Julegave til far – De bedste julegaveidéer til far!

Fin den helt rigtige julegave til far – Julen nærmer sig, og det er for det fleste en kærlig tid hvor vi nyder hinandens selskab i forbindelse med god mad og julegaver.

Dog kan december være stressende hvis ikke man får handlet gaverne i god tid, eller bare er på bar bund med julegaveidéerne. Så hvis du fortsat mangler en god julegave til far, så er du landet det helt rigtige sted. Herunder kan du nemlig få inspiration til at finde den helt rigtige julegave til far. Tag et kig på listen herunder – du vil kun blive inspireret!

3 guldindpakket julegaver til far

Indhold:

En oplevelse i julegave
Sko i julegave
Elektronik i julegave
Sommerlige julegaver
Julegaver til kontor
Julegaver til boligen

 

En oplevelse i julegave

En julegave til far, han sent vil glemme med en oplevelsespakke fra Duglemmerdetaldrig.dk. Der findes mange forskellige pakker, så der er sikkert også en, der passer lige til din far. Vi har fundet nogle bud herunder.

Du kan også købe et gavekort til Duglemmerdetaldrig.dk, så han selv kan vælge, hvilken oplevelse han vil have.

 

 

 

2 personer i fugleperspektiv der flyver i vindtunnelVindtunnel – Adrenalin på højt plan

en adrenalinsusende oplevelse under juletræet d.24 er noget de fleste fædre får armene op over hovedet over. Her kan du komme op og flyve i en vindtunnel med instruktør, der lærer dig hvordan du skal bevæge dig i tunnellen.
Det er den perfekte julegave hvis far ikke kan få oplevelser nok!

Læs mere om oplevelsen her

 

 

whiskysmagning-hos-highlanders-8Whiskysmagning i særklasse

Braunstein inviterer indenfor til whiskysmagning af høj kvalitet, hvis du giver din far denne oplevelsespakke.

Gavekortet er til 2 personer, så måske kan du tage med ham eller også kan han selv finde en whisky-elsker at dele oplevelsen med. Det er nemlig virkelig god kvalitets-whisky, som Braunstein serverer. Deres

whisky har vundet guld til International Wine and Spirit Competition.

Læs mere om whiskysmagningen her.

 

Julegave til far - vinsmagningBliv klogere på vin

Hvis din far er til god vin, så giv ham muligheden for at lære mere om vin med vinsmagning hos Kjær & Sommerfeldt. Her kan han smage på 6-8 vine i løbet af 2-3 timer, og når der smages, får han samtidig at vide, hvordan han skal vurdere vinene.

Det kan også være, han finder sin nye yndlingsvin – i hvert fald kommer han hele verden rundt, når der smages på de klassiske druer fra verdens bedste områder.

Du kan læse mere om vinsmagningen her.

 

helikoptertur-rundflyvning-7Se jorden fra oven

Det er en helt særlig og unik oplevelse at flyve med helikopter, så du kan være sikker på, at din far ikke vil glemme det lige foreløbigt, hvis du giver ham en helikoptertur. Omkring 10 minutter får han sammen med op til 2 andre personer i helikopteren, så det kan være, at du får mulighed for at dele oplevelsen med ham.

Vi har her på Gaveraad.dk selv testet oplevelsen og kan klart anbefale denne oplevelse som gave til manden.

Læs mere om oplevelsen lige her.

 

Djævleræsbiler i fuld ræs bagfraDjævleræs

Kør djævlers med vennerne eller familien.
Mange af os kender djævleræs fra fjernsynet, hvor kendte personer kører ræs mod hinanden i dette voldsomme ræs, hvor man gerne må gå lidt til stålet.

Læs mere om djævleræs her

 

 

Rød Ferrari på landevej i julegave til farKør en Ferrari

Er din far til fart og lækre biler, så er denne oplevelse lige ham. Her kommer han til at sidde bag rattet i en Ferrari 360 Spider, og med en erfaren instruktør ved sin side kan han virkelig mærke suset ved at køre i en bil med en topfart på 315 km/t.Turen foregår væk fra den tunge bytrafik, så han får mest muligt ud af oplevelsen.

Oplevelsen kan købes her.

Alternativt kan oplevelsen også opleves, hvor det er en udannet kører, som sidder bag rettet. Den oplevelse kan du læse mere om ved et klik her.

 

Fandt du ikke lige den oplevelsen, som du søgte? Med et klik her kan du gå på jagt blandt mere end 120 oplevelsesgaver.

Alternativt kan du også læse artiklen oplevelsesgaver til ham, hvor du kan finde mere inspiration til en uforglemmelig oplevelse, som du kan give din far i julegave.

 

Sko i julegave

Hvis din far ikke er god til at købe nye sko, kan du give ham et par til jul. Uanset om han er til klassiske sko eller bare skal have varmet fødderne indenfor, så kan du her se nogle bud på, hvilke sko du kan vælge.

Varm støvle – En varm julegave til farVinterstøvle til far

Rieker står bag denne lækre uldforede støvle. Den er lavet i mørkebrunt olieret skind med fleksibel gummisåler. En smarte herrestøvle til de kolde efterårs- og vinterdage.

Finde mange forskellige herrevinterstøvler her.

 

 

 

 

 

Fede sneakersHvide ruskin sneakers med base bund

Et par fede sneakers der passer perfekt til festlige lejligheder, men samtidig også i casuelle sammenhænge. En alt-i-en sko som helt sikkert vil være en god julegave under træet i år!

Køb dem her

 

 

 

Sko til hverdaglysebrun casual sneaker

Vagabond står bag denne smarte og enkle snøresko. Den lidt prangende farve gør, at den pifter selv et kedeligt sort/hvidt outfit op. Skoen er casual og fin både til hverdag og fest.

Find skoen her

 

Vil du selv finde et par sko, som passer perfekt under juletræet og som skaber glæde hos din far? I så fald vil vi anbefale dig at tage et kig på denne hjemmeside, som har et stort udvalg af sko til mænd.

 

Elektronik i julegave

Elsker din far sin iPhone som en anden teenager? Eller bruger han sin tablet overalt? Så var det måske en idé at give far en julegave, der ikke kun er til ham, men også hans elektronik.

 

2 stk. powerbanks med runde kanter i grå og blåPower bank

Sørg for at han ikke lige løber tør for batteri med denne power bank fra Vooni. Den har et smart sten-design og kan oplade både smart-phones, tablets og kameraer.

Læs mere om Vooni Power Stone Bank her. 

 

 

 

tabletholderHolder til tablet

Denne tabletholder er uundværlig i et køkken, hvis din far bruger sin tablet, når han laver mad. Han finder bare opskriften, sætter tablet’en op ad den magnetiske holder. Rigtig smart og praktisk i køkkenet og andre steder i hjemmet.

Giv holderen et kig ved et klik her.

 

 

 

 

 

hvide Apple EarPods i holder

Apple EarPods 

Apple EarPods er blevet revet af hylderne i løbet af 2019. Og det er ikke for sjov! De er nemlig trådløse og er utroligt nemme at benytte når man er på farten, eller bare sidder på kontoret. Slut med ledninger!En god julegave til far hvis han dyrker motion, kører lange turer eller bare mangler et headset til kontoret.

Køb dem her!

 

 

 

 

Sort foldbart iPhone coverIphone cover – Klassisk julegave til far

Denne smarte holder til iPhone xs har to funktioner: Den beskytter telefonen, og samtidig er der plads til at have kort og sedler med. Sættet består af 2 dele: Et hard case cover og et omslag i sort læder. Den kan bruges hver for sig eller sammen, og så har din far altid sin telefon og sine kort med sig.

Se flere billeder og læs mere om omslaget i sort lige her.

Der findes i øvrigt et stort udvalg af andres covers til diverse forskellige mobiltelefoner lige her

 

 

 

Man med VR briller på kigger forager op i luftenVirtual reality 

Det er let at drømme sig ind i en anden verden med denne VR Box fra Vooni som består af headset og controller. Der indsættes enn smartphone og så er han klar til at gå på opdagelse.

Hvis han er mere til virtual reality, kan du give ham en oplevelse til den yderst populære digitale trend her.

 

 

håndhold photoprinter i hvid til iPhone

Her er der tale om tilbehør til telefonen i høj klasse. Denne Polaroid ZIP instant fotoprinter er en smart lille bærbar fotoprinter til iphones.

Perfekt julegave til far, hvis han er til smarte gadgets, så køb fotoprinteren til iphones her.

 

 

 

Vil du finde flere/andre smarte produkter til din fars smartphone eller tablet kan du hos Coolstuff finde et stort udvalg af sjovt og praktisk tilbehør.

 

 

Sommerlige julegaver

Sommer og sol virker langt væk i vinterens kulde, men derfor kan du godt give din far en julegave, som han kan bruge til sommer.

Grillhandsker i gummi - julegave til farGrillhandsker – Klassisk julegave til far

Er det din far, der står for grillen om sommeren, så er disse grillhandsker hans nye bedste ven. Kitchen BBQ Gloves er lavet af silikone, som giver et godt greb og kan tåle temperaturer på over 200 grader.

De er desuden vandtætte og kan tåle at komme i opvaskemaskine, hvis de bliver for beskidte. En god julegave til grillmesteren, der glæder sig til sommer!

Læs mere om grillhandskerne, som også med fordel kan anvendes i hverdagen i køkkenet, på denne hjemmeside.

 

 

udendørs lysOlielampe

Skab hygge i din fars have med denne olielampe fra Menu. Wire hedder modellen, hvor base og disc købes adskilt. Findes i forskellige størrelser – bland de forskellige olielamper eller vælg en slags til at skabe hygge ved terrassen på de lune sommeraftener.

 

 

 

 

 

 

Kuffert med komplet grilludstyr

Komplet grillsæt

Dette komplette grillsæt er et must for alle grill-entusiaster.
I sættet finder du alt hvad du skal bruge til at forberede den perfekte grill middag. Måske sættet endda kan komme til nytte mellem jul og nytår – det er ikke unormalt at grille kødet i juledagene!

Køb det her

 

 

 

 

Vil du finde andet praktisk grilludstyr som din far vil glæde sig til at bruge?
Tag et kig på denne side.

 

Julegaver til kontoret

De fleste har et eller andet form for kontor derhjemme, og uanset om din far bruger det meget eller lidt, så kan du gøre det lidt mere lækkert at være der. Her er i hvert fald nogle gaver, som pifter kontoret op.

 

Sølv rodebakke til skrivebordet

 

Sølv HAY bakke 

Yderst elegant desk-tray til at holde styr de småtingende på kontoret. Det kan være alt fra kuglepinde til USB-nøgler. Under alle omstændigheder så ligger de med stil på denne HAY bakke til skrivebordet.

Læs mere her

 

 

 

 

 

Holder til kuglepenneHolder til kuglepenne

Undgå rodet på skrivebordet med denne praktiske holder, hvor der er plads til kuglepenne, saks, lineal og med en lille skuffe, hvor han kan lægge småting. Holderen har også et håndtag, så din far nemt kan flytte rundt med den.

Se den smarte holder lige her.

 

 

 

 

 

Sort/sølv globus bordlampe med sølv fod

Globus skrivebordslampe

Flot og anderledes skrivebords lampe, som passer perfekt på forretningsmandens skrivebord. Lampen kan benyttes som almindelig lampe, men er man lidt kreativ kan den med fordel også benyttes til at markere de steder i verden man har været, eller har overtaget med forretningen.

Køb denne julegave til far her

 

 

 

 

 

 

 

PapirkurvPapirkurv

En papirkurv behøver ikke være kedelig. Det er Woodrow papirkurven fra Umbra et godt eksempel på. Den er lavet i et moderne design og findes i sort med træ på indersiden.

Se mere til den enkle og smarte papirkurv på denne side.

 

 

 

 

 

 

SkriveunderlagSkriveunderlag

Beskyt skrivebordet med dette flotte underlag i sort gummi. Underlaget er nemt at gøre rent, og i kanten kan der ligge en blyant eller kuglepen, så den altid er lige ved hånden.

 

Se mere til det fikse skrivebordsunderlag lige her.

 

 

 

Pressing Matters notesblok i sølv

 

 

 

Notesblok 

Denne blok med huskesedler er formet de fire knapper fra fjernbetjeningen: play, pause, spol frem og tilbage. En sjov lille gave til den glemsomme far.

Find Pressing Matters Notesblokken her. 

 

 

 

 

Ovenstående forslag rummer naturligvis kun en brøkdel af det, som et velfungerende kontor bør indeholde. Vil du have mere inspiration, bør du bestemt tjekke denne side ud, hvor du finder et stort udvalg af kontorudstyr, og hvem ved, måske finder du din fars julegave på siden?

 

Julegaver til boligen

Du kan også give din far en gave, som han kan få glæde af hver dag. For ting til boligen er ikke kun praktiske – de er også pæne at se på.


Ølkasse i træ som julegave til farKasse fra Trip Trap

Trip Traps Dania kasse er lavet i teaktræ. Den kan bruges til opbevaring i alle rum for eksempel til aviser, håndklæder, kartofler eller hvad din far lige har brug for. Kassen passer til 12 ølflasker eller 24 øldåser.

Kassen fra Trip Trap finder du ved at klikke på billedet eller trykke ‘læs mere her’

Læs mere her

 

 

 

 

TERMOKANDE (GRANITGRÅ)Klassisk termokande

Steltons EM77 er den velkendte og klassiske termokande, som du nok har set i de fleste hjem. Den er nu lavet i granitgrå og findes i flere forskellige farver.

Den klassiske termokande fra Stelton finder du her.

Vil du selv finde en termokande som passer til din far? På denne hjemmeside kan du se et stort udvalg.

 

 

 

Kokkekniv

Giv ham et ordentlig værktøj til køkkenet med denne kokkekniv af mærket Tojiro. Kniven har en laminering med 37 lags stål og er i fremstillet af høj kvalitet.

Køb kokkekniven her eller gå på jagt efter andre lækre japanske kokkeknive her.

 

 

 

 

 

 

elegant vinkaraffel på fristillet hvid baggrundVin karaffel

En elegant vinkaraffel af særdeles høj kvalitet. Brandet iFavine er kendt for deres elegante design og høje kvalitet.
Denne julegave er en klar vinder under træet i 2019, hvis far går bare en smule op i vin. Og så kan den med fordel benyttes til de mange middage mellem jul og nytår!

Læs mere her

 

 

 

 

 

 

elegant aluminium filterkaffemaskineFilterkaffe perkolator – Få bedre kaffe

Den perfekte julegave til far, hvis han går lidt mere op i kaffen end de fleste. En lækker aluminium-brushed filterkaffe maskine, der sikrer at han får sin kaffe præcis som han selv ønsker den. Ingen kompromiser, hvorved han helt selv kan eksperimentere med styrken af kaffen.

Læs mere her

 

 

 

 

 

Vejrstation med blå LED displayOBH vejrstation

En trådløs vejrstation fra OBH der er i stand til at give en prognose på 12-24 timer. Den er radiostyret og har indbygget ur og kalender. En simpel julegave til boligen, som både mor og far vil blive glade for.

Køb den her

 

 

 

 

 

Personlig pleje i julegave

Personlig pleje er altid en god julegave. Hvad end det er til mor eller far, så kan de altid bruge personlig pleje. Nedenstående er nogle gode bud på, hvad du kan give far under træet i 2019.

 

Sort AEG skægtrimmer i hylster

AEG skægtrimmer

 

En kvalitets skægtrimmer fra AEG. Skægtrimmeren er den perfekte julegave til far, hvis han generelt bibeholder lidt skæg, fremfor det helt glatte look. skægtrimmeren fungerer også fint til håret på hovedet, hvis han tager det af med maskine derhjemme.

Læs mere her

 

 

 

argan olie med guld låg og rødlig gennemsigte flaske

 

 

 

Moroccan Argan Olie – perfekt til skægget

Denne olie er de perfekte kur til håret såvel som skægget. Fordelen ved denne olie er, at den ikke efterlader håret fedtet. Det er den idéelle pleje til skægget om vinteren, hvor både hud, hår og negle tager lidt mere skade end normalt!

Læs mere her

 

 

Hugo Boss parfumekuglerund HUGO BOSS parfume med logo foran

En lækker parfume er den perfekte julegave til far.
Hugo Boss er ikke kun kendt for deres flotte og ekslusive tøj. Det kan så sandelig også lave dufte. Her får den berigende og mandig duft, der helt sikkert er guf for næserne.

Køb den her

 

 

 

 

Hugo Boss Deosticks (2 stk)2 stk. grå og sølv deodorant sticks fra hugo boss

Vi holder os ved Hugo Boss brandet. Deodoranten her er den perfekte kombi med med ovenstående parfume. Den fungerer dog også perfekte stående alene, og giver far en tryk fornemmelse af at kunne klare hverdagen uden at skulle tænke på noget.

Læs mere om den her

 

 

 

 

Fandt du julegaven til din far?

Vi håber naturligvis at ovenstående artikel har hjulpet dig på vej mod en julegave til far. Vi ved at det kan være svært at finde en god julegave til far. Ofte er fædre ikke ligefrem fantastiske til at dele deres ønsker – og på ingen måde konkrete ønsker. Mange gange får man bare at vide at han ønsker sig noget til kontoret, bilen eller haven. Og så er det ellers op til en selv at finde den perfekte julegave… Derfor er vi til! Vi håber at du har fundet en god julegave til din far her på siden. Hvis ikke det er tilfældet så håber vi at i det mindste er blevet inspireret og sendt i retningen mod den perfekte julegave. Vores mål er at hjælpe alle danskerne i den ofte stressende juletid, for vi mener sagtens at man kan nyde december sammen med gaveræset – ihvertfald ved hjælp af Gaveraad.dk 🎄

En personlig julegave til far

En personlig julegave er altid bedre end en upersonlig julegave. Hvorvidt en gave er personlig eller ej, er der ikke en decideret formel på. Det afhænger af afsender og modtager, og hvad der foregår ind i mellem. Det vigtigste er, at man som gave-giver er indstillet på at gøre en indsat på at at undersøge hvorvidt gaven skaber den værdi for modtageren som man forventer. Vi har vel alle sammen sat juleaften og pakket en gave op, hvor man ikke rigtigt helt ved hvor man skal gøre af sig selv, da det overhovedet ikke var noget man havde lyst til at have. Mon ikke du kender din far godt nok, til at vide hvorvidt han har brug for en ny kaffemaskine eller ej? Måske han sidder foran iPadden en eftermiddag og beklager sig over, at han ikke kan få iPadden i den rigtige vinkel på bordet? Der har du muligheden for at opfylde et behov for ham, og samtidig vise at du tænker på ham og gør noget ud af julegaven. Køb en iPad holder til ham, også selvom han ikke har decideret ønsket sig den – han vil med sikkerhed blive glad, og gaven stråler af at være personlig!

Sørg for at far får den bedste julegave i 2019

Det er vigtigt at man altid gør sit bedste i jagten på julegaverne. Det er dog super vigtigt at gøre sig lidt umage med gaverne til de gamle. De har investeret meget i deres børn, og derfor er juleaften en god mulighed for at vise dem at du værdsætter dem som forældre og alt de har gjort for en. Det gør man selvfølgelig ikke kun med gaver, men det er en god start på en god aften.
Derfor håber vi at du har gjort dig umage, og har fundet den bedste julegave til far som overhovedet muligt – om end ikke her på siden, så andets steds ihvertfald!

Vi elsker at få kommentarer! Så om end du har fundet dine julegaver til far her, eller bare er blevet inspireret – så del gerne med de andre læsere, hvad du tænker er en god julegave til far?
Smid en kommentar nedenfor.

 

Andre artikler, som kan have relevans i forhold til at finde en julegave til farmand:

Gaver til dem der har alt – du kender helt sikkert typen, som påstår, at de har alt. I artiklen finder du gaven til en sådan person.

Oplevelser i julegave – skal din far have en uforglemmelig oplevelse i julegave? Find oplevelsen i artiklen.

Sjove og skøre julegaver til far – hvis din far skal have en anderledes julegave.

Fødselsdagsgave til far – selvom denne artikel ikke handler om jul, har du stadig god mulighed for at hente inspiration her.

Fødselsdagsgave til ham – samme som ovenstående. Find endnu mere inspiration til julegaven til din far.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *