsyn og kan også sættes på computeren,

Giv her en mere behagelig TV-oplevelse til far og andre, der kigger med. 

 

 

after shave lotion gave farAftershave lotion:

Giv ham muligheden for blød og velplejet hud efter barbering. Denne aftershave lotion er fra Avivir og efterlader huden dejlig forfriskende efter hårene er fjernet. Har et højt indhold af aloe vera, som modvirker irriteret hud.

Find andre produkter til skægpleje her, såsom skægvoks, olie, balsam, sakse og børster.

 

 

 

 

Bubble Waffles:

Denne maskine er klar til at forsøde din far og de heldige omkring ham. Maskinen kan lave de lækre og populære bubble waffles, så det er bare med at få lavet en dej og komme i gang med bageriet.

Sammen med vaffeljernet medfølger opskrift.

 

 

 

underbukser gave til farEnkle underbukser:

Man kan altid bruge et par ekstra underbukser til samlingen. Der findes et hav af smarte underbukser bl.a. fra Resteröds.

Klik her og find mange andre mærker i herretights og trunks f.eks. Hugo Boss, CR7, JBS, Dovre og Armani.

 

 

 

 

Kæresten

Er der nogen der fortjener en adventskalender, så er det dem vi elsker allermest og her burde kæresten gerne være i blandt. Se om du kan finde 4 skønne gaver, som vil glæde din kære hver søndag i december.

Den søde

Julen er hjerternes fest, så hvorfor ikke sprede en masse hjerter og kærlighed for kæresten i december.

Varmt hjerte:

Et hjerte der gang på gang giver varme i den kolde tid. Den hjerteformede pude varmes i mikroovnen og holder varmen i op til 2 timer. Betrækket er af polyester og fyldet er bl.a. af druekerner.

Køb den varme hjertepude her. 

 

 

Kærlighed på pande:

En lille sød pande, der kan tilberede mad på den sødeste måde. Men denne stegepande kan der nu serveres hjerteformede æg, pandekager og andet lækkert.

Vis din kærlighed gennem maden du laver med stegepanden her.

 

 

 

heartbeat nodekortSødt kort:

Måske kender du de forskellige nodekort fra Ann Gamborg. Her finder du Heartbeat med noder formet som små hjerter. Put kortet i en ramme og det vil klæde fint på væg eller reol.

Giv kortet Heartbeat her.

 

 

 

 

Hjerteformet kop:

Lad kærligheden forme sig i dette Love Mug formet som et hjerte. Koppen ændrer sig, når den varme væske hældes i, hvor de små hjerte skifter farve så “I ♥ U” kommer til syne.

Køb det søde Love Mug til kæresten her. 

 

 

Den frække gave

Pift sexlivet op i den kolde måned med nogle sjove, sexede og til med billige adventsgaver. Fungerer både med mand og kvinde som modtager.

Terninger til forspillet:

Lad disse (selvlysende) terninger føre jeres forspil på fantastiske og uventede veje. Princippet er enkelt, lad dig falde i terningernes magt og nyd det.

 

 

 

 

Massagelys:

Dette lille lys er både et massagelys og et duftlys indeholdende feromoner, som øger lyst og begær. Når lyset smelter kan den flydende masse bruges som massageolie. Så der er ingen stearin i dette lys kun voks og olier.

Køb lyset som både findes til at tiltrække mænd og kvinder. 

 

 

 

Sløjfen til den bedste gave:

Pak dig selv eller kæresten ind i denne frække sag. Den store røde sløjfe vil helt sikkert skabe glæde og frække smil i soveværelset eller hvor den nu ellers skal bruges.

 

 

 

 

Spil til sexlivet:

Afslut rækken af frække adventsgaver med dette kortspil “A year of sex”. Et spil der pepper op i sexlivet, som indeholder 50 forskellige kort på forskellige niveauer.

Læs mere om denne adventsgave til voksne her!

Find flere romantiske og sexede gaver til advent her.

 

 

Manden

Nogle gange kan man glemme hinanden i decembermåned, så det kun er børnene, der nyder godt af den søde juletid. Husk at også ægtemanden kan have godt af en sød adventskalender i den travle tid.

Til en ægte mand

En adventskalender med masser mandelighed i form af værktøj, bacon og gadgets.

Armbånd til handymanden:

Et magnetisk armbånd som holder styr på søm, skruer, møtrikker og andet småt der er magnetisk. Som en hjælpende hånd når der skal bores og bankes.

 

 

 

Hot Sauce:

Kan maden aldrig blive stærk nok, så kan du udfordre ham med denne Hot Sauce Udfordring. I æsken som ligner en bog finder du 12 forskellige stærke sauce, som stiger i styrke fra stærk til sindsygt stærk.

Læs mere om gaven med hot sauce her. 

 

 

pizzacykelPizza slicer:

Gå til pizzaen med denne smarte mini version af en Fixie cykel. Sjov ide til manden der elsker pizza.

Klik dig videre til pizzaskæreren her. 

 

 

 

Power bank:

En smart og kraftfuld powerbank, som ligner en sten. Kan oplade et smartphonebatteri op til 3 gange.

Læs mere om denne gadget her. 

 

 

Den stilede gave

Skal det hele ikke være spas og løjer, så skal du have fat i en adventskalender med lidt mere stil til manden derhjemme.

parfume gave til hamParfume:

Er han ved at løbe tør eller trænger han til en ny duft, man kan altid bruge en parfume.

Denne er fra Calvin Klein og duften beskrives som trendy og techno-seksuel – Find ud af hvad der menes med det, ved at købe parfumen i adventsgave til ham her.

 

 

 

 

nogle holder gave til hamKeyhanger:

Lad ham opbevare nøglerne på den moderne og trendy måde, men denne smarte keyhanger i brun læder fra Verivinci. Keyhangeren fås også i sort og nude læder.

Find den smarte og praktiske accessorie her.

 

 

 

 

Butterfly:

Skal der være stil over feltet, så kan denne smarte butterfly fra Hugo Boss bestemt gavne ham. Denne udgave er helt klassisk og i sort.

Du kan finde den fine butterfly fra Hugo Boss her.

 

 

 

 

 

kastanje manden bogTil læsehesten:

Slut adventskalenderen af med en god bog, som han kan læse i juleferien. Der er mange skønne bøger at vælge imellem, du kan bl.a. finde “Kastanjemanden” skrevet af Søren Sveistrup, som også er forfatteren bag “Forbrydelsen”.

Find bestsellere på dansk her. 

 

 

 

 

 

Den sjove 

Giv en adventskalender der helt sikkert vil få smilet frem hos manden, når han hver søndag åbner en sjov og anderledes gave.

Brug hjernen på toilettet:

Du kender måske i forvejen sudoku-toiletpapir. Her finder du noget lignende i form af hjernegymnastik-toiletpapir.

Rullen har 10 forskellige opgaver, så nu er der lagt op til sjovere toiletbesøg i fremtiden.

 

 

 

 

 

Smarte terninger til drinken:

Nu er det slut med at isterningerne fortynder din drink, for her finder du fedtstensterninger der kan genanvendes og holde din drik kold eller varm igen og igen. En meget smartere og flottere løsningen end frosset vand!

 

 

 

 

Alternativ havenisse:

Hvis han er af den holdning at for meget julepynt er tøset, så kan du muntre ham op med en lidt anderledes havenisse.

Zombienissen er med hvide øjne og blod om munden klar til at skræmme naboer og andre forbipasserende.

 

 

 

Lommelærke med skjul:

En flot og sjov måde at gemme sit alkohol, hvis man har behov for det evt. til familiejulefrokosterne. Gaven indeholder en fin lommelærke og en hul bibel som skjulested.

 

 

 

 

 

Den med kaffe

Denne adventskalender er fyldt med god kaffe og søde sager. Gaverne er allerede pakket ind i genbrugsmateriale, så indholdet er hemmeligt både for dig og modtageren.

Men du bliver helt sikkert ikke skuffet. Find kalenderen til kaffeelskeren her.

Er han mere til the, er det også muligt at give en adventskalender med the.

 

 

Konen

Overrask den søde fru i huset med søde tanker og kærlighed i form af nogle skønne adventsgaver.

Den søde

Hvis du ikke får sagt det nok i hverdagen, så få sagt det nu med 4 søde søndagsgaver: “Jeg elsker dig”.

Kærlighedspiller:

Skriv sedler med søde budskab, som sammenrulles og ligges i en af de mange små piller.

Læs mere om ideén med kærlighedspillerne her.

 

 

 

 

 

 

Message mug:

Dette krus er formet som et rødt hjerte med en slags tavle på ydersiden, hvorpå der kan skrives søde beskeder med det medfølgende kridt.

Få her hjerte for pengene, så du kan give en masse kærlighed videre i adventsgave til konen eller en anden du holder af.

 

 

 

Kogt æg med kærlighed:

Denne Eggspress æggeform former dine kogte æg med et kærligbudskab. Se hvordan du kan koge hjertelige æg til din hjertelige kone.

 

 

 

 

Romantik til hele året:

Det handler jo ikke kun om at være sød og romantisk i juletiden. Her er gaven, der giver romantik til alle 52 uger i løbet af året. Der er 26 skrabekort til ham og 26 til hende med forskellige romantiske opgaver.

 

 

 

Forkælelse

En adventskalender bestående af afslapning, luksus og velvære. Tag et kig, hvis det lyder som noget for din kone.

Ansigtsmaske:ansigtsmaske gave til konen

Lad hende få et pusterum i den travle hverdag og nyde de 15 minutter, hvor hun sidder med denne ansigtsmaske af rosa ler, som blødgør og beroliger. Både godt for sind og ansigt – win win.

Klik her for at købe ansigtsmasken.

 

 

 

Rødvin fra Italien:

Giv hende forkælelse til smagsløgene med denne Montepulciano d’Albuzzi (2014) fra Velenosi i Italien.

Læs mere om den smagfulde vin her.

 

 

 

 

 

Spagelé:

Forvandl fodbadet til en skøn, tyk og velduftende masse med dette Jelly foot soak-pulver. Udover lækker duft og konsistens holder spageléen også 3 gange bedre på varmen end almindelig badevand.

Findes i tre forskellige varianter: Cool, Refresh og Soothe.

Spageléen som indeholder en mase små perler er med til at give en let massage, mens du sidder i karbadet.

 

 

abrikos kerne olie advent gaveMassageolie:

Den sidste adventsgave kan indeholde en massageolie evt. med dertil hørende massage. Olierne kan være lavet af mange forskellige ingredienser f.eks. denne med abrikoskerne fra Urtegården.

Find andre varianter her.

 

 

 

Blandede gaver

En god blanding af 4 skønne og forskellige gaver, som du kan sammensætte til en adventskalender til konen.

Nisserikker:

Hvorfor ikke starte 1. søndag i advent med at sætte julen godt i gang. Det kan du gøre ved at give lidt julepynt til fruen f.eks. disse 2 Nisserikker fra 2018. De søde ophæng er fra Klarborg.

Hvis budgettet er en smule stramt eller du blot synes, at adventskalenderen skal være en sød lille tanke, kan du vælge at dele Nisserikkerne op og give en hver søndag i advent ved f.eks. også at give to Nisserikker fra tidligere år her.

 

 

 

Pusteaben:

Du tænker måske, hvad man i alverden skal bruge en pusteabe til? Men denne lille fine abekat kan blæse neglelakken tør, så hun hurtigt kan komme videre i programmet i stedet for at vente evigheder med viftende hænder.

 

 

 

 

 

makeup fjerner advent gaveMakeup fjerner:

En lækker og effektiv makeup fjerner fra Clarins, som også fjerner den kraftige og vandfaste mascara.

Dette unikke renseprodukt efterlader samtidig huden fugtig og blød.

 

 

 

 

 

 

kim larsen biografi bogEn biografi:

Giv f.eks. biografien Larsen skrevet af Peder Bundgaard om en af de største danske kulturpersonligheder, som vi desværre mistede i 2018.

Kig efter andre biografier her. 

 

 

 

 

 

 

Bedsteforældrene

Det er ikke mange, der giver en adventskalender til deres bedsteforældre. Det gør det dog bare mere hjerteligt og enestående, når det sker. HUSK at du også sagtens kan bruge nogle af gaveforslagene til andre end dine bedsteforældre! Det kan også være bedstefar vil give bedstemor en lille adventskalender i år.

Den med jul

Ingen adventskalender uden en lille smule jul. Denne indeholder en masse jul med jul på.

hoptimist-santa-bumbleHoptimist med nissehue:

Lad denne lille ven hoppe gennem julemåneden og sprede julestemning til alle, der møder dens vej. Find også flere andre julehoptimister.

 

 

 

 

 

 

 

Udklædning til vin:

Næsten alt andet er klædt ud i december, så hvorfor ikke også pakke øllen, vinen eller en anden drik ind. Put væsken i julesokken med hane og få spredt lidt mere julestemning.

Læs mere om en anderledes julesok her. 

 

 

 

Lyshuse:lys hus advent gave

Disse lyshuse fra Kähler vil kunne julestemning i december, men også være neutrale til at de kan stå fremme resten af året.

Find de forskellige Urbania lyshuse her. 

 

 

 

 

 

jule forklaede gaveJuleforklæde:

Når alle julekagerne skal bages, skal de da laves iført dette søde forklæde med julemotiv for at komme i den helt rigtige julestemning.

 

 

 

 

 

Den sjove gave

En adventskalender med sjove og anderledes ting, som du slet ikke vidste du manglede, men som kan pifte hverdagen op hos dine bedsteforældre eller nogle helt andre.

Sk(r)ab din rejse:

Måske har bedsteforældrene nu fået meget mere tid til at rejse eller også har de allerede været vidt omkring.

Giv dem et overblik over rejserne i for- og fremtiden med dette verdenskort, der skal skrabes.

 

 

 

ledningsclipsPynt til kedelige ledninger:

Der er ingen grund at at vide ledninger på væggen skal gemmes væk eller være kedelige at se på. Derfor kan man bruge disse fine ledningsclips til at pifte den ledende strøm op. Sættet består af 12 grønne blade og 1 rød fugl.

 

 

 

 

 

Orientalsk musemåtte:

De fleste mennesker kan ikke længere klare sig uden en computer, hvilket også gælder den ældre generation. Men udstyret kan sagtens være noget de kender til.

Lad computermusen få et luksus tæppe med frynser og det hele.

 

 

 

brille etui og pudsekludSjovt brille etui med pudseklud:

Giv bedsteforældrene et sjovt brille etui, der kan få dem til at trække på smilebåndene. Der følger en matchende pudseklud med.

 

 

 

 

 

Blandede gaver

Endnu en kalender med 4 skønne og forskellige gaver – her til den lidt ældre generation, men de fleste kan nok bruge i hvert fald en af gaverne.

saa laenge jeg lever john mogensen filmEn god film:

De fleste kan nyde at slå benene op og slappe af til en god film.

Her er f.eks. filmen “Så længe jeg lever” om John Mogensens liv.

Du kan også give biografbilletter for to, så bedsteforældrene kan komme ind og se en helt ny film.

 

 

 

sort lysestage gaveEnkel lysestage:

Levende lys = hygge og dette gælder ikke kun i december. Denne sorte lysestage i støbejern er fra Normann Copenhagen og måler 13 cm i omkreds og passer til bloklys.

Passer stilmæssigt ind i det fleste hjem og sikkert også hos bedsteforældrene.

 

 

 

 

 

dan brown roman bogLæsemuligheder:

En god bog til lænestolen kan altid være en god gaveidé. Det kan f.eks. være Dan Brown nyeste spændingsroman “Oprindelse”.

Du kan også gå på opdagelse i en masse bøger her for, at finde den bog der passer lige til ham eller hende, som du vil give en adventsgave.

 

 

 

 

 

puslespil globusPuslespil:

Der findes nu en særlig form for ro i at ligge puzzlespil. Dette puslespil er fra Slow Life, som gerne vil sætte fokus på, at vi en gang imellem skal stoppe op og nyde pusterummet.

Når de 500 brikker er samlet, kan puslespillet sættes på klæbende film og evt. hænges op i ramme.

 

 

 

Når adventsgaveræset har lagt sig, er det tid til at kigge nærmere på julegaverne.
Har du styr på alle julegaverne? Hvis ikke har vi naturligvis skrevet et par artikler, som kan hjælpe dig med at få købt de sidste julegaver.

Hvis du leder efter julegaver til børn kan artiklen Julegaver efter budget anbefales. Her vil du helt sikkert kunne finde noget der kan bruges og samtidig holde dig indenfor dit julegavebudget.

Skal du give julegaver til voksne har vi skrevet artiklerne Julegaver til kæresten, Gaver til dem der har alt, Oplevelser i julegave og sjove og skøre julegaver til far.
Tag et kig og se om du ikke finder noget du kan bruge.

 

Har du god erfaring med specielle adventsgaver til voksne, så del endelig hvad du ved med os og andre læsere. Det kan også være du har givet en adventskalender til andre personer, som vi ikke har nævnt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *