Adventsgaver til voksne – Adventsgave ideer her!

Forkæl din kæreste, mor, far, søster, onkel, Bedste eller en helt anden voksen i dit liv med 4 skønne adventsgaver i den søde juletid. Ligegyldig størrelsen på gaverne, vil du altid kunne skabe glæde, da det er de søde tanker bag, der tæller.

Vi har sammensat nogle forskellige ideer til adventsgaver, men du kan også selv udvælge dig 4 gaver, som du synes passer perfekt sammen til den voksen, du vil give adventsgaver.

Er du på udkig efter adventsgaver kan du også tage et kig på vores artikel med adventsgaver til børn, hvor du kan finde adventsgaver til børn i alle aldre og køn.

Indhold: 

Far
Mor
Kæresten
Manden
Konen
Bedsteforældrene

 

Adventsgaver til Far

Har far været en rigtig guttermand, så fortjener han da en adventskalender med 4 skønne eller sjove gaver. Husk du kan gå sammen med dine søskende, så du ikke står alene med regningen. Find ud af hvilken type din far er og kom nogle skridt nærmere de perfekte adventsgaver.

 

Årets adventsgave til far i 2019:

Uanset om han er fodboldfan eller ej, kan det godt være interessant og underholdende at læse om Nicklas Bendtners liv og karriere. Bogen har fået ros for at være velskrevet og nådesløs ærlig. Udfordr hans holdning til Bendtner med bogen “Begge Sider”.

bendtner begge sider

Læs mere om bogen her

Den praktiske

Der er mange ting, der kan opfattes som praktiske. Nedenunder finder du 4 ting, som vi vil angive som praktiske. Se om du er enig, og om du kan bruge dem til adventsgaver til din far.

Sammenklappelig stol:

Uanset alder på far, så er det altid rart at kunne hvile lidt. Med denne sjove stol, så får du en stol der er lige til at have i baglommen. Den fylder ikke meget, men den er super praktisk og kan altid hives frem hvis der er ventetid. Om det er til en koncert, en kø, eller blot når man skal have et lille hvil, ja så er denne stol absolut uundværlig.

Sammenklappelig stolDu finder SitPack her

Isskraber:

En både sjov og praktisk gave til at fjerne sne og is på bilruden, hvor hånden samtidig holdes varm. En fin adventsgave til den kolde tid.

Find Yeti isskraberen her.

Kølende håndklæde:

Dette smarte håndklæde har kølende effekt. Blot ved at tilføje lidt væske vil håndklædet af det unikke materiale virke nedkølende. En super gave til sportsudøveren eller typen, der har det ekstra varmt på stranden – Det er da praktisk?


Stay cool med håndklædet her

 

Forkæl kvinden i selskabet 

Hvis man har flere adventsgaver på bordet, eller måske bare ønsker at forkæle kvinden i selskabet kunne en adventsgave som denne fra Ladybox også være en mulighed. Vi synes i hvert fald den skal med på listen her, både fordi det er et rigtig godt køb, eftersom man for under 500 kr. får værdi på mere end 1.400 kr. Derudover indeholder boksen nogle brugbare produkter enhver kvinde vil sætte pris på.

Se mere om boksen her 

Tile Bluetooth tracker – så ting ikke bliver væk

Hvis din far er typen som godt kan finde på at glemme hvor nøglerne ligger eller noget andet, så kunne det være smart med et lille vedhæng, som gør at du med bluetooth altid kan finde dine ting igen. En bluetooth tracker som denne er prismæssigt perfekt ift. en adventsgave og du giver samtidigt en gave med en masse smarte anvendelsesmuligheder.

Bluetooth tracker til ham i adventsgaveFind forhandler af Tile

 

Dispenser til morgenmaden

Hvis I spiser morgenmad derhjemme, som typisk af morgenmad som dette på billedet, så kan en dispenser være en både sjov og praktisk adventsgave.

Her får i en smart dispenser, som på nemmeste vis holder morgenmaden god og tør, mens du nemt holder skålen under og får dig en portion morgenmad.

Dispenser til morgenmadFind forhandler af dispenseren

Styr på nøglerne:

Er din far også træt af at nøglerne gang på gang bliver væk eller blot af at de ligger og roder på bordet.

Nu skal det være slut, når du giver ham denne smarte nøgleholder i adventsgave. Der findes mange forskellige slags nøgleholdere f.eks. formet som denne magnetiske mand Pete, en påfugl, en ugle eller en isbjørn.nogle holder gave til far

Find de mange nøgleholdere her.

Yahya Hassan 2 – digtsamling

De fleste har sikkert hørt og måske endda læst nogle af Yahya Hassans digte. Nu er han på banen igen med en ny digtsamling – denne gang bogen Yahya Hassan 2. Det er digte om tvivl, sammenbrud, vrede og ensomhed. Læs selv mere om referatet her.

Læs mere om bogen her

Den sjove adventsgave til far

Giv din far et smil på læben og varme om hjertet i decembermåned med nogle sjove adventsgaver, der passer til alle fædre med humor. Vi har samlet en række forskellige forslag nedenfor, som måske passer perfekt på din far.

Kaffe-adventskalenderen: 

Er han vild med kaffe? Så bør du næsten forkæle ham med denne skønne adventskalender, hvor der er lækre kaffegaver at hente hver søndag i advent.

kaffeadventskalenderFind kaffekalenderen her

Beard Master:

Hvis noget kan være irriterende, så er det små skæghår der sætter sig fast forskellige steder på badeværelset. Med dette sjove forklæde til far, så er det slut med at der ligger skæg hist og her. Den opfanger nemt og enkelt skægget. Til en pris på 149 kroner, så er den super velegnet som en både praktisk adventsgave, men samtidig også en gave med et glimt i øjet.

beard master forklæde til skægget til mænd

Find den her

 

Converse fødder:

Klæd ham på med et par sjove strømper. Disse fede sneaker socks ligner et par af de populære All Star Converse sko. Findes i forskellige farver, så der er rig mulighed for at finde et par strømper, som matcher fars yndlingsfarver.sneaker socks converse

Køb dem her

Anderledes shampoo:

Er din far fan af den klassiske drink gin og tonic, vil han helt sikkert også synes om denne shampoo, som er designet som værende en lille lækker gin.

Her finder du nemlig en shampoo, der dufter af frisk citron og enebær, som en forfriskende gin og tonic. En sjov og anderledes gave, men bestemt stadig en super god adventsgave til far.

 

Find shampooen her

 

Selvrørende kop:

En genial opfindelse, så du er fri for bøvl med skeen i din kop, når du skal have rørt sukker og mælk godt rundt i din kaffe eller te. Kan fint bruges til at mikse andet end kaffe – det kunne eksempelvis være en skefuld proteinpulver, eller en anden drik. Vælg den selvrørende kop frem for en helt almindelig kop.

 

Køb den her

 

Toiletgolf:

Hvis din far allerede er længe om at være på toilettet, vil denne gave helt sikkert ikke gøre ham hurtigere, men den vil trods alt skabe en del mere sjov.
Lad ham putte mens han prutter med toiletgolf!

Du kan også give ham toiletbasket eller Potty piano til ventetiden på badeværelset.

Køb det sjove sæt her

 

Blandede gaveforslag til ham 

Herunder finder du 4 gode ting som umiddelbart ikke har noget til fælles, men de vil alle være gode som adventsgaver til din far eller måske en anden mand i dit liv.

TV-belysning:

En bøjelig og selvklæbende LED-lyskæde, der sættes bag på TVét og giver en mere hyggelig oplevelse og gør øjnene mere tilpas.

TV-belysningen fra Vooni er let at montere og vil helt sikkert give større glæde i TV-stuen. Passer på alle fjernsyn og kan også sættes på computeren.

Giv her en mere behagelig TV-oplevelse

 

Aftershave lotion:

Giv ham muligheden for blød og velplejet hud efter barbering. Denne aftershave lotion er fra Avivir og efterlader huden dejlig forfriskende efter hårene er fjernet. Har et højt indhold af aloe vera, som modvirker irriteret hud.

Find andre produkter til skægpleje her, såsom skægvoks, olie, balsam, sakse og børster.

after shave lotion gave far

Køb den her

 

Bubble Waffles:

Denne maskine er klar til at forsøde din far og de heldige omkring ham. Maskinen kan lave de lækre og populære bubble waffles, så det er bare med at få lavet en dej og komme i gang med bageriet.

Sammen med vaffeljernet medfølger opskrift.

Se flere billeder 

Enkle underbukser:

Man kan altid bruge et par ekstra underbukser til samlingen. Der findes et hav af smarte underbukser bl.a. fra Resteröds.

Klik her og find mange andre mærker i herretights og trunks f.eks. Hugo Boss, CR7, JBS, Dovre og Armani.

underbukser gave til far

Se disse underbukser her 

Komplet Adventskalender til hende

Denne adventskalender er Limited Edition, og er den perfekte færdige adventskalender til kæresten, mor eller søster. Den indeholder gaver fra blandt andet Trademark living, Bloomingville, Nicolas Vahé og House Doctor. Vi vil af gode grunde ikke afsløre hvad der er i gaverne, men er du for nysgerrig kan du selvfølgelig klikke “Se gaverne her” når du trykker dig videre på siden.

adventskalender med gaver i halm

Køb kalenderen her

 

Årets adventsgave til hende i 2019:

Denne adventsgave er den perfekte adventsgave til hende – hvad end det er til mor, kæresten, søster eller kone. Ringen er simpel, men stadig unik. En ring de fleste vil kvinder vil synes om.

Find flere flotte smykker fra Icebykranz her

Smykke til hende i adventsgave

Køb ringen her

Advents-gaver til mor

Mor er da den bedste i verden og for at sige tak for nogle af alle de ting, hun har gjort for dig, kunne du f.eks. overraske med 4 skønne adventsgaver i juletiden. Hvis I er flere søskende, kunne det være en god ide at gå sammen, så prisen på gaverne ikke virker for uoverkommelige, da december jo ikke lige frem er en billig måned.

Vi har fundet nogle skønne og sjove gaver og grupperet dem i 3 kategorier. Find al den inspiration du har brug for, vælg og vrag mellem gaverne, så du forhåbentlig kommer frem til den bedste adventskalender til din mor.

Forkælelse: 

1. søndag i advent:

Den første søndag i advent må gerne markeres med en skøn adventsgave. Én af de bedste fokælelsesprodukter til hende kunne være denne fantastiske Face Mask fra Australian Bodycare. En 100% ler-baseret ansigtsmaske, som med dets naturlige ingredienser formår at rense huden og give en dejlig blød hud. Den indeholder det populære Tea Tree Oil, som ligeledes modvirker urenhed. En dventsgave til mor der indeholder en masse lækker forkælelse bestående af økologi, helse og afslapning.

Tea tree oil

En fantastisk adventsgaveidé, som du kan finde lige her.

 

2. søndag i advent:

En lækker vegansk bodycreme fra Ecooking med kamille og morgenfrue ekstrakt. Cremen som plejer ogfugter huden kan bruges til hele familien, men den er nok så god, at hun gerne vil holde den for sig selv.

vegansk body creme

Find Ecooking bodycreme her. 

 

3. søndag i advent:

Argan Olie er et fantastisk produkt, som de fleste kender. Du får her en skøn hårolie, der bl.a. blødgør, fugter og styrker håret. Olien efterlader håret med en dejlig duft af friske bær og er ikke tilsat farvestoffer – en virkelig lækker olie, som du ofte finder til en helt vildt skarp pris.

En adventsgave som blot udstråler forkælelse!argan hår olie

Køb den her

 

4. søndag i advent:

Hvis der rigtigt skal hygges omkring juletid, så er en bog en klar vinder. Denne bog Milhed, Modgang og Mirakler fra Hella Joof er en anmelderrost bog, hvori du kan hente en masse skøn inspiration og tips. Bogen tager afsæt i, at der er plads til opture og nedture og at vi alle sammen rammes af dem. En ærlig og åben bog, som kan sætte en masse gode tanker igang.

 

 

Vil du skifte en ud med et smykke?

Denne ring fra Icebykranz er en utrolig flot ring i rosegold, med diamanter rundt i kanten. Rosegold er utrolig populær for tiden, og derved ville denne adventsgave med sikkerhed falde i god jord hos fruen. Ringen passer til unge som gamle, da den trods sine sten er utrolig minimalistisk.

Rosegold simpel ring med diamanter

Køb den her

 

Den sjove gave:

Forær glæde til din mor med sjove genstande, som kan pifte hverdagen lidt op.

Den smarte æggekoger

At koge et æg kan ofte vise sig at være noget af et kunstværk. At ramme den rette konsistens er super svært, men med en æggekoger som denne, så bliver det nemt og overskueligt. En sjov gave, som kan gives med et glimt i øjet til en person, som altid har lidt svært ved at ramme den perfekte blomme.

Du kan købe æggekogeren her

Overstreg maden

Brug denne sjove Mark-Eat til et highlight på madlavningen. Den ligner en helt almindelig overstregningstusch, men har et helt andet formål. Madpenslen har silikonebørster og er klar til at pensle boller, svampe og andet madlavning.mad pensel sjov advent gave

Køb Mark-Eat her

OBS: Fås også i Blå og pink 

 

Specielt kaffekrus:

Er din mor lidt af en fotograf, passer kruset her perfekt til hende. Men vi andre kan nu også få meget glæde af dette spøjse krus, der fuldstændig ligner et objektiv. Linsehætten kan både bruges til at holde drikken varm og som en lille tallerken til kager eller andet godt.

Se Objektivkruset her.

 

Stjerner i mørket:

En form til at lave smukke isstjerner, som kan bruges til alverdens ting. Sæt lamperne op i sneen på kolde vinteraftener, hold champagnen kold eller lav helt unikke dekorationer.

 

Find isstjernen her

 

Sjov bordskåner:

Hotman ofrer sit liv for at skåne bordet for varme overfalder.  Designet er enkelt og Hotman ser godt ud både med og uden gryde over sig. Kunne han være en adventsgave til mor, så klik her efter Hotman.

Find den her

 

Fodskrubber til badeværelset:

Det kan faktisk være lidt risikabelt at vaske fødderne, da man ofte skal stå på ét ben. Derudover er det ikke alle, som orker bøje sig ned for at få vasket tæerne ordenligt – du kan løse begge problemer med en fodskrubber som denne!

Køb den sjove gadget lige her.

 

Blandede adventsgaver til mor

Hvis du vil give de gaver, der passer perfekt til hende, så kan det være svært at holde sig inden for én kategori. Derfor skal der være en overskrift med en masse blandet godt.

Grantræet:

Sødt grantræ fra Kähler Design. Lysestagen giver en rigtig hyggelig julestemning. Dette grantræ måler 28,5 cm i højden, men lysestagen fås også i andre størrelser og farver.

grangrøn juletræet lysestage

Køb det her

 

 

Hårbøjle:

Der findes mange små og fine accessories, som vil være gode som adventsgaver til voksne. Det kunne f.eks. være nednstående hårbøjle fra By Stær 

Her finder du et stort udvalg af accessories  som kan gives i adventsgave til mor.

haarbojle advent gave

Køb den her

Bog med opskrifter

Du kan give hende en opskriftbog i adventsgave. Den kan indeholde opskrifter til madlavning, bagning, hækling, strikning eller noget helt andet.

Klik på billedet og find Politikens Strikke Og Hæklebog skrevet af Vivian Høxbro. Kig efter andre kreative bøger med opskrifter her. 

strikke og hæklebog

Køb bogen her

 

 

Årets julepynt:

Der findes forskelligt slags julepynt, hvor der årligt udkommer en ny udgave. Du kender nok til Etly Klarborg nisserne og juleuroen fra Georg Jensen, som er højtelskede blandt mange danskere.

Du finder uroen fra Georg Jensen ved at klikke på nedenstående billede.

Du kan også give nisser fra Klarborg i adventsgave til voksne.georg jensen jule uro advent gave

Find uroen her

 

Adventskalender til Kæresten

Er der nogen der fortjener en adventskalender, så er det dem vi elsker allermest og her burde kæresten gerne være i blandt. Se om du kan finde 4 skønne gaver, som vil glæde din kære hver søndag i december.

Den søde

Julen er hjerternes fest, så hvorfor ikke sprede en masse hjerter og kærlighed for kæresten i december.

Varmt hjerte:

Et hjerte der gang på gang giver varme i den kolde tid. Den hjerteformede pude varmes i mikroovnen og holder varmen i op til 2 timer. Betrækket er af polyester og fyldet er bl.a. af druekerner.

 

Køb den varme hjertepude her

Kærlighed på pande:

En lille sød pande, der kan tilberede mad på den sødeste måde. Men denne stegepande kan der nu serveres hjerteformede æg, pandekager og andet lækkert.

Vis din kærlighed gennem maden du laver med stegepanden her.

Se stegepanden her 

 

Form æggene som hjerter:

Foretrækker man sine æg hårdkogte, kan man stadig forme sine æg som søde små hjerter med denne æggeform. Den kan også bruges til forme andre ting.

 

hjerte æggeform

Køb æggeformen her

 

Hjerteformet kop:

Lad kærligheden forme sig i dette Love Mug formet som et hjerte. Koppen ændrer sig, når den varme væske hældes i, hvor de små hjerte skifter farve så “I ♥ U” kommer til syne.

Køb det søde Love Mug til kæresten her

Den frække gave

Pift sexlivet op i den kolde måned med nogle sjove, sexede og til med billige adventsgaver. Fungerer både med mand og kvinde som modtager.

Terninger til forspillet:

Lad disse (selvlysende) terninger føre jeres forspil på fantastiske og uventede veje. Princippet er enkelt, lad dig falde i terningernes magt og nyd det.

Læs mere om terningerne her

 

Massagelys:

Dette lille lys er både et massagelys og et duftlys indeholdende feromoner, som øger lyst og begær. Når lyset smelter kan den flydende masse bruges som massageolie. Så der er ingen stearin i dette lys kun voks og olier.

Køb lyset som både findes til at tiltrække mænd og kvinder

 

Sløjfen til den bedste gave:

Pak dig selv eller kæresten ind i denne frække sag. Den store røde sløjfe vil helt sikkert skabe glæde og frække smil i soveværelset eller hvor den nu ellers skal bruges.

Se sløjfen her 

 

Spil til sexlivet:

Afslut rækken af frække adventsgaver med dette kortspil “A year of sex”. Et spil der pepper op i sexlivet, som indeholder 50 forskellige kort på forskellige niveauer.

Læs mere om denne adventsgave til voksne her!

Find flere romantiske og sexede gaver til advent her.

Læs mere om spillet her 

Manden

Nogle gange kan man glemme hinanden i decembermåned, så det kun er børnene, der nyder godt af den søde juletid. Husk at også ægtemanden kan have godt af en sød adventskalender i den travle tid.

Til en ægte mand

En adventskalender med masser mandelighed i form af værktøj, bacon og gadgets.

Armbånd til handymanden:

Et magnetisk armbånd som holder styr på søm, skruer, møtrikker og andet småt der er magnetisk. Som en hjælpende hånd når der skal bores og bankes.

Læs mere om armbåndet 

 

Hot Sauce:

Kan maden aldrig blive stærk nok, så kan du udfordre ham med denne Hot Sauce Udfordring. I æsken som ligner en bog finder du 12 forskellige stærke sauce, som stiger i styrke fra stærk til sindsygt stærk.

Læs mere om gaven med hot sauce her

Pizza slicer:

Gå til pizzaen med denne smarte mini version af en Fixie cykel. Sjov ide til manden der elsker pizza.

pizzacykel

Klik dig videre til pizzaskæreren her

 

Power bank:

En smart og kraftfuld powerbank, som ligner en sten. Kan oplade et smartphonebatteri op til 3 gange.

 

Læs mere om denne gadget her

Den stilede gave

Skal det hele ikke være spas og løjer, så skal du have fat i en adventskalender med lidt mere stil til manden derhjemme.

Parfume:

Er han ved at løbe tør eller trænger han til en ny duft, man kan altid bruge en parfume.

Denne er fra Calvin Klein og duften beskrives som trendy og techno-seksuel – Find ud af hvad der menes med det, ved at købe parfumen i adventsgave til ham her.

parfume gave til ham

Læs mere om duften 

 

Keyhanger:

Lad ham opbevare nøglerne på den moderne og trendy måde, men denne smarte keyhanger i sort læder fra Verivinci. Keyhangeren fås også i nude læder.

 

verivinci keyhanger

Find den smarte og praktiske accessory her

 

 

Butterfly:

Skal der være stil over feltet, så kan denne smarte butterfly fra Hugo Boss bestemt gavne ham. Denne udgave er helt klassisk og i sort.

 

Du kan finde den fine butterfly fra Hugo Boss her

 

 

Til læsehesten:

Slut adventskalenderen af med en god bog, som han kan læse i juleferien. Der er mange skønne bøger at vælge imellem, du kan bl.a. finde “Kastanjemanden” skrevet af Søren Sveistrup, som også er forfatteren bag “Forbrydelsen”.

 

kastanje manden bog

Find bestsellere på dansk her

 

Og én til:

Uanset om han er fodboldfan eller ej, kan det godt være interessant og underholdende at læse om Nicklas Bendtners liv og karriere. Bogen har fået ros for at være velskrevet og nådesløs ærlig. Udfordr hans holdning til Bendtner med bogen “Begge Sider”.

bendtner begge sider

Læs mere om bogen her

Den sjove

Giv en adventskalender der helt sikkert vil få smilet frem hos manden, når han hver søndag åbner en sjov og anderledes gave.

Smarte terninger til drinken:

Nu er det slut med at isterningerne fortynder din drink, for her finder du fedtstensterninger der kan genanvendes og holde din drik kold eller varm igen og igen. En meget smartere og flottere løsningen end frosset vand!

Læs mere om disse terninger 

 

Lommelærke med skjul:

En flot og sjov måde at gemme sit alkohol, hvis man har behov for det evt. til familiejulefrokosterne. Gaven indeholder en fin lommelærke og en hul bibel som skjulested.

Se den smarte lommelærke 

 

Den med kaffe

Denne adventskalender er fyldt med god kaffe og søde sager. Gaverne er allerede pakket ind i genbrugsmateriale, så indholdet er hemmeligt både for dig og modtageren.

Men du bliver helt sikkert ikke skuffet. Find kalenderen til kaffeelskeren her.

Er han mere til the, er det også muligt at give en adventskalender med the.

Se adventskalenderen her 

 

Konen

Overrask den søde fru i huset med søde tanker og kærlighed i form af nogle skønne adventsgaver.

Den søde

Hvis du ikke får sagt det nok i hverdagen, så få sagt det nu med 4 søde søndagsgaver: “Jeg elsker dig”.

Kærlighedspiller:

Skriv sedler med søde budskab, som sammenrulles og ligges i en af de mange små piller.

 

Læs mere om ideén med kærlighedspillerne her

Message mug:

Dette krus er formet som et rødt hjerte med en slags tavle på ydersiden, hvorpå der kan skrives søde beskeder med det medfølgende kridt.

Få her hjerte for pengene, så du kan give en masse kærlighed videre i adventsgave til konen eller en anden du holder af.

Se kruset her 

 

Sovemaske og høretelefoner i én:

Denne sovemaske har indbyggede bluetooth højtalere, til når øjnene skal have ro og der skal en bestemt lyd til. Uanset om det er musik, lydterapi, podcast, lydbog eller helt andet, så er denne sovemaske rigtig god, hvad end den skal bruges til at falde i søvn eller bare slappe af.

sovemaske bluetooth høretelefoner

Se masken 

 

Romantik til hele året:

Det handler jo ikke kun om at være sød og romantisk i juletiden. Her er gaven, der giver romantik til alle 52 uger i løbet af året. Der er 26 skrabekort til ham og 26 til hende med forskellige romantiske opgaver.

Se den romantiske gave 

 

 

Forkælelse

En adventskalender bestående af afslapning, luksus og velvære. Tag et kig, hvis det lyder som noget for din kone.

Ansigtsmaske:

Lad hende få et pusterum i den travle hverdag og nyde de 15 minutter, hvor hun sidder med denne ansigtsmaske af rosa ler, som blødgør og beroliger. Både godt for sind og ansigt – win win.

ansigtsmaske gave til konen

Klik her for at købe ansigtsmasken.

 

Rødvin fra Italien:

Giv hende forkælelse til smagsløgene med denne Montepulciano d’Albuzzi (2014) fra Velenosi i Italien.

Læs mere om den smagfulde vin her

 

Spagelé:

Forvandl badet til en skøn, tyk og velduftende masse med dette Jelly Bath pulver. Udover lækker duft og konsistens holder spageléen også bedre på varmen end almindelig badevand.

Findes i fire forskellige varianter: Pomegranate & Sweet Apple, Carribean Breeze, Citrus Seasalt og Lavender, Jasmine & Bergamot.

Spageléen gør badet til en luksuriøs wellness oplevelse.

jelly bath pulver

Læs mere om duften 

 

Massageolie:

Den sidste adventsgave kan indeholde en massageolie evt. med dertil hørende massage. Olierne kan være lavet af mange forskellige ingredienser f.eks. denne med abrikoskerne fra Urtegården.

abrikos kerne olie advent gave

Find andre varianter her

Blandede gaver

En god blanding af 4 skønne og forskellige gaver, som du kan sammensætte til en adventskalender til konen.

Nisserikker:

Hvorfor ikke starte 1. søndag i advent med at sætte julen godt i gang. Det kan du gøre ved at give lidt julepynt til fruen f.eks. disse 2 Nisserikker fra 2018. De søde ophæng er fra Klarborg.

Hvis budgettet er en smule stramt eller du blot synes, at adventskalenderen skal være en sød lille tanke, kan du vælge at dele Nisserikkerne op og give en hver søndag i advent ved f.eks. også at give to Nisserikker fra tidligere år.

Se alle detaljerne her

 

Pusteaben:

Du tænker måske, hvad man i alverden skal bruge en pusteabe til? Men denne lille fine abekat kan blæse neglelakken tør, så hun hurtigt kan komme videre i programmet i stedet for at vente evigheder med viftende hænder.

Se den lille fine abekat her 

Makeup fjerner:

En lækker og effektiv makeup fjerner fra Clarins, som også fjerner den kraftige og vandfaste mascara.

Dette unikke renseprodukt efterlader samtidig huden fugtig og blød.

makeup fjerner advent gave

Se den gode pris her

En biografi:

Giv f.eks. biografien Larsen skrevet af Peder Bundgaard om en af de største danske kulturpersonligheder, som vi desværre mistede i 2018.

kim larsen biografi bog
Kig efter andre biografier her

Bedsteforældrene

Det er ikke mange, der giver en adventskalender til deres bedsteforældre. Det gør det dog bare mere hjerteligt og enestående, når det sker. HUSK at du også sagtens kan bruge nogle af gaveforslagene til andre end dine bedsteforældre! Det kan også være bedstefar vil give bedstemor en lille adventskalender i år.

Den med jul

Ingen adventskalender uden en lille smule jul. Denne indeholder en masse jul med jul på.

Hoptimist med nissehue:

Lad denne lille ven hoppe gennem julemåneden og sprede julestemning til alle, der møder dens vej. Find også flere andre julehoptimister.hoptimist-santa-bumble

Se hoptimisten her

Udklædning til vin:

Næsten alt andet er klædt ud i december, så hvorfor ikke også pakke øllen, vinen eller en anden drik ind. Put væsken i julesokken med hane og få spredt lidt mere julestemning.

 

Læs mere om en anderledes julesok her 

Lyshuse:

Disse lyshuse fra Kähler vil kunne julestemning i december, men også være neutrale til at de kan stå fremme resten af året.

 

lys hus advent gave

Find de forskellige Urbania lyshuse her 

Juleforklæde:

Når alle julekagerne skal bages, skal de da laves iført dette søde forklæde med julemotiv for at komme iden helt rigtige julestemning.

jule forklaede gave

Se juleforklædet her 

Den sjove gave

En adventskalender med sjove og anderledes ting, som du slet ikke vidste du manglede, men som kan pifte hverdagen op hos dine bedsteforældre eller nogle helt andre.

Sk(r)ab din rejse:

Måske har bedsteforældrene nu fået meget mere tid til at rejse eller også har de allerede været vidt omkring.

Giv dem et overblik over rejserne i for- og fremtiden med dette verdenskort, der skal skrabes.

Se rejsekortet her 

Pynt til kedelige ledninger:

Der er ingen grund at at vide ledninger på væggen skal gemmes væk eller være kedelige at se på. Derfor kan man bruge disse fine ledningsclips til at pifte den ledende strøm op. Sættet består af 12 grønne blade og 1 rød fugl.ledningsclips

Se alle detaljerne her 

Orientalsk musemåtte:

De fleste mennesker kan ikke længere klare sig uden en computer, hvilket også gælder den ældre generation. Men udstyret kan sagtens være noget de kender til.

Lad computermusen få et luksus tæppe med frynser og det hele.

Se tæppet til musen her 

Sjovt brille etui med pudseklud:

Giv bedsteforældrene et sjovt brille etui, der kan få dem til at trække på smilebåndene. Der følger en matchende pudseklud med.

brille etui og pudseklud

Se brille etuiet her 

Blandede gaver

Endnu en kalender med 4 skønne og forskellige gaver – her til den lidt ældre generation, men de fleste kan nok bruge i hvert fald en af gaverne.

En god film:

De fleste kan nyde at slå benene op og slappe af til en god film.

Her er f.eks. filmen “Så længe jeg lever” om John Mogensens liv.

Du kan også give biografbilletter for to, så bedsteforældrene kan komme ind og se en helt ny film.

saa laenge jeg lever john mogensen film

Læs mere om filmen her

 

Enkel lysestage:

Levende lys = hygge og dette gælder ikke kun i december. Denne sorte lysestage i støbejern er fra Normann Copenhagen og måler 13 cm i omkreds og passer til bloklys.

Passer stilmæssigt ind i det fleste hjem og sikkert også hos bedsteforældrene.

sort lysestage gave

Se alle detaljerne på lysestagen 

Læsemuligheder:

En god bog til lænestolen kan altid være en god gaveidé. Det kan f.eks. være Dan Brown nyeste spændingsroman “Oprindelse”.

Du kan også gå på opdagelse i en masse bøger her for, at finde den bog der passer lige til ham eller hende, som du vil give en adventsgave.

dan brown roman bog

Læs mere om bogen her 

Puslespil:

Der findes nu en særlig form for ro i at ligge puzzlespil. Dette puslespil er fra Slow Life, som gerne vil sætte fokus på, at vi en gang imellem skal stoppe op og nyde pusterummet.

Når de 500 brikker er samlet, kan puslespillet sættes på klæbende film og evt. hænges op i ramme.puslespil globus

Se puslespillet her 

Når adventsgaveræset har lagt sig, er det tid til at kigge nærmere på julegaverne.
Har du styr på alle julegaverne? Hvis ikke har vi naturligvis skrevet et par artikler, som kan hjælpe dig med at få købt de sidste julegaver.

Hvis du leder efter julegaver til børn kan artiklen Julegaver efter budget anbefales. Her vil du helt sikkert kunne finde noget der kan bruges og samtidig holde dig indenfor dit julegavebudget.

Skal du give julegaver til voksne har vi skrevet artiklerne Julegaver til kæresten, Gaver til dem der har alt, Oplevelser i julegave og sjove og skøre julegaver til far.
Tag et kig og se om du ikke finder noget du kan bruge.

Har du god erfaring med specielle adventsgaver til voksne, så del endelig hvad du ved med os og andre læsere. Det kan også være du har givet en adventskalender til andre personer, som vi ikke har nævnt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *