adventsgaver

Adventsgaver til voksne → Ideer til adventsgaver (2023)

Forkæl din kæreste, mor, far, søster, onkel, bedste eller en helt anden voksen i dit liv med 4 skønne adventsgaver i den søde juletid. Ligegyldig størrelsen på gaverne, vil du altid kunne skabe glæde, da det er de søde tanker bag, der tæller.

Vi har sammensat nogle forskellige ideer til adventsgaver, men du kan også selv udvælge dig 4 gaver, som du synes passer perfekt sammen til den voksen, du vil give adventsgaver. Du kan også lege med gavegeneratoren her, som kan kan hjælpe dig med at finde nogle gode gaver.

Er du på udkig efter adventsgaver kan du også tage et kig på vores artikel med adventsgaver til børn, hvor du kan finde adventsgaver til børn i alle aldre og køn.

I år falder de 4 adventssøndage på følgende dage:

1. søndag i advent: 28.11
2. søndag i advent: 05.12
3. søndag i advent: 12.12
4. søndag i advent: 19.12

Spring til kategori

Adventsgaver til hende

Mor er da den bedste i verden og for at sige tak for nogle af alle de ting, hun har gjort for dig, kunne du f.eks. overraske med 4 skønne adventsgaver i juletiden. Hvis I er flere søskende, kunne det være en god ide at gå sammen, så prisen på gaverne ikke virker for uoverkommelige, da december jo ikke lige frem er en billig måned.

Vi har fundet nogle skønne og sjove gaver. Find al den inspiration du har brug for, vælg og vrag mellem gaverne, så du forhåbentlig kommer frem til den bedste adventskalender til din mor.

Se forslag til adventsgaven her

Adventsgaver til ham

Har far været en rigtig guttermand, så fortjener han da en adventskalender med 4 skønne eller sjove gaver. Husk du kan gå sammen med dine søskende, så du ikke står alene med regningen. Find ud af hvilken type din far er og kom nogle skridt nærmere de perfekte adventsgaver.

Se forslag til gaven her

Fandt du ikke adventsgaven til ham? Så kan du tage et kig på vores liste med flere gaver til ham, som du finder ved klikke her.

Adventskalender til kæresten

Er der nogen der fortjener en adventskalender, så er det dem vi elsker allermest og her burde kæresten gerne være i blandt. Se om du kan finde 4 skønne gaver, som vil glæde din kære hver søndag i december.

Se forslag til adventsgaven her

Adventsgaver til manden

Nogle gange kan man glemme hinanden i decembermåned, så det kun er børnene, der nyder godt af den søde juletid. Husk at også ægtemanden kan have godt af en sød adventskalender i den travle tid.

Se forslag til gaven her

Adventsgaver til konen

Overrask den søde fru i huset med søde tanker og kærlighed i form af nogle skønne adventsgaver.

Se forslag til gaven her

Adventsgaver til bedsteforældrene

Det er ikke mange, der giver en adventskalender til deres bedsteforældre. Det gør det dog bare mere hjerteligt og enestående, når det sker. HUSK at du også sagtens kan bruge nogle af gaveforslagene til andre end dine bedsteforældre! Det kan også være bedstefar vil give bedstemor en lille adventskalender i år.

Se gaveforslag her

Fandt du ikke adventsgaven?

Prøv gavegeneratoren, som måske kan hjælpe dig på vej!

gavegenerator

Når adventsgaveræset har lagt sig, er det tid til at kigge nærmere på julegaverne.

Har du styr på alle julegaverne? Hvis ikke har vi naturligvis skrevet et par artikler, som kan hjælpe dig med at få købt de sidste julegaver.

Hvis du leder efter julegaver til børn kan artiklen Julegaver efter budget anbefales. Her vil du helt sikkert kunne finde noget der kan bruges og samtidig holde dig indenfor dit julegavebudget.

Skal du give julegaver til voksne har vi skrevet artiklerne Julegaver til kærestenGaver til dem der har altOplevelser i julegave og sjove og skøre julegaver til far.
Tag et kig og se om du ikke finder noget du kan bruge.

Har du god erfaring med specielle adventsgaver til voksne, så del endelig hvad du ved med os og andre læsere. Det kan også være du har givet en adventskalender til andre personer, som vi ikke har nævnt.