Julegave til far

Julen nærmer sig, og hvis du fortsat mangler en god julegave til far, så er du landet det rigtige sted. Herunder kan du nemlig få inspiration til den rette julegave.

Indhold:

En oplevelse i julegave
Sko
Til elektronikken
Når det bliver sommer
Til kontoret
Til boligen

 

En oplevelse i julegave

Giv din far en oplevelse, han sent vil glemme med en oplevelsespakke fra Duglemmerdetaldrig.dk. Der findes mange forskellige pakker, så der er sikkert også en, der passer lige til din far. Vi har fundet nogle bud herunder.

Du kan også købe et gavekort til Duglemmerdetaldrig.dk, så han selv kan vælge, hvilken oplevelse han vil have.

 

whiskysmagning-hos-highlanders-8Whiskysmagning i særklasse

Braunstein inviterer indenfor til whiskysmagning af høj kvalitet, hvis du giver din far denne oplevelsespakke.

Gavekortet er til 2 personer, så måske kan du tage med ham eller også kan han selv finde en whisky-elsker at dele oplevelsen med. Det er nemlig virkelig god kvalitets-whisky, som Braunstein serverer. Deres whisky har vundet guld til International Wine and Spirit Competition.

Køb eller læs mere om whiskysmagningen her.

 

Julegave til far - vinsmagningBliv klogere på vin

Hvis din far er til god vin, så giv ham muligheden for at lære mere om vin med vinsmagning hos Kjær & Sommerfeldt. Her kan han smage på 6-8 vine i løbet af 2-3 timer, og når der smages, får han samtidig at vide, hvordan han skal vurdere vinene.

Det kan også være, han finder sin nye yndlingsvin – i hvert fald kommer han hele verden rundt, når der smages på de klassiske druer fra verdens bedste områder.

Du kan læse mere om vinsmagningen her.

 

helikoptertur-rundflyvning-7Se jorden fra oven

Det er en helt særlig og unik oplevelse at flyve med helikopter, så du kan være sikker på, at din far ikke vil glemme det lige foreløbigt, hvis du giver ham en helikoptertur. Omkring 10 minutter får han sammen med op til 2 andre personer i helikopteren, så det kan være, at du får mulighed for at dele oplevelsen med ham.

 

Vi har her på Gaveraad.dk selv testet oplevelsen og kan klart anbefale denne oplevelse som gave til manden. Du kan læse mere om oplevelsen lige her.

 

koer-ferrari-8Kør en Ferrari

Er din far til fart og lækre biler, så er denne oplevelse lige ham. Her kommer han til at sidde bag rattet i en Ferrari 360 Spider, og med en erfaren instruktør ved sin side kan han virkelig mærke suset ved at køre i en bil med en topfart på 315 km/t.

Turen foregår væk fra den tunge bytrafik, så han får mest muligt ud af oplevelsen.

Oplevelsen kan købes her.

Alternativt kan oplevelsen også opleves, hvor det er en udannet kører, som sidder bag rettet. Den oplevelse kan du læse mere om ved et klik her.

 

Fandt du ikke lige den oplevelsen, som du søgte? Med et klik her kan du gå på jagt blandt mere end 120 oplevelsesgaver.

Alternativt kan du også læse artiklen oplevelsesgaver til ham, hvor du kan finde mere inspiration til en uforglemmelig oplevelse, som du kan give din far i julegave.

 

Sko

Hvis din far ikke er god til at købe nye sko, kan du give ham et par til jul. Uanset om han er til klassiske sko eller bare skal have varmet fødderne indenfor, så kan du her se nogle bud på, hvilke sko du kan vælge.

100% uld VinterstøvleVarm støvle

Rieker står bag denne lækre uldforede støvle. Den er lavet i mørkebrunt olieret skind med fleksibel gummisåler. En smarte herrestøvle til de kolde efterårs- og vinterdage.

Finde mange forskellige herrevinterstøvler her.

 

 

 

 

Hjemmesko

Bruger din far hjemmesko eller vil du give ham en gave, der varmer fødderne derhjemme? Så er disse hjemmesko fra Rohde et godt bud på en julegave til din far. Der er god vidde, og overdelen er i sort, glat skind. Et par gode sko til indendørs brug.

 

 

 

 

Sko til hverdag

Vagabond står bag denne smarte og enkle snøresko. Den afdæmpede grå farve gør at skoen kan bruges til det meste tøj. Skoen er fin både til hverdag og fest.

Gå skoen i møde her. 

 

 

 

 

Vil du selv finde et par sko, som passer perfekt under juletræet og som skaber glæde hos din far? I så fald vil vi anbefale dig at tage et kig på denne hjemmeside, som har et stort udvalg af sko til mænd.

 

Til elektronikken

Elsker din far sin iPhone som en anden teenager? Eller bruger han sin tablet overalt? Så var det måske en idé at glæde ham med en julegave, der ikke kun er til ham, men også hans elektronik.

 

"powerbank" - Vooni Power Stone Bank, Power bank

Sørg for at han ikke lige løber tør for batteri med denne power bank fra Vooni. Den har et smart sten-design og kan oplade både smart-phones, tablets og kameraer.

Læs mere om Vooni Power Stone Bank her. 

 

 

 

Facet magnetisk Tabletholder (Sort)Holder til tablet

Denne tabletholder er uundværlig i et køkken, hvis din far bruger sin tablet, når han laver mad. Han finder bare opskriften, sætter tablet’en op ad den magnetiske holder. Rigtig smart og praktisk i køkkenet og andre steder i hjemmet.

Giv holderen et kig ved et klik her.

 

 

 

 

 

Omslag til iPhone

Denne smarte holder til iPhone 6 har to funktioner: Den beskytter telefonen, og samtidig er der plads til at have kort og sedler med. Sættet består af 2 dele: Et hard case cover og et omslag i sort læder. Den kan bruges hver for sig eller sammen, og så har din far altid sin telefon og sine kort med sig.

Se flere billeder og læs mere om omslaget i sort og rød lige her.

 

 

 

 

Mobil og tablet - Vooni VR Box Headset med Controller, Virtual reality 

Det er let at drømme sig ind i en anden verden med denne VR Box fra Vooni, som består af headset og controller. Der indsættes en smartphone og så er han klar til at gå på opdagelse.

Hvis han er mere til virtual reality, kan du give ham en oplevelse til den yderst populære digitale trend her.

 

 

Mobil og tablet - Prynt Pocket Fotoprinter til iPhone, Pocket fotoprinter

Her er der tale om tilbehør til telefonen i høj klasse. Denne Prynt Printer er en smart lille bærbar fotoprinter til iphones.

Er han til smarte gadgets, så køb fotoprinteren til iphones her.

 

 

 

Vil du finde flere/andre smarte produkter til din fars smartphone eller tablet kan du hos Coolstuff finde et stort udvalg af sjovt og praktisk tilbehør.

 

 

Når det bliver sommer

Sommer og sol virker langt væk i vinterens kulde, men derfor kan du godt give din far en gave, som han kan bruge til sommer.

glovesGrillhandsker

Er det din far, der står for grillen om sommeren, så er disse grillhandsker hans nye bedste ven. Kitchen BBQ Gloves er lavet af silikone, som giver et godt greb og kan tåle temperaturer på over 200 grader.

De er desuden vandtætte og kan tåle at komme i opvaskemaskine, hvis de bliver for beskidte. En god julegave til grillmesteren, der glæder sig til sommer!

Læs mere om grillhandskerne, som også med fordel kan anvendes i hverdagen i køkkenet, på denne hjemmeside.

 

 

Vil du finde andet praktisk grilludstyr som din far vil glæde sig til at bruge?
Tag et kig på denne side.

Menu Wire Disc OlielampeOlielampe

Skab hygge i din fars have med denne olielampe fra Menu. Wire hedder modellen, hvor base og disc købes adskilt. Findes i forskellige størrelser – bland de forskellige olielamper eller vælg en slags til at skabe hygge ved terrassen på de lune sommeraftener.

 

 

 

 

 

Til kontoret

De fleste har et eller andet form for kontor derhjemme, og uanset om din far bruger det meget eller lidt, så kan du gøre det lidt mere lækkert at være der. Her er i hvert fald nogle gaver, som pifter kontoret op.

 

HØJ TOTO OPBEVARINGSBOKSHolder til kuglepenne

Undgå rodet på skrivebordet med denne praktiske holder, hvor der er plads til kuglepenne, saks, lineal og med en lille skuffe, hvor han kan lægge småting. Holderen har også et håndtag, så din far nemt kan flytte rundt med den.

Se den smarte holder lige her.

 

 

 

 

 

 

WOODROW PAPIRKURV (SORT)Papirkurv

En papirkurv behøver ikke være kedelig. Det er Woodrow papirkurven fra Umbra et godt eksempel på. Den er lavet i et moderne design og findes i sort med træ på indersiden.

Se mere til den enkle og smarte papirkurv på denne side.

 

 

 

 

 

 

GUMMI SKRIVEUNDERLAGSkriveunderlag

Beskyt skrivebordet med dette flotte underlag i sort gummi. Underlaget er nemt at gøre rent, og i kanten kan der ligge en blyant eller kuglepen, så den altid er lige ved hånden.

 

Se mere til det fikse skrivebordsunderlag lige her.

 

 

 

Pressing Matters notesblok i sølv

 

 

 

Notesblok 

Denne blok med huskesedler er formet de fire knapper fra fjernbetjeningen: play, pause, spol frem og tilbage. En sjov lille gave til den glemsomme far.

Find Pressing Matters Notesblokken her. 

 

 

 

 

Ovenstående forslag rummer naturligvis kun en brøkdel af det, som et velfungerende kontor bør indeholde. Vil du have mere inspiration, bør du bestemt tjekke denne side ud, hvor du finder et stort udvalg af kontorudstyr, og hvem ved, måske finder du din fars julegave på siden?

 

Til boligen

Du kan også give din far en gave, som han kan få glæde af hver dag. For ting til boligen er ikke kun praktiske – de er også pæne at se på.


Trip Trap - Dania box 3/ølkasse - teakKasse fra Trip Trap

Trip Traps Dania kasse er lavet i teaktræ. Den kan bruges til opbevaring i alle rum for eksempel til aviser, håndklæder, kartofler eller hvad din far lige har brug for. Kassen passer til 12 ølflasker eller 24 øldåser.

Kassen fra Trip Trap finder du ved at klikke på billedet.

 

 

 

 

TERMOKANDE (GRANITGRÅ)Klassisk termokande

Steltons EM77 er den velkendte og klassiske termokande, som du nok har set i de fleste hjem. Den er nu lavet i granitgrå og findes i flere forskellige farver.

Den klassiske termokande fra Stelton finder du her.

Vil du selv finde en termokande som passer til din far? På denne hjemmeside kan du se et stort udvalg.

 

 

 

Kokkekniv

Giv ham et ordentlig værktøj til køkkenet med denne kokkekniv af mærket Tojiro. Kniven har en laminering med 37 lags stål og er i fremstillet af høj kvalitet.

Køb kokkekniven her eller gå på jagt efter andre lækre japanske kokkeknive her.

 

 

 

 

 

 

Leonardo - whiskysæt med indgraveringWhisky-sæt med indgravering

Dette Leonardo whisky-sæt består af en karaffel og to glas. Så kan de dyre dråber serveres med stil. Som en del af sættets design bliver det indgraveret med modtagerens navn og årstal.

 

 

 

 

 

 

Fandt du julegaven til din far?

Vi håber naturligvis at ovenstående artikel har hjulpet dig på vej mod en julegave til din far. Vi elsker at få kommentarer, så del gerne med de andre læsere, hvad du tænker er en god julegave til far?
Smid en kommentar nedenfor.

Andre artikler, som kan have relevans i forhold til at finde en julegave til farmand:

Gaver til dem der har alt – du kender helt sikkert typen, som påstår, at de har alt. I artiklen finder du gaven til en sådan person.

Oplevelser i julegave – skal din far have en uforglemmelig oplevelse i julegave? Find oplevelsen i artiklen.

Sjove og skøre julegaver til far – hvis din far skal have en anderledes julegave.

Fødselsdagsgave til far – selvom denne artikel ikke handler om jul, har du stadig god mulighed for at hente inspiration her.

Fødselsdagsgave til ham – samme som ovenstående. Find endnu mere inspiration til julegaven til din far.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *