Julegave til mor – Find de bedste julegaveidéer til mor

Det er svært at finde den rigtige julegave til mor. Hun har ofte det meste, og så skal det være en gave fra hjertet, men hvordan er det lige præcist at man finder en god julegave, som ikke blot er en hurtig løsning?

Ét af de vigtigste parametre du skal være opmærksom på, når du leder efter den perfekte julegave til mor er, at du skal gøre dig umage og tillade dig selv at bruge noget tid på at finde den helt rette gave. Hvis du allerede nu har brugt mange timer på at finde på en gave, men stadig er på bar bund, så har vi nedenfor her lavet en liste med nogle af de mest populære julegaver til mor, som generelt fungerer godt til de fleste mødre. 

Gaveidéerne til mor er kategoriseret, sådan at du nemt kan finde en gave der passer til hvad din mor mangler:

Indhold:

Giv en oplevelse
Ekstra luksus i hverdagen
Til den bage-glade mor
Smukt til hjemmet
Sneakers og støvler til mor
Accessories – klassiske julegaver til mor
Tasker til mor

 

Giv en oplevelse i julegave til mor

I stedet for at give din mor en ting til jul var det måske en idé at glæde hende med en oplevelse. Det kan være noget, I kan lave sammen eller bare til hende. Vi har her nogle bud på en oplevelsespakke i julegave til din mor. Du kan også vælge at give hende et gavekort til en oplevelsespakke, så hun selv kan vælge, hvilken oplevelse hun helst kunne tænke sig.

Luksusbrunch for toLuksusbrunch med mor 

Hvis man virkelig skal nyde mors selskab, er der næsten ikke noget hyggeligere end en brunch. Den dejlige kombination af morgenmad og frokost, giver jer det bedste fra begge områder – blot samlet på én gang. I kan vælge blandt mange hyggelige caféer i hele Danmark.

Vil du læse mere om denne luksusbrunch, kan du klikke dig videre til denne hjemmeside.

 

 

luksus ansigtsbehandling kvinde

En ansigtsbehandling i verdensklasse 

Ovenpå julen, et snart afsluttet år og måske en lidt stresset periode, er en luksus ansigtsbehandling a la denne bestemt en god gaveidé til mor. Sørg for at mor stråler, og forkæl hende med en skøn og velgørende ansigtsbehandling. Ansigtsbehandlingen fokuserer på at tilføre anti-aging og forebyggelse af ældning af huden.

Har du endnu ikke besluttet dig hvilken julegave mor skal have, kan du med fordel læse mere om denne behandling ved at besøge denne hjemmeside.

 

Smag på prisvindende chokolade

Kvinder elsker chokolade – og er din mor også vild med det, så giv hende mulighed for at smage på håndlavet kvalitets chokolade i julegave. Oplevelsen byder på 1,5 times gourmet chokoladesmagning med historien bag Peter Beier og konceptet Jord-til-bord.

Vil du læse mere om chokolade-oplevelsen og evt. købe den, foregår det på denne hjemmeside.

 

 

Afslapning med behandling – Fantastisk julegave til mor

Står din mor for juleplanlægningen og har derfor brug for at slappe af efter jul? Eller fortjener hun bare en helt afslappende dag med fokus på kun hende? Så har Arndal i København sammensat denne lækre oplevelse.

Ud over adgang til det afslappende spaområde får hun både en times klassisk massage og en times ansigtsbehandling.

Du finder oplevelsen Time Out Arndal her. 

 

Foodwalk

Et nyt og lækkert koncept, der kombinerer gastronomi og hyggelige historier på en Foodwalk rundt til forskellige restauranter, caféer og delier.

Denne gastronomiske gåtur foregår i Aarhus, hvor flere og flere Michelin-stjerner bliver giver, hvilket hæver barren for delikatesser i byen. Befinder hun sig i Aarhus eller omegn, er denne julegave til mor perfekt!

Læs mere om konceptet Foodwalk her. 

 

 

Vil du selv finde en passende og uforglemmelig oplevelse til din mors julegave? På denne hjemmeside finder du mere end 100 oplevelsesgaver til hende.

Hvis du gerne vil inspireres yderligere, har vi også skrevet en artikel med navnet oplevelsesgaver til hende, som du med fordel kan tage et kig på.

 

En julegave til mor der gør hverdagen mere luksus

Det er altid rart med lidt ekstra luksus i hverdagen, så hvad med at glæde din mor med lækre håndklæder, viskestykker eller sengetøj?

 

Ecooking dagcreme 

ecooking dagcremeDanske Ecooking der for alvor stormer frem i ind og udland, er helt sikkert et produkt mor vil synes om. Dagscremen her er en fugtgivende og plejende creme, som er velegnet til alle hudtyper. Cremen styrker hudens kollagen og elastin. Overrask mor med denne skønne creme fra Ecooking.

Du finder cremen her. 

 

 

 

Ole Henriksen Eye Cream med fantastisk egenskab 

øjencreme fra ole henriksenEn nytænkende og innovativ øjencreme fra vores allesammens Ole Henriksen. Cremen indeholder bananpudder, som er en fantastisk egenskab til øjeblikkelig og effektiv virkning i forhold til at virke farvekorrigerende. Cremen fugter huden helt ned i dybden, samtidig med dens lette og behagelige konsistens. Overrask mor med en skøn øjencreme.

Du finder øjencremen fra Ole Henriksen her. 

 

 

 

Vipp håndklæder

sorte håndklæder

Vipp står bag denne gaveæske med 4 lækre håndklæde – 2 almindelige håndklæder og 2 badehåndklæder. Ud over den pæne farve er de også skønne at tørre sig med. Håndklæderne er fremstillet i økologisk bomuld og bambus, desuden findes de i sort, hvid og grå.

Du finder gaveæsken med håndklæder her. 

 

 


Hudpleje fra Australian Bodycare

'Australianbodycare-produkt-til-kvinderEn skøn Face mask fra det populære Australian Bodycare. Masken er lerbaseret der indeholder naturlig australsk Tea Tree. Tea Tree er kendt for dens rensende og effektive effekt, der kommer helt ned i dybden. Masken er god til at fjerne døde hudceller. Masken er multifunktionel der både renser og peeler – mor vil elske det.

Læs mere omkring masken her

 

 

Ferm Living viskestykke 

ferm living viskestykkeFerm Living har lavet dette flotte viskestykke, som giver et flot pift i ethvert køkken. Det ser lidt mere dekorativt ud at have et viskestykke som dette hængende fremfor de klassisk ternede. Og mon ikke din mor vil synes det samme?

Køb viskestykket her, som findes i forskellige farver og mønstre. 

 

 

 

Beskyttende og populær håndcreme 

ecooking håndcremeUtrolig lækker håndcreme fra Ecooking. Cremen er et must-have, som passer perfekt til håndtasken, i bilen eller blot i badeværelses-skabet. Udover den høje kvalitet, kan cremen erhverves til en yderst attraktiv pris. Kan benyttes af alle hudtyper og aldre.

Du finder håndcremen fra Ecooking her. 

 

 


OYOY sengesæt – Julegave til mor der fortjener at sove godt

sort dyne og pudebetræk

Er der noget bedre end at sove i nyt sengetøj? Med dette sæt fra OYOY får din mor optimale betingelser, når hun skal sove. Det prikkede sæt er lavet i bomuldssatin, som er blødt og behageligt.

Du finder OYOY sengesættet og mange andre på denne hjemmeside.

 

 

 

 

Til den bage-glade mor

Er din mor typen, der elsker at bage og flittigt følger med i programmer som Den Store Bagedyst? Så giv hende en gave, der taler lige til bage-hjertet. Her er noget, som gør hende bedre, gør serveringen flottere og som kan hjælpe hende med at holde styr på de bedste opskrifter.

blomsterberg sprinformI bage-skole hos Claus Meyer

Hos Meyers Madhus i København kan din mor lære at bage fantastisk lækkert brød. Der arbejdes med surdej, når der bages brød, og hun kan få surdejen med hjem, så hun kan fortsætte bageriet derhjemme.

Der tilbydes to kurser, som hun kan vælge mellem, og uanset hvilket hun vælger, vil hun lære nogle nye teknikker, så hun kan lave endnu mere lækkert brød. Det er altså en rigtig god julegave til moderen der elsker at bage!

Send din mor på bageskole hos Claus Meyer med et klik her.

 

blomsterberg sprinformBlomsterbergs springform 28 cm

Kvalitetsbevidste springforme fra Blomsterberg, kan varmt anbefales til moren der elsker at bage. Springformene findes i flere forskellige størrelser, som du kan finde ved at klikke dig videre via nedenstående link. Alle størrelser og springforme er testet af den anerkendte konditor Mette Blomsterberg.

Se mere til springformen her, som findes i forskellige størrelser.

 

Elegant brødkurv fra stelton - gave til morBrødbakke

Stelton har designet denne fine brødkurv, som kan rumme din mors lækre bagerier. Den er lavet i rustfrit stål med en praktisk stofpose indvendigt. Kurven kan selvfølgelig også bruges til frugt eller bare som pynt i hjemmet.

Se mere til brødkurven her, som findes i forskellige farver.

 

 

 

kagetid med livKagetid med Liv Martine 

En meget velskrevet og pædagogisk bog, der formår at forklare og specificere hele processen når der skal bages. Når man først har bogen, er den uundværlig når der skal bages lækre sager. Perfekt til den bage-glade mor.

Tryk på her for at læs mere, eller klik på billedet!

 

 

 

 

sort springform med sølv klampe

Springform fra Lacor

En springform fra Lacor der måler 24 cm i diamenter og 6,5 cm i højden. Springformen er must i køkkenet hos dem der bager ofte! Klik her eller på billedet for at læse mere!

Find mere udstyr her til bagningen og flere bageartikler af forskellige art til mor i julegave.

 

 

 

Smukke pynteting til hjemmet

Er din mor glad for at have lækre ting i hjemmet, så kan du helt sikkert glæde hende med en af nedenstående julegaveidéer. Måske ved du lige, hvad hun mangler ellers kan du se her, hvad vi tror, din mor vil elske at få i julegave!

 

Den ikoniske Kay Bojesen Abe

kay bojesen abeI et hvert hjem vil aben fra Kay Bojesen pynte. Den meget ikoniske figur kom frem allerede tilbage i 1951, og har i de seneste år virkelig taget efterspørgslen til helt nye højder. Aben består af 31 dele, som er lavet i limba og teaktræ af den bedste kvalitet. Bemærk at aben kan købes i flere forskellige størrelser.

Besøg den populære Kaj Bojesen abe her.

 


Juleinspirerede lysestager fra Kähler

Lysestage fra kählerKähler har lavet disse fine lysestager, som kan bruges til jul. I denne Nobili-serie finder du både træet og kuglen, som begge med fordel kan benyttes som julegave til mor i 2019.

Den fås i forskellige højder, og den er både smuk og enkel. Sæt et lys i og lad julehyggen sprede sig.

Find lystræet fra Kähler her.

Du kan også tage et kig  her hvor finder mange flere julegaver til mor i samme kategori.

 

 

Turtelduer fra Kay Bojesen

Disse Love Birds fra Kay Bojesen er lavet i ubehandlet og røget egetræ. De små søde fugle står for kærlighed og samhørighed. Perfekt til skrivebordet, kommoden eller i en reol.har spu

Sig hej til turtelduerne ved et klik her.

 

 

 

julegave til mor i form af sofapudePuder til den dejlige stue

Normann Copenhagen har lavet nogle lækre puder med deres Line serie. Puderne findes i flere forskellige farver, så der er helt sikkert en pude eller to, der passer ind i dit mors hjem. Denne er i grøn, hvor de forskellige farver på den geometriske pude er fremstillet i forskellige tekstiltyper.

Find et stort udvalg af andre puder her, hvor du også finder plaider og tæpper, som med fordel kan gives som julegave til mor i 2019.

 

 

Sneakers og støvler til mor

Hvad med at finde et par nye sko til din mor? Hvis hun ikke er så god til at bruge penge på sig selv, kan du jo gøre det for hende til jul. Her er nogle bud på et par lækre sko.

høj læderstøvle til kvinderLangskaftet støvle

Denne lækre støvle fra Billi Bi er lavet i blankt skind og foret med skind. Den langskaftede sorte støvle kan bruges både til hverdag og fest. Støvlen er ekstra elastisk ved lynlåsen, så den kan give sig mere, når den tages af og på.

Find støvlen her.

Se andre langskaftede støvler til hende her.

 

 

 

chelsea støvle til mor

Lækker Chelsea-boot i sort

Stilren og lækker chelsea-boot i sort læder af god kvalitet. Fed støvle der er perfekt til de kolde vintermåneder. Kan nemt styles med et par skinny jeans, en smart t-shirt eller en varm strik.

Læs mere om støvlen her.

 

 

adidas sneaker dame

Adidas Sneaker – Falcon Zip Originals x Fiorucci 

Stilren sneaker fra populære Adidas. Modellen er en af de nyeste skud på stamme fra Adidas. Sneakeren her kan nemt sammensættes med både et casual og mere formelt udtryk. Skoen er udarbejdet i samarbejde med det italienske modemærke Elio Fiorucci som blev grundlagt i 1967.

Læs mere om den lækre sneaker her. 

 

 

RS Puma sneaker dame

Puma Sneaker – RS-X Tyakasha 

Super cool sneaker der giver et hav af forskellige anvendelsesmuligheder. Kan styles med fede jeans, en t-shirt eller strik, eller sågar et nederdele eller kjole. Tyakasha har base i Shanghai og har taget verden med storm – med deres lidt urban look, henvender de til sig en bred målgruppe. Udover sneakeren her gør sig rigtig godt æstetisk, er den også meget komfortabel.

Se alle detaljerne på skoen her. 

 

Raven mesh s-e15 arkk copenhagen
Arkk Copenhagen – Ash Rose White

Komfortabel og stilet sneaker fra Arkk Copenhagen. Absolut et sikkert valg til den stilbevidste mor, der virkelig går op i sin sneaker-kollektion. Bemærk at modellen her fra Arkk Copenhagen er en smule lille i størrelsen, hvorfor vi anbefaler at du vælger en størrelse større.

Se alle farverne og detaljerne på skoen her. 

 

 

Er du på udkig efter andre sneakers og støvler til mor, kan du finde et større udvalg her.

 

Accessories – klassiske julegaver til mor

Tilbehør pifter tøj op, og så kan de også være praktiske. Her er nogle gaver, som kan varme din mor og hendes hjerte.

Skindhandsker

Med jul kommer forhåbentligt sne, og så er det rart at kunne holde fingrene varme og samtidig se godt ud. Med disse skindhandsker kan din mor gøre begge dele.

De er lavet i sort, blødt læder med en flot beige detalje. Lækre handsker, som kun bliver bedre med alderen.

 

 

 

Daniel Wellington – Lækkert og feminint 

daniel wellington ur til hendeDette elegante dameur fra Daniel Wellington er bestemt en god gaveide til mor. Uret har en sort og stilren skive, og urlænken er fremstillet i rustfrit stål. Uret leveres i en meget fin uræske med garantibevis. Du kan læse mere om uret og dens detaljer ved at klikke på nedenstående link. Vi er sikker på at mor bliver glad for uret.

 

Se mere til uret her. 

 

 

 

Smukke øreringe

Julen er en god anledning til at give din mor en ekstra god gave. Det kunne være disse smukke øreringe , som er lavet i sterlingsølv, der er forgyldt. De er både elegante og lette at have på – en flot gave til din mor.

 

Se mere til øreringene her.

 

 

Michael  Kors  dameur  i elegant  design

michael kors ur dameMeget flot ur fra anerkendte Michael Kors. Skiven er rosagylden med visere og indeks-markeringen er i samme farve. Kransen er udsmykket med klare krystaller. Nydeligt ur der både kan anvendes på arbejdet og til hverdagsbrug. Se de mange detaljer ved at klikke på nedenstående link.

 

Se uret her.

 

 

 

Tasker til mor

Bruger din mor altid den samme taske, og trænger hun dermed til en ny? Så har vi samlet nogle bud på en ny taske til din mor, som du kan glæde hende med i julegave.

større kvindetaske i bunt leaderSkindtaske

Denne lækre taske i brunt skind er både stor og praktisk. Den lukkes med lynlås, og har flere mindre rum til nøgler, pung, telefon eller hvad din mor har brug for at have lige ved hånden.

Den har to hanke, og den kan derfor nemt svinges over skulderen.
En rigtig dametaske fra Spikes & Sparrow, hvor der er plads til alt det, hun lige skal have med.

 

 

 

Crossbody - Paradise greenCrossbody fra Trine Kjær x Daniel Silfen 

Til moren der tør udfordre det oplagte valg. Super fed og stilren crossbody taske fra Trine Kjær, der i dette design har indgået et samarbejde med Danilen Silfen. Både lynlås og syninger matcher farven på tasken. Super gennemført. Bemærk at den også kan fås i andre farver.

Se de fede detaljer og farver her. 

 


dokument-taske
Taske til forretningskvinden

Du kan også vælge at give din mor en helt klassisk dokument-taske. Den er oplagt til forretningskvinden, som har brug for at kunne tage nogle dokumenter med, og så er der indvendigt et par rum til visitkort. Tasken er helt simpel i designet og lavet med lækre læder-håndtag.

Se tasken til forretningskvinden her

 

 

 

Ny stor pung – feminin julegave til mor

Hvornår har din mor sidst fået ny pung? Det er sikkert lang tid siden, så måske var det på tide at glæde hende med en ny. Castelijn & Beerens har lavet denne flotte damepung, som er rigtig rummelig.

Den har 4 særskilte rum med små lommer til kort og sedler, og så er der en gennemsigtig lomme til kørekort eller lignende. Der er desuden et rum til mønter.

 

 

 

Julegave til mor – Fandt du svaret?

Vi håber virkelig, at ovenstående artikel har hjulpet dig til at finde ud af, hvad du skal give din mor i julegave. Det kan være svært at sige, hvad den perfekte julegave mor er, eftersom mødre er forskellige og har forskellige præferencer. Vi bestræber os med at gøre dine gavejagt så overskueligt som overhovedet muligt.

Vi er så heldige i 2019, at internettet hjælper os med så mange ting, så hvorfor ikke udnytte det ved at handle dine gaver fra kontoret, sofaen, sengen – you name it. Vi håber selvfølgelig at du har fundet den idéelle julegave til mor her på siden. Er dette ikke tilfældet så håber vi at ovenstående liste har givet dig én bedre idé til den perfekte julegave til mor, som hun fortjener her i 2019.

En personlig julegave til mor

Når man skal give en julegave til mor, handler det rigtig meget om at finde en gave med personlighed. Det personlige i en gave, er ofte dét som gør gaven god. Der er mange måder hvorpå man kan gøre en gave personlig. Det kan være ved at vedlægge en hilsen, finde et decideret produkt der illustrerer personlighed, eller overrække gaven på en personlig måde.

I dette indlæg har vi forsøgt at ramme så bredt som overhovedet muligt, men samtidig meget specifik i forhold til hvad der er populært blandt gaver til mor anno 2019.

Når det kommer til personlighed, er det dig som der kender din mor bedst, og dermed også hvordan du bedst fremtvinger det personlige twist. Derfor er det i princippet også kun fantasien der sætter grænser, vi har blot lagt rammerne der kan give dig noget inspiration til at finde den perfekte julegave.

Hvad skal en julegave til mor koste?

Det er et spørgsmål man ofte støder på: hvad skal en julegave til mor koste? 

Men bemærk – det er aldrig prisen der er det afgørende når man giver en gave. Det er rettere produktet man giver som er essentielt. Hvis det blot handler om kroner og øre, glemmer man nemlig det vigtigste i en gave – nemlig det personlige og alt kærligheden bag. Og det er netop dette som skal skinne endnu mere igennem, når man giver en gave. Prisen er i bund og grund underordnet, hvis gaven er brugbar eller ønsket.

Dog kunne det være sjovt at høre dit eget bud på hvad en julegave til mor må koste, ligeledes hvis du tidligere har givet en julegave til mor som hun blev rigtig glad for. I så fald må du rigtig gerne dele dine oplevelser og tanker nedenfor i en kommentar. Måske du kan hjælpe eller inspirere den næste i rækken, hvem ved?


Andre artikler som kan hjælpe dig med at finde julegaven til mor:

Julegaver efter budget – Har du fastsat et bestemt beløb, du vil bruge på julegaven til din mor? I så fald hjælper artiklen dig med at overholde det.

Oplevelser i julegave – Fortjener din mor en uforglemmelig oplevelse i julegave? Artiklen hjælper dig på vej.

Gaver til dem der har alt – Er din mor, en af de personer, som intet ønsker sig? Ariklen guider dig til en julegave på trods af dette.

Du kan derudover finde mere inspiration i disse artikler:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *